Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 470
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 390
Съжалявам, копче. Артистичните души малко по-трудно приемат невъзможностите за такива мечти. Дано намери пътя и да я сбъдне тази мечта все пак!

А ти и ТМ сте си същите като преди 25 години! Наздраве! 🥂🍾

# 391
Уф, Копче! Много ми стана мъчно за девойката.

# 392
  • Русе
Ех, Копче и на мен ми стана мъчно за девойката. Нека е здрава и да изпълни мечтата си!

# 393
  • Берлин
Копче, ❤️
Моят син си тръгна от Бг днес с колата. 2-3 пъти годишно прави това упражнение годишно и пак ми е тревожно. Чудя се дали някога ще спра да се притеснавам за детето си. Май като ме клъцне оная с косата или и отвъд.

# 394
Копче, същата си като преди.Ще се справи девойката ви, само да не се сломява.

# 395
Милата Копче джуниър 🤗
Да се записва в Нов Български и лятото на 25-та ако мисли че и трябва да пробва пак Натфиз.
Г-ца Копче JR щом се снима и има участия вече върви по пътя ❤️

Ходих за подарък, минах през М.Дути да погледна, щракнах се специално, и аз съм за курс 🙃
Скрит текст:

И да ви покажа закуската ми 😁
Скрит текст:

върху канапе от овче кис.мляко

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:47 от Al Georgieva

# 396
    Копче, прекрасна си! Страхотни снимки.
    Дъщерята ще е добре, след няколко дни ще се избистри и решението. Отстрани винаги е лесно, но идеята за университет в Европа може да е опция също.

Ал, Масимо Дути. Родните ни фирми така и грам не осъвремениха кройките през годините. Мое мнение.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:58 от Elirost

# 397
На мястото на list напиши spoiler.
[spоiler]тук се вмъкват снимките[/spоiler]

# 398
Честита ви годишнина, Копче! Каква млада и лъчезарна булка си била!
Съжалявам за неосъщeствената мечта на девойката, но подкрепям, че  се отварят нови врати и възможности!

Elirost - ужасно, ужасно ми харесваш!

Кой показа New Balance 327 - много добре седяха!

Клоуи, и аз фен на Изабел Аджани Simple Smile и тя е пипала, но при нея не изглеждаше толкова дразнещо.

Папурче, и от небето ще ти е тревожно, споко! Hug

И аз държа в колата си 2 огромни чифта тъмни очила и да, случва се и аз и ММ да караме с диотрични и тъмни едновременно!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:13 от Agent Provocateur

# 399
Горчиво, Копче! Още много годишнини да празнувате заедно!
Щерката да се стяга и другата година да е в отбора на избраните!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:59 от mariat

# 400
Ех, Копче жалко за малкото Копче. Толкова стискахме палци...
А ти си голямо слънце, чаровна усмивка, страхотна кожа и чело..лъщи ли така сега след ботокса! 😍
Ал, това ако е Дютито аз съм за Етере. Нещо не е мойто това..

# 401
А, сетих се - GGT - да, носи си 327-ите!

Харпа, да разбирам ли, че търсиш драма и контраст и се чудиш как до го съчетаеш с мекия си цветотип?

Пепси, май пропуснахМе да те поздравим за впечатляващия резултат с обръча! Машалла! Това е много, много добър резултат!!

И да се посмеете за моя сметка - тази кака прави персонификации на американки от различни щати, та образът и на шофьорка от Бостън 1:1 с мен, само дето аз псувам на поне 2-3 езика едновременно! Като бяха малки децата внимавах да не разбират какви ги нареждам и ми остана този навик, а те бяха кръстили моите словоизлияния "mommy's car language" Grinning Grinning
https://www.instagram.com/p/C_RDAnuPXKe/
^^^ и за да е пълен майтапът имам няколко такива идентични пуловера И елека Grinning

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:01 от Agent Provocateur

# 402
Elirost, много ми харесва стила ти 😍
И Кучето 😍

И аз клоня към М.Дути, дънките ги пробвах в черно, 36 са ми малко широки, но са меки и стоят готино.

Фен съм на И.Аджани, ММ ми подари чанта вдъхновена от нея и кръстена на нея

# 403
  • При децата ми
Да се включа и аз! Много готини снимки, Копче!
Честита годишнина! Flowers Four Leaf Clover Дълги години още да сте заедно и още много поводи за празнуване да имате!:revolving_hearts:
Жива и здрава да е девойката! Ще си намери пътя! Както е модерно сега да се казва: Не е било нейното! А, ако пък е, в един момент ще стане!
Аз показвам един маникюр от преди десетина дни.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 18:00 от Hrispa76

# 404
Аз мисля че малката Копче вече е намерила пътя си, върви по него, но иска И да учи в Натфиз 🙂

това от споделенето тук го знам, а приказката "Не е било твойто" е за тия дето се предават.

Общи условия

Активация на акаунт