Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 569
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 285
Зари,ако са тежки и са ти широки, особено и ако отзад са плитки- връщай ги. Ако са леки и не ти хлапчат, допълнителна стелка би решила проблемът с широчината, а и по-плътен чорап.Ако са ти удобни и се харесваш си ги остави.
Имам едни много тежки такива и не препоръчвам.Сега напускаха лекички лоуфъри с дебели подметки.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:40 от ДХ3

# 286
С удоволствие бих присъствала на такъв фестивал на червенокосите:

Не съм чела поради каква причина са толкова много в Ирландия, а по принцип са най - малобройни естествено червенокосите хора.

# 287
Червенокоски и аз харесвам. Но милите са много светли и с тънка кожа. Майка имаше една колежка, напълно рижаво червена, бяла кожа тънка като пергамент. Много бързо се сбръчка, изглеждаше десет години по стара от нея, а са наборки.
При Ал не виждам такива бръчки като хармоничка.Simple Smile

# 288
  • Sofia
Свекърва ми е с унгарски корени и е червенокоса със зелени очи. Две от децата ми бяха русо-рижи като малки, но сега са тъмноруси.

# 289
Много обичам червенокоси! Най-екзотичната версия, която съм виждала лично е югоазиатско момче на около 10-11 год със естествена тъмночервена коса:

А тук има страхотна колекция на червенокоси:

https://www.huffpost.com/entry/photographs-redheads-of-color_n_5 … lnkushpmg00000023

https://www.redheadproject.net/adults
https://www.redheadproject.net/kids

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 18:40 от Agent Provocateur

# 290
Карън, майка ми е като свекърва ти.

Мими, майка много ме пазеше от слънце, после и аз се пазех - мажех слънцезащита на лицето на ски когато още не беше модерно, карах ски с маска от марля, на плаж намазана с шапка, риза и под чадър и цялата тази грижа се отплати.
Кожата ми е с 10+ години по-млада като състояние.

Момичетата които са ме виждали няма начин да не са видели бръчиците около очите и устните

# 291
За синдрома на карпалния нерв -почивка,модерните невробекси (забравих им името)  и тази ортеза ,която показа Агента -имам я и аз .
Обаче при мен се оказа ,че е от шийните прешлени ,попаднах на смарт терапевт ,който ме прати на снимка и лъсна дисковата херния ,там нещо не дава контакт и дясната ми ръка постоянно на мишката окапва ,при моята работа не е само цъкане ,а специфични въртеливи движения + задържане на комбинация от копчета ...и така...
Сега работя със специални упражнения за намаляване на напрежението в шията.
Агент с глас съм се смяла за бащите ни ,винаги съм подозирала ,че произлизаме от една  и съща порода интелектуални сноби,освен общата ни зодия ... 🤣
Аз обаче целенасочено развивам селската част от комплексният ми ,емоционално обременен характер ... но да бъдем други май късно е ..😁
Цъкнах стори на Сашето Богданска  от една сватба ,много ми хареса визията ,нещо такова гоня и аз -е ...не съм толко  слаба и млада ,но...вайба е важен

# 292
Червенокоски и аз харесвам. Но милите са много светли и с тънка кожа. Майка имаше една колежка, напълно рижаво червена, бяла кожа тънка като пергамент. Много бързо се сбръчка, изглеждаше десет години по стара от нея, а са наборки.
При Ал не виждам такива бръчки като хармоничка.Simple Smile
Мими, не важи за всички червенокоси, аз имах съученичка светло руса натурално със сини очи с кожа каквато описваш, на 30 години се сбръчка. Моята кожа не е много плътна, но не е и много тънка - със средна плътност я определям.

Косата ми като дете беше като на показаните снимки, после потъмня към светло кестенява с червен отенък и после  някъде около 17 годишна я боядисах руса. От тогава съм в русата гама.

Облеклото на дамите от снимката намирам подходящо за всекидневието, за сватба дори лежерна около басейн - не.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 19:46 от Sweta

# 293
  • Ямбол
Цък едно Майолче от пробната днес 😁

Скрит текст:

Имам важната задача да си върна 2-3 кг, че съвсем ми се оцъкли и свлече муцунката след този август.

Фрейм, с роклята би се получила такава подобна визия, струва ми се.

# 294
Ето ме замалко, на 26-27 съм тук, гледам се, и грим нямам 😂

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:21 от Al Georgieva

# 295
Ал, ти не си се променила много, с малки разлики си същата, а косата ти е била с много хубав цвят.

# 296
Страхотна си, Ал.Много хубав цвят, но знам, че с годините се променя.Братовчедите ми бяха червенокоси, сега повече русоляви.

# 297
Ноу фрейм, благодаря. Аз нямам болки в шията, проблеми, нищо такова. Понякога ме боли кръста преди цикъл и тогава внимавам да не правя резки движения, особено сутрин.

Пия вит.В комплекс extra high potency, засега не усещам да помага, нито да вреди.

Ал, много хубав цвят. Защо не си го върнеш?

Днес съм цял ден навън, само за релакс и свеж въздух. Виновникът за прилива на ендорфини и др.хормони на щастието също е в кадър  Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 20:18 от Linofrina

# 298
Майолче, никога не опитвай да наваксаш килограми!  Никога!
Ще се върнат от само себе си.  Ще ти е досадно дори.
Наслаждавай се на минимума.

# 299
Ех, Ал, каква сладка рижка си. Лунички имаше ли?
А колко са красиви рижави със сини очи, направо бижу! Simple Smile
Майолче, и аз при таз операция преди години свалих 5 кг. Минимум кг, максимум бръчки, тъй, че наваксвай.

Общи условия

Активация на акаунт