Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 473
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Ето ме от плажа днес:

Нямам нито бански, нито дрехи, ни слънцезащита . Но сме с колелата и ще караме основно до и от Несебър.
Върнахме се току що от велотур до Старият град. Велоалеята само за нас

Харесвам този adults only season!
Децата-по ясли и градини.
Учениците по училищата. Плажа без чадъри и шезлонги. Спокойствие и простор!

# 1 501
Еее, Копче, прекрасна си. Такова настроение носиш всеки път.
Деси, явно системата е такава, но ти искаш ли да учиш ще намериш как и какво.
В шоу бизнеса често стилът е абсолютно липса на такъв. Обожавам една Шер примерно, но никак не харесвам как се облича дори и за сцена. Тук в темата ежедневно се показват толкова свежи и приятни идеи. Лични примери и подходящи от мрежата. Наистина сме си полезни, не знам дали го осъзнавате.
Имате целувки от малкото Магни. Каза че ако някога се регистрира в бг мама ще е заради мацките тук.

# 1 502
Деси Hug
Прозрачната рокля никак не  ми хареса.

Когато се повдигне въпроса за носене на къси дрехи все искам да напиша, че носенето на къси дрехи не зависи само от възрастта, а и от момичето/жената, която го носи. Изобщо не съм на мнението младо-хубаво. Няма такова нещо. Има момичета на 20/30 години, на които късо просто не им стои по ред причини и е по добре да го избягват. Нямат фигура, крак за късо и също изглеждат нелепо.
Рошличка само веднъж съм я виждала, но мисля че е в кръга на тези, които могат да си позволят късо, ако искат.

Магни, хареса ми с полата и най много съчетанията с жълтите блузи.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 22:41 от Sweta

# 1 503
  • София
Пускам дребосъчето, което днес болно и прегракнало си спечели място в Пим-пам. Харп, за теб! 💓

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 17:36 от Klemy

# 1 504
Ехее, сладкиш! Браво на нея!Прелест!❤

# 1 505
Какво чаровно момиченце имаш Клемс! Hug

# 1 506
Дребосъчка е прелестна! Благодаря, че ни я показа, Клеми! Да оздравява бързо и да заеме своето заслужено място в Пим-пам.

# 1 507
Браво! Страхотна е, Клеми! Heart Eyes
Копче, голяма свежарка си! Blue Heart
ДХЗ, една врата се затваря, а друга се отваря.
Това дантелено недоразумение и на Холи Бери не изглежда добре. По-скоро все едно по бельо е тръгнала на официално събитие. Ми сложи една подплата, бе жена. Joy Sweat Smile

# 1 508
Копче, изхлеждаш щастлива!Много яко!

Аз не се кахъря за УНИ-то, не ми е на живот и смърт.😘😘😘

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 01:33 от ДХ3

# 1 509
Момичета, влизам с молба за съвет. Харесах си една рокля, а принципно много трудно харесвам нещо, за новогодишната нощ е. ММ обаче коментира: "много е къса и няма да ти отива на годините".
Трябва да кажа, че не съм слаба, имам едър бюст, но не съм ѝ дебела, по-скоро съм пищна.
Ето, вижте я. Да я взема ли или действително не е за 45+?

# 1 510
Не мога да кажа, без да Ви познавам, но е относително.Роклята е скромна даже, въпросът е на Вас как ще
стои.Аз съм
“за” да я поръчате с опция за връщане ако не се харесате.Не вярвам да сте на 65г, че да е скандална дължината.

# 1 511
Клеми, страхотно очарование е това дете Heart Eyes

Карен, не те видях, но по спомен от предишни снимки, тъмната коса просто си е твоята... Красавица!
Аз постигам по-светъл цвят на дължините, като боядисвам само корени и ако чак пък толкова избие бялото, мажа с малко по-светла и държа по-малко време (по-рано корените 4.15 Ice chocolate, дължини 5 Brown... След като смениха малко нюансите към по-тъмни и корените са 5 Brown, дължини 5.3 Golden brown). Боя на дължините на 4-6м или само разресване 10мин преди измиване. Така става едно малко по-естетствено преливане надолу.

Копче, завидях Wink

Елизабет, мен дължината не ме смущава при хубави крака. Но така оформена горна част не знам как би стояла на едър бюст. Без мерене няма да стане, та поръчка само с опция връщаме.

# 1 512
  • София
Креми, слънчице е мъничката ☀️😍! Бързо за минава прегракването на детето и честито приемане в хора!

За роклята в зелено. И за мен не е много къса, но тази е очертаваща.

# 1 513
Klemy, голяма сладурана е щерката.

Копче, на мен също сега ми е любимият сезон за почивка.
Допреди някоя друга година като кажеш, че искаш са почиваш без деца наоколо се изсипваше хейт, радвам се че вече се приема за нормално.

ДХ3, браво на теб, не се отказваш пред първото препятствие, сигурна съм че ще намериш точната магистратура.

# 1 514
Деска, как пък не те одобриха 🫤 много добре си те представям в това, но и аз като Cloè мисля че и вътрешен дизайн ще ти приляга много добре.

Копче, много си аристократична така на плажа 😘
Без чадъри е красиво.

Роклята на Елизабет е добър избор за ЧНГ парти в нощен клуб, за ресторант ще дойде къса за дама 45+ особено с по-пищни форми.

Карън, за резултата който търсиш, бих препоръчала фризьор.

Магни, слънце мое - изпуснала съм снимките ти.

Общи условия

Активация на акаунт