Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 427
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 435
Еванджелиста не прави корекции, а апаратна процедура, която нещо на нея не ѝ се отрази добре.
А Хелена  не остарява без намеса
помоему.Но е супер.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 09:39 от ДХ3

# 436
Хайде малко да сме реалисти да се сравняваме с топ моделите или да твърдим, че остаряваме по-добре ми идва в повече.

# 437
Гуинет П. е на 51г. чела съм през годините колко се поддържа, витаминозни инжекции, процедури, това онова, кафе не пие..Ами гледам снимката, от професионален фотограф грим, всичко - на 51годишна си изглежда!

# 438
Хайде малко да сме реалисти да се сравняваме с топ моделите или да твърдим, че остаряваме по-добре ми идва в повече.
Ми моделите някои път са гротескно обезобразени от процедури....ако трябва да съм като превтасал козунак с тия подпълнени скули, визирам Аджани, по добре с бръчки....
Пинко Гуинет ако я измият с една гъба може и по зле да е положението...

# 439
Мими, поне на младини са били неземно красиви. 😉

# 440
Al, ти какъв ефект забелязваш от шийт маската на Shiseido Vital Perfect? Има ли някакъв моментен поне лифтинг ефект както обещава?

# 441
Мими, поне на младини са били неземно красиви. 😉
За това никой не спори... Simple Smile

# 442
Ох, като видя ябълкоподобни бузи/скули и направо ми се замайва главата.
Няма значение дали става дума за съфорумки или манекенки от световна класа.

# 443
Имам две съседки, каки са ми и да, изглеждат по-добре от топмоделите. Бяха красавици като млади.
Корекции нямат, от както ги помня са на козметичен масаж всяка седмица, в младите ми години много ме впечатляваха, защото се събираха няколко приятелки веднъж седмично в някоя от къщите и си правеха козметични процедури една на друга - кола маска, вежди, маски, т.н.
Да, остарели са, да имат бръчки, но някак си изглеждат по-добре

Аз никога не съм имала търпението да се занимавам толкова със себе си, но и аз никога не съм била красавица и не е имало за какво да се грижа.

marigold_
да ти кажа има ефект - аз си лягам с нея и по някое време нощес я свалям. Два пъти съм си слагала, опрделено ще продължа.

# 444
Ал, недей да скромничиш...
За мен също не е толкова важно да съм напълно перфектна, може да ме видите и с прораснали вежди, коса за боядисване...все пак не сме модели и имаме безброй други задължения...стараем се, но колкото толкова...от работа никой няма да ме върне ако съм без маникюр 🤣

# 445
  • Sofia
Дойде ми червеното кожено яке, жестоко е. Не се показвам с него, че бюста не успявам да "заципя". Joy

Пенева, доста време умувах как може да имаш 25-годишнина от сватбата, а 20 години от развода с друг. Докато схвана,  че е един и същи мъж.

Копче, много изящна булка си била! Kissing Heart

Всички остаряваме, модели и обикновени жени, с корекции и без корекции,  важното е да сме в хармония със себе си и света.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 11:11 от Karen

# 446
Всички остаряваме. Благодат е да остарява красиво човек, защото има много възрастни жени, на чиито лица под годините си личат красивите черти. Всичко това е отново само и единствено ген. Грижата е на второ място, но има жени, които колкото и да са полагали грижи, някои обстоятелства са оказали влияние. И нямам предвид само преживявания, а много други неща.
Както казва Кеворкян, който вчера навърши 80 - едни остаряват като катедрали, други като цървули. Който която клечка е изтеглил.
Другото, което за мен е важно, е женита да приемат годините си, а не, превръщайки се в карикатури, да се вкопчват в младостта, мислейки си, че така ще я задържат вечно. Всяка възраст има своите достойнства. Да остарееш е привилегия.

# 447
Аз искам да съм здрава и с тонус, е ако може и да не надебелея много, че няма да ме удържа колелото...пък бръчките както дойде, какво можем да направим.
Карен ние и незаципено нямаме против да видим якето Wink

# 448
  • Sofia
Карен, покажи якето, моля - на закачалка ми е достатъчно.

# 449
  • ново
Откакто прочетох на предните страници за модата с двата чифта очила съм много доволна 😀 Чета си книжката на плажа с диоптрични и отгоре слънчеви очила, и се чувствам модерна. Не, че има кой да ме оцени, защото съм сама на целия плаж, но все пак.
Не остарявам красиво, но съм благодарна и на тази привилегия, някои и нея нямаха….

Общи условия

Активация на акаунт