Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 433
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 420
Мими, нещо общо имате в брадичките, овала.
Пенева, интересен разказ и интересни отношения, малко като филм.
Да, бегло има, особено като бях млада имах същата форма на лицето, светлите очи, тъмната коса..в едно списание така беше снимана, че наистина приличаше. Wink

# 421
Защо така за Катето? Жената направи супер успешна кариера...😐
Гледах Никол Кидман в The perfect couple и противно на вселенския хейт  на мен много ми хареса ❤️ ....то ясно,че има яко  ботокс ,ама такъв мега як  бич фейс е докарала ,че сигурно дълго ще играе ролята на епик милф 😅 А пък в комбинация с Рей Донаван( умирам за тоя мъж) ....майко мила 💪🔥
Полина Порижкова с нейната умереност (защото и тя има нещо...) може например да се добере до роля на бабата на Рейчо ,айде може и на лелята в краен случай ...а са на една и съща възраст.
Пробвах лъскавата пола с бяла риза и е топ -обра целия кич и стои страхотно! Това ще е ! Доволна съм!

# 422
kopche,
Не знам защо чак сега виждам снимките ти.
Много хубава булка си била.
Щастие излъчвате и двамата!

Бъдете един до друг и занапред!

# 423
Никол Кидман е извънземна в Златният компас ❤️
Скрит текст:

Катето Евро е пример за супер успешна кариера в България. Като държание е мале бегай, но кариерата не може да и се отрече.

Пенева 🙂

# 424
Никол Кидман беше много нежна и сладка, но като актриса не ми е фаворит.
Катето Евро един Оркестър без име и други таланти Wink...там игра блестящо, но ролята й прилягаше...😁

# 425
Честита годишнина на Копче, прекрасни сватбени снимки!

Показаните панталони днес (не помня от кого) не ми харесват.

# 426
  • тук-там
Кисмън много се е подобрила за сериала, чак мимики няма. Хубава жена, но се поизгладила свръх според мен.

# 427
Тя отдавна е така.Малко странна изглежда, като восъчна.Нещо в устните не е ок.

# 428
Изабел Аджани много я харесвах като Камий Клодел, но сега... Няма нищо общо със себе си...  А колко пъти съм я гледала в този филм като ученичка. По едно време редовно го даваха.
Пенева, мила история с поздравлението за годишнината Yellow Heart Хубаво е, че се разбирате и уважавате.

# 429
  • Sofia
Копче, честити да сте, още 2 пъти по толкова да направите в здраве и разбирателство!
Пък НАТФИЗ да си гледа работата - дъщеря ти ще си намери нейното по един или друг начин.
За Екатерина Евро ще си замълча...

# 430
  • София
Гледам, че за разни звезди си говорите. Ей тия двете не знам какво правят, ама не остаряват:

# 431
Остаряват си съвсем нормално за хубави, поддържани жени на 50+

# 432
Ма как да не остаряват.....

Пък НАТФИЗ да си гледа работата - дъщеря ти ще си намери нейното по един или друг начин.
Точно така!

# 433
Ключът за мен е поддържани и да се обръща внимание на цялостния вид - коса, облекло. С корекции, без корекции идва един момент, в който просто си личат годините, можеш за малко да задържаш времето, но не е безкрайно.
Можеш да остарееш и по начин, по който да не се обръща внимание на годините ти, защото имаш силно присъствие и индивидуалност.
По един начин изглежда едно лице с добър професионален грим и добър фотограф, по съвсем друг без и това важи за всяка възраст. Линда Еванджелиста доста закъса от странични ефекти от корекции, а Клаудия Шифър си е много сбръчкана за годините.

# 434
Съфорумки изглеждат по-добре, а да са красиви не им е професия.

Общи условия

Активация на акаунт