Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 106
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 575
Не, слагам сутиен естествено. И много дантелени (Кенсол, Дафне...) прозрачни потничета нося, и ежедневни, и официални.

# 1 576
  • Сливен
Агент, аха да харесам идеята ти да роклята -супер ми се вижда и.... направо онемях, някои снимки са направо гротеска Confused. /ДХЗ -писали сме едновременно Kissing Heart /
Мммне, мисля си, че толкова прозрачно е за спалнята, дори и да е носено от звезди.
G&B, и на мен нещо не ми допада тази рокля -комбинацията на тези ръкави с деколтето тип "прегърни ме". Вторият вариант за индийската сватба ми харесва повече.
Майола, хубави са ботушите сами по себе си, но зависи и от моделите рокли, с които смяташ да ги носиш.
Не видях Карън, но Копче! - хубав бански на прекрасен модел!
Аз съм далече от анималистичния тренд - нищо, ама абсолютно нищо такова нямам, ако не броим една тъничка лентичка на едни ботуши /която разбрах че е като змийска кожа след доста носене -толкова си личеше/
и едни птички на риза, в които отново трябва да се вгледаш, за да определиш формата.
Последно съм била облечена изцяло в деним в ученическите ки години, доволно отдавна!
Мисля си, че е малко труден за добра комбинация -лиосела ми се вижда по-лесен.
Дънки с токчета - обърках се кой, какво и защо /харесва или не харесва, май накрая останах с впечатление, че всички са на едно мнение, но въпреки това има спор Confused.

# 1 577
Не, слагам сутиен естествено. И много дантелени (Кенсол, Дафне...) прозрачни потничета нося, и ежедневни, и официални.
А така, а в примерите на Агент са си почти голи.Изключая някои дами, останалите да ужас.А Холи Бери много я харесвам, но с тази точно рокля не.

# 1 578
Тинна, много хубаво си го казала:

Цитат
... мисля си, че толкова прозрачно е за спалнята, дори и да е носено от звезди.
Макар че си харесах там една...пухкавелка, в лилава мрежа, сиси до пъпа, и пъп до океана...

Майола, струва ми се, че си много нежна и този модел ботуши ще бъде твърде широк за фините ти крачета. Освен ако това не е търсен ефект, разбира се. А токът им - да, без съмнение е удобен.

# 1 579
Grinning може да съм консервативна, но правя разлика между ежедневие и това, което виждам на подиумите, такова облекло в ежедневието носи определено послание.
Не мога са си го представя на работа, особено както работя в мъжка среда, коментарите ще са зловещи или излизаме с приятели и в компанията се появи жена така облечена, дали сама, дали с мъж, няма да се харесат коментарите.

# 1 580
Няма какво да коментирам, такива комбинизони не са за мен... 🤭

# 1 581
Зари, ето ти прозрачен офисен стил (със сутиен, разбира се):

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 22:49 от GeryGG

# 1 582
Нито с потника, нито с блузата даже и със сутиен не мога да се появя в офиса. Полите също абсурд...Айде няма защо баш там да си показвам прелестите, отишла съм да работя все пак! 🤣

# 1 583
Гери много зависи кой къде работи. 😂 Никоя от нас не работи в модна агенция или списание за мода, за да може да си позволи да отиде така облечена.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 22:45 от cloè

# 1 584
Очаквам още нови 65 мнения до утре сутрин. Както правилно предположи Агент, аз СЪМ в цикъл, затова няма да се обаждам 😅
Клеми, имаш разкошна, и явно много даровита красавица!
Карен е жена, която е била красива и магнетична и на 20, и на 30, и ...цял живот!

# 1 585
Много харесвам дантели, всякакви.
Имам 2 поли до коляното, за мен това е късо.
Удължих ги с една педя дантела и станаха прекрасна за мен дължина.
Нося ги и с обувка, и с ботуш.

# 1 586
И аз много харесвам и съм дала да ми преправят една рокля, че
подплатата се скапа, а и ми идваше бая къса под дантелата.Вече не ми се носи така открито краче.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 01:31 от ДХ3

# 1 587
  • тук-там
И аз съм в Ц и ще си трая Simple Smile

# 1 588
  • София
Прозрачното е в тренд сред звездите от онази поява на Рири по рибарска мрежа преди години.

Цепка с дантела ми иде в повече за работа от показаните ог Гери модели, леко ми простеят даже. Ризки от прозрачна материя съм носила в офиса. Ако имам среща с клиент - доста по-обран стил имам и не нося нито късо, нито прозрачно.

# 1 589
  • Ямбол
На Агентчето телефончето много познава 😁😁😁. Няма да казвам коя друга е пред цикъл.

Не мога да си представя офиса, в който показаните дантели ще са адекватно облекло 😅, сорка. Прозрачните пък в този вариант хич не са ми по вкуса 😅.

От Будапеща имам 1-2 снимки на витрини, не видях нищо кой знае колко впечатляващо по Фешън стрийт им:

Скучновато в бейсик цветове от COS:
Скрит текст:

Това от витрината на Ойшо беше много интересно, защото “валеше” постоянно върху дъждобрана.

Прасците ми не са кой знае колко фини, за разлика от глезените и китките 🫤, та предполагам, че ботушите ще са ми ок в горната част. Иначе са от Ремикс, Слънце…, и по-късно ще ти пусна линк към марката, за да можеш да ги разгледаш.

Клеми, Пимпамчето е тотален бонбон.
Охх, пуснахте ми муха с този Гданск. Ходи ми се на север на мен.

Общи условия

Активация на акаунт