Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 499
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 485
Ооо, истински бал значи. Аз си представих нещо в стил Робин Худ.Всъщност знаейки къде си, не бива изобщо да съм изненадана. Преди дни не се включих в дискусията за дългите рокли на сватбено тържество, но тук са задължителни. (само да вметна, че Фрейм показа страхотен стил с онази лъскава пола)
А прасето кой го направи на луканки?

# 1 486
Приятелката на големия е от Словакия, там се случват тия ловджийски неща. Баба й е майстор на луканките и домашната ракия.

# 1 487
  • София
Клеми, много красиво и одухотворено момиче имаш 😍

# 1 488
  • София
Клеми, много красиво и одухотворено момиче имаш 😍
Ха! Не съм я пускала скоро тук! Дали не бъркаш с на мтз девойката?
Магни, благодаря! Чудесни сте с тези разменени рокли!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 20:14 от Klemy

# 1 489
  • София
mtz е показала детето! Който недовежда вече без очила!

# 1 490
Магни, ти си (според мен) една от малкото дами, на които такова* късо има отива и не изглежда вулгарно или неподходящо.
Писала съм и преди, знам, че мнението ми не е популярно, но все пак не приемам майката да ходи с минижупи, особено до 15+ годишна дъщеря. За мен е нелепо.

ЧеКа, бих искала да споделя, че съм много впечатлена колко хубаво ти седи лайм жилетката!
С подобен модел аз самата никак не се приемам. Мисля, че яко ме олелчва, а на други хора харесвам.
И много идейни съчетания на черната рокля. Особено с якичката е много свежо и закачливо.

* смених "толкова " с "такова". Май по-добре пасва на смисъла, който исках да вложа.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 20:48 от Рошличката

# 1 491
Рошличке, моята дъщеря е на 30+. И между мини и мини има огромна разлика. Дали ще е 4 пръста над коляното или 4 пръста под дупето Stuck Out Tongue Winking Eye
И всъщност мнението ти е особено популярно. Което ме кара да подскачам така.

# 1 492
Хм, за мен мини е до под дупето. Това ми е неприемливо.
Твоето е късо, но хубаво. Пак казвам, не е вулгарно или нелепо.
Но за мен късото си Ти. Тоест, лично на мен с късо най-много ми харесваш. То с тези крака няма как Heart Eyes

# 1 493
Ако ми стои добре късо ще го нося с кеф.Въпросът е никога да не губя добър вкус и реална представа.
Не са ме приели за магистратурата, и моя приятелка не са.Имам идея защо.Ще мисля каква друга да запиша .😀

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 22:21 от ДХ3

# 1 494
ДХЗ- гуш, те губят!
На Магни всичко ѝ седи добре, "На хубав човек, всичко му отива"- така викаше любимата ми баба.

# 1 495
Ако ми стои добре късо ще го нося с кеф.Въпросът е никога да не губя добър вкус и реална представа.
Не да ме приели за магистратурата, и моя приятелка не са.Имам идея защо.Ще мисля каква друга да запиша .😀
Ееее, защо?!
Човек да има желание да учи....

# 1 496
Защото съм на възраст, мисля, че дават приоритет на определени специалности, за които смятат, че са повече свързани с психилогията.Мисля си, че и на симпатии действат, защото интервюто беше много общо.Обаче не им пречи са съберат едни 30лв от много кандидати Simple Smile)
Какво ще кажете- за мен е зле :

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 21:12 от ДХ3

# 1 497
Карен на мен ми изглежда тъмно кафяво. Изкуственото е наситеното черно, ако си спомняш имаше период дето масово искаха да са Снежанки и си боядисваха косите с черна боя. Боята не те прави Снежанка, а е важен и цветът на кожата под тон.
Преди ти писах и мисля, че ходи на фризьор, щом искаш по дължините 5-6 ца ще трябва да обезцветиш косата. Натрупаният тъмен пигмент няма как да падне. После като се боядисваш ще трябва да внимаваш да мажеш корените, че може да я потъмниш.

Берито за къде се е спретнала така? Пак ще гледаме голи дупета с тази тенденция на прозрачни поли. На мен лично не ми харесва много едри бедра има и нагоре прозрачно пак.
Не мога да ѝ видя хубаво муцунката, но и тя е от значение не само подходящото тяло.

ДХЗ ще намериш нещо друго! Помисли си за вътрешен интериор.

# 1 498
Рошли, твоето дете е малко, затова мислиш така;)
Като стане на 15+, ти все така ще се виждаш и усещаш млада и няма да искаш да робуваш на стереотипи.
Късо съм обличала максимум 10 пъти това лято. И заради работата, и заради това, че не ми стои както преди.
ДХ3, пробвай в друг университет.
Показаните девойки са чудесни, но е ясно с такива майки.
Прозрачната рокля е потресаваща, прилича ми на нощница.

# 1 499
А, не знам, Тути, мой си бъг е това явно. Късо, ама наистина късо до под дупето, не съм слагала откакто бях на 20 Grinning
На такива и се възмущавам. Иначе 4 пръста над коляното си е екстра  Simple Smile
Но знам ли, де, току виж пък на 40-45 реша да наваксвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт