Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 131
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз не съм възмутена от прозрачните дрехи на звездите ,даже ми харесват,все пак са посланици на висшата мода,а не как да се облечем неутрално и сейф  за офиса 🙃
Много обичам дантели -тези два модела са ми фаворити ,но ще трябва да давам на шивач да шие и може би вторият модел е ту мъч за мен не мога да си представя къде ще го нося ....

В реалния живот си харесах едно палто ,точно такъв цвят искам ....слагам си стопа,засега, само заради външните джобове ,че не е евтино ...🙄

# 1 591
Е, точно на това палто външните джобове много му отиват.

# 1 592
На Агента от снимките, 2 определено ми харесаха Wink за събитието на което са.

За Гери, в твоите очи сигурно😉

Докато не сложиш твоя снимка, издокарана като Жизел Б., са само празни приказки от клавиатурата.

Апропо снимката е от 2003г., когато Жизел е на 33год.!
Поне 99% от тук пишещите мацки, могат да сложат дори и по-добре изглеждащи на снимка, когато са били на тази възраст 33г.

За Магни
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 09:14 от pinko

# 1 593
Много харесвам точно идеята от последния пост на No Frame . Дантела, която се подава изпод други платове. Комбинацията с тотално различната структура и усещане дори на материалите, с вълната особено.
Пролетта си купих една рокля именно с идеята да добавя подобно дантела отдолу.

Няма да коментирам “голите” снимки , не са мой стил. Зс всяко нещо си има място и повод. Няма как да харесам или да отида в офис в рокля с дантелена “загадка” през цялото тяло… дори и в годините в които бих си го позволила.
А извън сцената се изисква стил и усет, за да се пренесе духа и идеята в е ежедневието. Което не е често явление и улуците се превръщат в подиуми.

Вчера влязох в Елизабет с надеждата да си изровя нещо интересно. Много странна колекция. Някои дрехи се чудя кой им ги купува или какво става после с тях…
Взех си рокля, която на мен не стои точно като на модела, освен това бях и със спортни обувки и се получи друго излъчване. Но има дами в темата, на които би стояла така. А и без да искам уцелих вайба на принта Wink “прегърни ме” е моделът и стоеше гот съд спортни, леко чънки обувки. Сега се сещам, че и с лоуфърите ще е добре.

# 1 594
На мен прозрачни дантелени крайности след 40 ми седят като неизживяна младост. То затова е хубаво човек до към 35 да си износи всичко което му е на сърце, че да не става за резил на стари години. А и каква е идеята? Ако звездите се стремят да привличат внимание, да вдигат рейтинг и шум около себе си, ние искаме просто да изглеждаме максимално добре. Има дантелени рокли с телесна подплата, които седят много красиво, независимо от възрастта. Но да се пуснеш само по дантела, пък било и с бельо под нея - а бе по-добре консерва, отколкото скандална леля.  Grinning
No frame bitch, палтото е супер! Simple Smile
Гданск е страхотен град с невероятна атмосфера, но отидете лятото, зимата е бррр.

# 1 595
Сега ще ви кача една снимка с нетипичен за мен силует и искам мнение? Няма да взимам точно тази, защото е с един номер по голяма! Wink

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 20:31 от mimi.7299

# 1 596
  • тук-там
Отлично ти стои, Мими! Грабвай!

# 1 597
Ще чакам номер скъпа, благодаря!

# 1 598
За Гери, в твоите очи сигурно😉

Докато не сложиш твоя снимка, издокарана като Жизел Б., са само празни приказки от клавиатурата.

Апропо снимката е от 2003г., когато Жизел е на 33год.!
Поне 99% от тук пишещите мацки, могат да сложат дори и по-добре изглеждащи на снимка, когато са били на тази възраст 33г.

Joy
Явно и pinco е член на вчерашното жури по красота.
Скрит текст:
Снимка от миналата седмица:

на 53г.
Малко се притеснявам дали ще може да ми хване и прецени пропорциите, че малко съм си скрила краката с главата, защото тогава акцентът трябваше да пада в/у прическата.
Затова ето снимка в цял ръст отпреди 20г.:

# 1 599
  • тук-там
Гери, ама нямаш ли някоя актуална нормална снимка (не селфи в огледалото отзад, която ако не ме лъже паметта целеше да покаже изпечената и бетонирана фризура)?

# 1 600
Разбира се, че имам, ама за малко по-нормално жури.

# 1 601
Почвам от снимката на Мими Simple Smile
Мими, грабвай роклята, много ми харесва
В тази кройка аз имам няколко рокли и ги нося офисно, ако е хладно слагам сако или с жилетка (видяхте ме с леопарда и черната жилетка на Seta, снимката си стои)
С велурени ботуши на ток или плътен чорапогащник и лоуфъри на ток

и се връщам да чета

# 1 602
На същото мнение съм,  Миме.

# 1 603
Мими, и аз като едно недолюбвано жури, да се произнеса. Отива ти роклята. И на накитите, които ползваш. Наистина размер надолу е вероятно да стои по добре. Ти не носиш овърсайз. И пак, както винаги , да се допълня- за съжаление на мен няма да отива.
Гери, за фигурата ти мнение нямам. Но за челото- браво! Супер гладко!

# 1 604
Почвам отнякъде си

Асиметричното деколте на Агентката ми харесва, имам такава рокля в син жакард, но нещо ми късее и ще я подарявам

Cloè, и аз си умирам за kitten heel. И за мен са хем удобни, хем кокетни, хем мога да изщракам половината град с тях.
Ще чакам ЧП за да си купя два нови чифта.

No_frame bitch, не ми харесват джобовете на цикламеното палто.
Едно че е грозно, две че не можеш да си сложиш ръцете в тях като е студ.

MarietaYo, честита рокля! Красива е, ще стои супер с велурени ботуши на ток.

Прозрачните дантели са много красиви, но да е върху хастар, а прозрачната дантела да е само на ръкавите и/или деколтето. В моя свят това.

GeryGG, на 33 си била супер.
Всички ние сме били феи и русалки на тия години. Дънките Мис Сиксти ли са?

Сега.....сега е друго. Момичетата са пораснали.
AnnM17 хубаво писа възрастовите групи. В 45-54 нещата рязко тръгват по нанадолнището

Общи условия

Активация на акаунт