Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 517
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 360
Елека е супер, но аз си представям как ми вее на кръста и затова не лайкнах и него.

# 361
Ммм, супер дънки, много харесвам този модел.
NB са хубави, със сигурност са и удобни GGT.

# 362
Мимче, дай да си купим по едни 🤪
Мерих подобни- като на свинче звънче,  но пак ще търся.😃

# 363
Мимче, дай да си купим по едни 🤪
Мерих подобни- като на свинче звънче,  но пак ще търся.😃
Дай, да, ама да имахме техните форми...аз ще съм ...😁

# 364
  • София
Тука съм, момичета! Hug Диагонално ви чета, но не остава време за писане.

Чакаме днес списъка с класирането в НАТФИЗ. Имаме поне оценка от 3ти кръг. 3-ка. Девойката успешно премина бариерата на изпитните драми, но сега е отчаяна, че ще има "черта" и оценката няма да и стигне, за да я приемат. Докато не видим списък с приетите, е рано да се каже каквото и да е било....

Празнуваме днес с ММ 25 години от сватбата! (Заедно сме от 30, иначе). Сребърна сватба празнуваме днес! Blush

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:02 от kopche

# 365
Копче, честити да сте и довечера да празнувате и за успеха на девойката.🌹

# 366
  • тук-там
Копче, дано получиш най-хубавия подарък за годишнината Simple Smile!

# 367
Вчера мина госпожицата, погледна ме с чино панталона, сви леко устенца и ме попита нямам ли нещо друго за черното сако Joy
нещо по-клош, по-широко, дори и дънки.
И сега се чудя да поръчам ли М.Дутито дето Ви показах вчера или да си взема https://etere.bg/damski-pantaloni/eleganten-cheren-pantalon

Копче, честита годишнина!
Живи и здрави да сте и много да се обичате!

На госпожицата стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 10:58 от Al Georgieva

# 368
Глас за Масимо.

# 369
Копче и аз чакам да споделиш добрата новина. Хайде да се случва и да празнувате двоен празник! Продължавам силно да стискам палци на детенце, заслужава го! Heart
Ал, дънките!

# 370
Копче, стискам. А вие здрави и влюбени пет пъти по толкова!
Ал, Етере. Панталонът е супер!

# 371
Еееее, сега ме размислихте Thinking
Чудя се дънките или панталона
Ще ги нося с вталено черно сако и бяла тениска

# 372
Еееее, сега ме размислихте Thinking
Чудя се дънките или панталона
Ще ги нося с вталено черно сако и бяла тениска
И двете, ще влязат в полза!

# 373
  • В заешката дупка
Не знам дали е модерно 2 чифта очила, обаче ние държим един чифт големи слънчеви винаги в колата. Ако някой забрави слънчевите си очила у дома, някъде в багажника са, аба просто не са под ръка, тези очила се ползват за шофиране и не мърдат от колата. Та на мен ми се е случвало чат-пат да карам с два чифта очила. Обикновени диоптрични и отгоре слънчеви. Simple Smile

# 374
Не, Ал,  ти нямаш плътна кожа и затова твоята е със склонност да създава бръчки, а моята, която е плътна и тежка, не прави бръчки, но се свлича под тежестта си и загубата на колаген от възрастта.Имам такива приятелки, с фини и нежни лица, тънки кожи, и макар и млади, вече правят доста бръчки.Също така са слаби в телата.
Не знам кое е по-малкото зло.🤷🏻♀
Като цяло не бива да се втелясваме толкова в себе си, а да сме в оптимална форма и здрави.

Аз със сигурност ще направя браулифтинг ако имам възможност, защото клепачите ми вече започнаха да покриват миглите като съм с отворени очи.После и блефаропластика.

Стана ми интересно като те прочетох, защото аз не мога да се определя.
Направих теста, за който сподели Клое (благодаря, за линка към Dr ales). Изписа ми, че старея expression aging. Това в кой тип спада?

Роки и аз много я харесвам в розово. Но и съм пристрастна. Бежово и подобни просто не харесвам изобщо.

Около мен, не само познати, а изобщо по улиците, жени и момичета сигурно от 16-17 до 35 поне са с много видими корекции. Най-видими устни. Но много имат и вежди правени. А също и ботокс в челата.

Общи условия

Активация на акаунт