Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 515
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 395
Рисковано е Grinning Някои 40 г ще чуят, че изглеждат прилично за 50те си години.
Жените се лъжем една друга и си правим комплименти. Факт. Simple Smile
Това е широко застъпено и тук, във форума. Не само в тази тема. Всички харесват всички, а после ...
Това да изглеждаш добре за 50-те си години, не означава, че изглеждаш на 40, нали се хваща разликата? Simple Smile

# 1 396
Е, като изключим голямата баданарка /както казваше една приятелка/ - наистина има жени, които младеят за възрастта си. Не много, но има, аз познавам такива и тук в темата има.

# 1 397
Живея в държава, в която комплиментите валят и едва ли не се смята за добра обноска. “Хубавице” и “ Красавице” са под път и край път. Отделно колко добре изглеждаш, дрехата ти е хубава, обувките и т.н. Човек се научава, кога комплиментът е искрен и кога не. 😂
Чуя ли съмнителен комплимент в главата ми е “ Какво ще искаш от мен?” 😂

# 1 398
И не вярвам, че няма неподходящо за възрастта облекло, щом някой има идеална фигура.
Аз вярвам, ако е рамките на естетиката, а не на пошлостта.

Ще покажа един пример с французойката (които са пословични с жизненото си кредо за естественото остаряване) Yasmina Rossi:

Можете да прочете в нета за тази жена модел, как живее и как се поддържа, на 68г. е. Тя, според мен, може да си позволи да облече всичко.

А най-смешната гротеска, която една остаряваща жена може да си причини е гримът.

Brigitte Bardot, една от най-красивите жени съществували някога, в момента е карикатура.
Според мен след 40,45г. гримът трябва да е почти незабележим, и колкото повече го няма, толкова повече жената младее.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 23:14 от GeryGG

# 1 399
Залагам си главата, че кожата на тази Ясмин изобщо не изглежда така на живо, както на снимките. Те иначе са много хубави и това е една много стройна баба, която е била хубава жена на младини. И тук е ретуширана, разбира се, но има някакъв по-реален вид.

За съжаление тази снимка е малка

И не мисля, че това е добре изглеждащо за тази глава, въпреки тези крака

# 1 400
А колко жени не на 68, да кажем на 48 или на 58 дори и по-ретуширани от нея познаваш, които изглеждат така?

# 1 401
Абе, супер си е жената. За себе си подозирам, че изглеждам барем 6 месеца по - млада от възрастта си Simple Smile. Ами не е малко... Simple Smile

# 1 402
Разликата между майка и дъщеря не е като между баба и внучка. Като си направим тема за остарели момичета, ще си говорим за 70+
Това намерих на пръв прочит. С дънки и в ежедневен градски стил няма даже да търся защото всички ги носим ( добре де, без Мими ) Вече сме го говорили, но цикличност трябва да има в темата. Grinning
Аз и дъщеря ми, която продължава да ми отмъква по нещо от гардероба.
...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 08:48 от MagniМ

# 1 403
Супер е ами, я има, я няма 1% като нея. Да се надяваме и ние така на 68.
Магни, без бретон ти се открива чудно лицето, аз бих го махнала.

# 1 404
А колко жени не на 68, да кажем на 48 или на 58 дори и по-ретуширани от нея познаваш, които изглеждат така?
Това каква точно работа ѝ върши на нея на тези години, освен, че я споменаваме като пример?
Тя и Кармен Дел'Орефис изглежда не за вярване, тук на 89, като на 79, да речем, но... какво от това?! И дали и отива този точно макиаж, или просто някой експлоатира образа ѝ?
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6iOWssQWibI

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 23:44 от DiaMia

# 1 405
На снимки не вярвам лице в лице е истината. 😂
Слагат се филтри, човек и по-слаб може да се изкара, че изглежда. Страшно е с техниката.

# 1 406
Малко не в реда на нещата ми се вижда човек (който се гордее с естественото си остаряване) вместо да се набоде целия, да си ретушира снимките, на които на лицето му се виждат всички бръчки, а пък да си слимва и изглажда тялото.

# 1 407
Е, хайде сега... Това е несериозно твърдение в този дигитален век. Като се снимаш с нея и докажеш, че и на живо е така, тогава да говорим. Simple Smile
Лека нощ, дами! Както Мими казва, да лягаме, че бръчките обичат нощните птици Grinning

# 1 408
Супер сте Магни - ти и дъщеря ти! Много ти отива червеното червило - и на двете ви отива!

Ето моите предложения за полата:
Бяла тениска/сникърси/кожено яке
Скрит текст:
същото, но с дънково яке
Скрит текст:
с черна блуза/тениска/сако
Скрит текст:

с бяло/светло поло
Скрит текст:
с пуловер в цвета от полата
Скрит текст:

в случая жълт

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 03:32 от Sweta

# 1 409
Не знам какво очаквате от Бриджит Бардо. Да била е сексимвол, оттегли си да живее в усамотение и рядко се появява в обществото.  Жената гони 90. В тази възраст да си в прилично здравословно състояние е къде по важно от грима и бръчките. Не е решила, не се е барнала, и тя може да изкара прилични снимки, ако реши.

Магни и малкото Магни - хубавици.

Общи условия

Активация на акаунт