Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 528
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 380
  • тук-там
От цветотипа на Силвестър и Диляна е също Яна Маринова. Нейната красота ми допада повече. Мисля, че няма тунинг.

# 1 381
  • Велико Търново
Прочетох ви и видях почти всички снимки, но сили нямам да коментирам нищо.Повдига ми се от умора, обаче точно днес ми излезе спомен във ФБ от преди 5 години и съм в духа на темата.
Скрит текст:

# 1 382
Sweta, не за очила, но този принцип на възходящите линии се прилага масово от профи гримьори. Бърз пример от сайта на Шарлът Тилбъри, чийте продукт цитирах сутринта - тя е била проф гримьор преди да създаде бранда си.
Скрит текст:
https://www.charlottetilbury.com/us/secrets/how-to-apply-concealer
Агент и аз мисля, че точно така е правилно да се поставя грим и този критерии за красота е отдавна утвърден - ъгли на очи и устни нагоре. Когато е природна даденост е много хубаво и с грим може да се подчертае. Ако не е даденост с грим  може да се постигне оптично подобие -  съгласна съм с теб.
Очилата /говорех за моите слънчеви/ споменах като допълнение - те се купуват и сменят когато пожелаеш, но даденото или го имаш или не.

Цитат
Близка беше на среща на випуска си и отбеляза, че всички споделят как младеят сравнено със съучениците им, а реално всички си изглеждат на петдесет +/- година-две.
Сигурно са се шегували, не може всички да младеят, правили са си четки. Реално при срещи на випуска пет/ шест наистина младеят, останалите изглеждат на колкото са си.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 03:43 от Sweta

# 1 383
Не, не се шегуват, а искрено вярват, че младеят за възрастта си.

# 1 384
  • Sofia
Не, не се шегуват, а искрено вярват, че младеят за възрастта си.
Май, май са за очен лекар 😁

# 1 385
Повечето хора бъркат младеещ и добре изглеждащ за възрастта си.

# 1 386
Хората като напреднат с годините, често казват "чувствам се като на 20", което не означава, че изглеждат на толкова. За мен са ужасно нелепи жени, които с облекло и цялостна визия, се опитват да останат на дъщерите си на годините. И не вярвам, че няма неподходящо за възрастта облекло, щом някой има идеална фигура. Това е като онова за рекламата.

# 1 387
  • София
Има хора, които младеят. И в тази тема има. Веси е като момиче .

# 1 388
Фигурата може да се запази в оптимална форма, но лицето, без лекарска намеса - трудно. Виждала съм и изключения разбира се.

# 1 389
Цитат
За мен са ужасно нелепи жени, които с облекло и цялостна визия, се опитват да останат на дъщерите си на годините. И не вярвам, че няма неподходящо за възрастта облекло, щом някой има идеална фигура
Абсолютно вярно -  случай от лятото -  аз в парка, до мен на съседна пейка млада баба с внуче и майка с дете. Бабата облечена с къса рокля, сандали на ток и грим - нелепо, когато се навеждаше да вдигне внучето и изобщо.
Фигурата и не беше идеална разбира се, добре запазена бих я нарекла - с дънки и маратонки щеше да изглежда в пъти по добре.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 03:45 от Sweta

# 1 390
Интересна дискусия сте захванали.
Добър грим, прическа и облекло могат да направят чудеса. Възхищавам се на жени, които могат да го поддържат в ежедневието и за тях това е като втора кожа.
Има някакви оптични правила, които е добре да се знаят и помагат, но някак не ме влече влизането в матрицата, тя не отчита индивидуалността и уникалността на всяка жена. За русото, да с възрастна масово почват да се изрусяват, защото се смята, че е по-лесно, но като се огледате около вас, колко добре изрусени жени виждате, с жива хубава коса. Не смятам че е важен цветът, а поддържаната, добре оформена коса. Тя винаги прави впечатление независимо от цвета и дължината, цветотиповете не отпадат само защото някой е минал една определена възраст.
Младеем, колко да младеем и добре да изглеждаме, то е в нашата си възрастова група, когато застанеш до някой 20-30годишен си става очебийна разликата.
А относно егото, то умира последно.

# 1 391
Разликата идва от поддръжката. Имам колежка и приятелка, и съученички, които никога през живота си не са си купували нещото "крем за лице". Никога! Ами... личи си.
Иначе, нека не се заблуждаваме, годините ни са си там, но е добре да се носят с достойнство.

# 1 392
Има един единствен начин да младееш и тя е като лъжеш за годините си. Вместо на 40 год да кажете, че сте на 50 год. 🤣Добавяйки 10 г към реалните. 🤣
Ама често жените лъжем и се подмладяваме. 😂

# 1 393
Обърквате ме. Първо не харесахте бабата облечена като баба, а сега не бива да се обличаме като дъщерите си. Дали да не опитам да ви опровергая. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 394
Рисковано е Grinning Някои 40 г ще чуят, че изглеждат прилично за 50те си години.
Жените се лъжем една друга и си правим комплименти. Факт. Simple Smile

Имам колежка на 30, която много се подиграва на друга бивша колежка на възраст около 47. За жалост 30 годишната в момента не изглежда особено свежо, а обектът на обсъждане или може би завист е доста по-добре, с поддържано лице и хубава фигура, ако да й личи в кой възрастов диапазон попада.

Общи условия

Активация на акаунт