Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 463
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 405
Копче, ще мине и тази драма... Дано усети друг път като неин и да не бие само по тази стена Hands V
Скрит текст:
На приятелка дъщеря ѝ записа право, нищо че ѝ се искаше НАТФИЗ... после отново кандидтаства и я приеха българска филология, правото не било нейното, нищо че си беше взела всичките изпити... едва ѝ подписаха документите за прекъсване. Сега учи филология, взема някакви курсове "Драма", играе в студентския театър към СУ... Любовта към театъра и сцената си я държи и намира време и за това...
А за снимките, защо да се посмеем? Simple Smile Такова си бонбонено Копченце Wink

Скрит текст:
При мен мина 25 годишнина от сватбата на 9 май в (ресторант) Берлин... но и 20 години от развода Wink
Бившия звънна да честити, мани-мани Smiling Imp

# 406
  • София
Аз мисля че малката Копче вече е намерила пътя си, върви по него, но иска И да учи в Натфиз 🙂

Абсолютно в 10-ката! Точно това е! Hug
И целта и беше единствено и само да бъде в класа на Пенко Господинов! Догодина, дори няма при кого да кандидатства. Затова и до тук бяха опитите и.
Скрит текст:
Тази година на 3ти кръг не пишат слаби оценки, просто са решили да има "черта". Ако отворите приема за Магистратура, ще видите и приети с бал 6.50. Вземат се оценките от 3та изпита. Тя е с бал 9,25. Последните приети са с бал от 11 нагоре.
За съжаление, ще трябва да си продължи с Политологията в СУ. А, не и се искаше особено. Но, това е положението.
Така или иначе, ще си се занимава с участия и за напред. Когато си в НАТФИЗ, тези участия, поради контактите там, които можеш да изградиш, стават по лесно достъпни и възможни.

Мими, моят син днес като видя снимките каза, че сега съм по-хубава, даже, нищо че не съм на ония години. Ама, челото гледам да е все така опънато! Laughing

Благодаря ви, момичета за поздравите и съпричастието! Flowers Bouquet

Хриспа, страхотен маникюр! Обичам омбре!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:43 от kopche

# 407
Мими, това са други дънки, но са ми отеснели, направо ще се спраскат по мен...
Затова се оглеждам

# 408
Пенева, кое честити бившия аз не схванах, 25 г. или 20 от ..!
Копче, за такова чело и аз ще си сложа ботокс, много обичам гладки, лъскави чела Wink
Ал, не ми харесват твърде, много нагърчени.

# 409
Ох, какво исках да кажа…
А.да:
GGT, хубави са ти кецките.И на мен са ми със странна форма, но обути са по-различни.Бих си взела бежови.
Агент, аз се вписвам в Бостън от раз😱😂
И от вчера:

# 410
Eeeeee, (вече) не е чак такава проклетия Wink 25те честитеше Satisfied

# 411
  • София
Копче, много красива булка си била! Съжалявам за момиченцето ти, но ако има желание и хъс, няма как да не се получи с актьорството, дори и без НАТФИЗ.

ДХЗ, разкошен маникюр - и форма, и цвят много ми харесват.

Елирост, жесток стил и много хубава фигура!

Агентче, много точно си ме разбрала за желанието за лека драма в стила и драмата ми с това, че с цветотипа ми не мога да я обживея красиво.

# 412
Ауууу Деси, супер цвят, бръкна ми в сърцето!
Пенева странни разбирания за 25 годишнина има бившия... Wink

# 413
Ауууу Деси, супер цвят, бръкна ми в сърцето!
Пенева странни разбирания за 25 годишнина има бившия... Wink
Мило си беше, някак... Доколкото той може, де Smiling Imp
Скрит текст:
С благодарност, че изобщо съм приела брак с него, че съм му родила и отгледала двама сина... "Въпреки, че по едно време ти пречех, вместо да понагам...", че е зад гърба ми при нужда... (в последните 10тина години реално е така)...

# 414
Ясно, храни още мили чувства към вас с децата! Това е много хубаво, и това че ти помага.

# 415
Колкото и да е грешал и да не сте се разбирали, чест му прави, че сега се държи достойно и мъжки, Пенева!
Защото историята познава много родители, забравили, че
имат деца,  или ползвайки ги да воюват един срещу друг.

# 416
За Копче/кажи на малкото Копче - Катето Евро, не е помирисвала ВИТИЗ тогава,  НАТФИЗ сега Wink
открива я Людмил Кирков, най-добрия БГ режисьор за онова време и й поверява главна роля в "Оркестър без име" първият й игрален филм.
 The rest is history Wink
Та със или без НАТФИЗ,  ако има късмета, може да осъществи мечтата си !
25г. браво Копче още 3 х 25г.
Честито на всички празнуващи !

Изабела Аджани е яко прекроена, гледах я наскоро в сериала "Perfect couple", кофти е!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 07:21 от pinko

# 417
Много я харесвах като бях малка/млада. Имах приятелки дето казваха, че приличам на нея, аз не намирах прилика, но ми беше кеф. Още малко като ми пораснат бузите пак ще си приличаме. Wink

# 418
Мими, нещо общо имате в брадичките, овала.
Пенева, интересен разказ и интересни отношения, малко като филм.

# 419
Ако щерката на Копче иска да се подвизава на актьорския подиум, искрено й го пожелавам! Не мисля обаче, че Екатерина Евро би могла  да бъде пример за което и да е младо момиче - бъдеща актриса.

Общи условия

Активация на акаунт