Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 484
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 375
От моите познати нито в службата, нито приятелки имат видими корекции. За една знам, другите ако са правили не личи. С чалга среди не общувам, и по улиците рядко виждам, то при тях са бруталните изпълнения.

# 376
(Сега изчитам предните постове)
No frame bitch, може ли са споделиш упражненията за намаляване на напрежението в шията? Може и на ЛС, ако ти е удобно.

# 377
Рошличка ,ето ми плейлиста -тези правя в къщи,другите са ми при треньора ,но всеки път различни и по общи https://youtube.com/playlist?list=PLHGV7icpWfa9akYI2KlfeBZx_MOCD … =_KUKPwuENBPY_dqZ
Дойдоха ми висички парцали ,бяхте прави ,че дантелените блузи не си отиват с полата ,качеството на сакото е под всякаква критика за цената си ,зелената пайетена пола  не ми седи добре...сатенената рокля и тъмно червената пола са горе долу ок ..общо взето не съм във възторг ,но за това не са виновни конкретно тези дрехи ...whatever ...
Сега каквото и да избера ми трябва или горна част за роклята или някакъв изчистен топ за полата като не може да е в черно ....🙄
Иначе полата е много бляскава и ще я запазя за коледни партита така или иначе ,харесва ми ..

# 378
  • София
Онзи ден покрай темата се вгледах в хората. В рамките на 30 метра - от спирката на 102 на Балев срещу Южния до ъгъла с аптеката Субра, засякох 4 жени с видими корекции. (Сравнително) млади, добре облечени. Не ми е зор да ги забелязвам тези неща, не ми и пречат. Между другото в точно тази зона съм срещала едни от най-яко облечените мацки в града - артистично, свободно, шикозно, отвяващо главата. Та това са моите 30 мерта system check.

# 379
Harpa, там са много
Преди няколко дни след спорт, още по екип влезнах за смути, вътре фул, а аз бях единствената, ма единствената жена с малки устни

No_frame bitch, вземи си направо нова рокля за сватбата.

# 380
Копче, честита годишнина!:hibiscus:
Ал, аз май съм за панталона.

Като казахте за веждите се сетих, че и те влизат в корекциите - да виждам много направени вежди, почти всички момичета са с такива, като униформа им е. Когато са добре направени е красиво. Аз харесвам плътни вежди, майка ми и нейните приятелки си скубеха веждите на извити чертички, добре че не го направих. Моите са естествени, доформям с  молив.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:07 от Sweta

# 381
Ако се замислите винаги е имало мода за веждите и жените си ги оформят според това, така че “униформени” вежди не е нещо ново.

# 382
Честити годишнини на всички скоро празнуващи! Любов и разбирателство още много години! 🍀
Копче и сбъдната мечта на девойката пожелавам, от мен също стиснати палци.

Имам правени вежди, защото почти нямам мои си и скоро си направих микропигментация на устните. Вечерта след процедурата изглеждаха тъмни и много цветни, уплаших се да не останат такива. Ами след 3 дни нямаше и следа от този цвят. Сега просто леко обезцветената горна устна придоби равномерен цвят. Мислех че нямам корекции, но явно и това се приема за корекция.

# 383
Деси, така е и аз това казвам - по времето на майка ми и даже след това скубеха веждите, сега ги уплътняват. Харесвам плътни.

Цитат
Имам правени вежди, защото почти нямам мои си и скоро си направих микропигментация на устните. Вечерта след процедурата изглеждаха тъмни и много цветни, уплаших се да не останат такива. Ами след 3 дни нямаше и следа от този цвят. Сега просто леко обезцветената горна устна придоби равномерен цвят. Мислех че нямам корекции, но явно и това се приема за корекция.

И аз съм се ориентирала към микропигментация - да очертая обезцветените участъци на горна устна и граници. Къде я прави, Диа.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 13:45 от Sweta

# 384
При едно много старателно и мило момиче.
Ще ти пиша на ЛС.

# 385
Ето така искам да изглеждам на 81г, да е жива и здрава:

# 386
  • София
Излезе списъка с приетите в НАТФИЗ. Не е класирана сред приетите! Сложили са летва тази година. Над 4.
Тя си го очакваше. Тъжна е много, но и това ще мине! Лошото е, че и е за втори път, а се раздаде наистина много и вложи много старание и време в това начинание!

Майка ми извади стари архиви от днешният ден преди 25 години. Я, да се посмеете малко! Simple Smile

Спомени....

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 10:23 от kopche

# 387
kopche,
Да е жива, здрава, амбициозна и изпълнена с мечти и желания!
Когато една врата е затворена, друга ще се отвори... И може би за по-добро .

# 388
  • тук-там
Ех, Копче, много жалко! Но пък е повод да се насочи по друга пътека. Според мен всички ние намираме призванието си рано или късно. Не бива да се тревожи за това!

# 389
Копче, тежко е, при някои пътя до достигането на мечтите е по-трънлив и труден, но винаги има шанс.
Защо не опитате в НБУ, там са същите преподаватели от НАтФиз. През годините голяма част от студентите се местят там, по-скъпо е, но реално получават същото като образование предвид преподавателите.
На приятели децата го минаха този път, едното влезе в НАтфиз от четвъртия път, после се премести в НБУ, сега замина в Щатите, там си е намерил работа.

Общи условия

Активация на акаунт