Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 510
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 470
Мими, дънковия ти костюм като за мен 🙂

Л.С. ще я чакам, костюма е пролет/лято 25.

Магни, дай да видим полата.

Карън, аз се боядисвам между 5 и 6 и си мисля че ако искаш по-плътен тъмен цвят нещо между 4 и 5 ти трябва.

Обувки с облечен ток е красиво, като е широк не се надира и очуква толкова лесно, дори и по паваж

# 1 471
Мими, дънковия ти костюм като за мен 🙂

Точно, ще ти стои супер!

# 1 472
  • София
Магни, не видях снимката с дъщеря ти. Може ли на лични? Heart
Карън е класическа красавица! На такива жени абсолютно всичко им седи чудесно!
За мен 90% от снимката е от фотографа. Или поне в моя случай.

# 1 473
Копче, хубаво изкарване 🏖️

# 1 474
Здравейте, нова съм в темата и може въпросът ми вече да е бил обсъждан, интересува ме мога ли да съчетаят деним различни цветове. По конкретно светлосиньо изтъркано яке с черни пак изтъркани дънки или да заложа на еднакви цветове.
Син и чер деним, не си ги представям в цветуща комбинация.
Син и нюанс син, тотал look, по-добре, но пак да се пробва.
Деликатно е.

# 1 475
G&B, out of stock ми го дава и тук.
Карен Heart Eyes

Морски поздрав и от мен! Blue Heart Cheers!
Скрит текст:
Tropical Drink

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:20 от anne-marie

# 1 476
Ан-Мари, супер!
Поне някой се гмурка и се наслаждава на пейзажи и заради мен Smiley

# 1 477
  • Sofia
Агент, Клое, на силна светлина е тъмнокестенява, иначе изглежда черна, но не синкаво, а "натурално". Само за синьочерното ли имате предвид, че състарява?
Ал, искам в корените да е в естествения цвят (4), а по дължините да изсветлява до 5-6, но се съмнявам,  че сама мога да го постигна. В краищата е наслоено много тъмно. "Кинозвезда от едно време" казваш!   Joy
Магни, а с тяло като твоето бих се обличала без да мисля за възрастта си. Kissing Heart

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 09:40 от Karen

# 1 478
Копче, роклята ми хареса като материя, но бастите в талията не са моето и я оставих.
Скрит текст:
Но аз ако помниш поръчах другия модел. Малко бидонеста ми стои в бюст и като цяло.
Полата обаче е жестока. От един лаф каква находка само.
Ал, на теб ще ти залепне отвсякъде. Обличах, събличах - тениски, пуловери, сандали, ботуши - вън 35+ градуса, ноо за идеята се жертвах дет се вика Joy Е сега се разхлаждам с бира.

Скрит текст:
Клеми, слагам ги за теб отново.
Скрит текст:
….

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 23:32 от MagniМ

# 1 479
  • тук-там
Магни, страхотни сте с щерката! И ние с моята постоянно си разменяме дрехи. Това се превърна в традиция помежду ни.
Ето я тук с роклята, която ви показах вчера върху мен:

Ан Мари, чудесен вайб споделяш! Моят е малко по-различен днес, но отново морски:

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 21:15 от mtz

# 1 480
  • В заешката дупка
Благодаря ви много за мненията!

И на мен ако нещо наистина ми харесва, няма как да бъда разубедена да не го взема. Когато обаче не съм напълно сигурна, коментарите могат да бъдат полезни, особено ако успеят да насочат мисълта ми към детайли, за които, поне съзнателно, не съм си давала много сметка.

Ето, примерно, Магни, спомена ако нямам 2-3 такива рокли…. Нямам никакви всъщност и затова я взех, но имам една рокля от подобен тежък, плътен плат, с подобна кройка в долната част и дължина, но тъмносиня, за която в момента се замислям дали не мога да я вкарам в повече употреба (ползвам я за официални поводи), така че да изпълнява функциите, които съм замислила на тази. Малко повече заигравка ще е, защото е с голи рамене, по-широка в кръста и трябва да помисля как точно да я съчетая. Ако тази черна рокля беше в някакъв друг цвят (но не баш какъв да е), нямаше да се колебая. Имам достатъчно черни дрехи просто, не че самият цвят сам по себе си ме притеснява. Нося черно. Отива на прошарения ми перчем. Simple Smile Иначе откъм кройка и материя - много плътна и тежко пада, и това много ми харесва. И имам усещането, че все едно е правена за мен - идеално ми пасва. Ще ѝ се почудя още малко.

# 1 481
Много са ви хубави щерките, много! И Карен е прекрасна, Магни и Чека - вие си знаете 😍.
Поздравче от М4.

Върнах зелената рокля вчера и сега трябва да мисля вариант за Ловджийски бал в Словакия в края на януари. Събитието е с 250 - 300 души и всички супер официални.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 19:14 от G&B

# 1 482
Магни, да, права си за бастите, но полата е супер! Heart Eyes
Защо си толкова сериозна, усмихни ни се малко, де Grinning
mtz, много нежно създание е дъщеря ти.

# 1 483
Ловджийски бал, ехааа. Има ли дрес код?
mtz, снощи точно за вас се сетих - вие стилово също сте еднакви. Изглеждате близки, приличате си и сте като от картичка на всяка споделена снимка.
Ан Мари, къде се губиш морско чедо?

# 1 484
Магни, от снимките, които съм виждала всички дами са с дълги рокли, господата - с костюми. Миналата година синът ми спечели голямата награда - диво прасе, което стана на луканки. Още ме е яд, че отказахме поканата. 😂

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 21:36 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт