Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 428
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 450
Копче, красива булка и сега красива, млада жена. А детето ти със сигурност ще успее в избраното от нея поприще. Убедена съм и един ден като стане известна ще казвам, ей, това е момичето на моя приятелка.
Темата с корекциите явно още е актуална. От мацките в темата много харесвам това, което правят Ани, Деси и Копче. Ето, че може да е по правилния начин. От мои реални близки, две направиха усти и не знам от техниката ли е, но горните им устни стърчаха като керемиди на покрив и изобщо не ми хареса, обаче последната снимка на Рокси, да. Вероятно ще опитам нещо за долната част на лицето си, но не съм сигурна къде да го направя затова изчаквам. Докато се наканя най-вероятно ще е късно, то вече е, но не искам бузи като на хамстер в никакъв случай.
Карен и аз се нареждам за снимка на якето.
Пенева, честита годишнина и на теб. Моята беше преди няколко дни, но дори през ум не ми мина да чакам поздрави от екс, всъщност той не знае, че съм сключила брак. И така не иска да ме вижда, въпреки че аз бях много щастлива за неговата булка преди години. Всеки с изборите си, не ми пречи. Simple Smile

# 451
Два чифта цацки нося и аз често 😝

# 452
  • Berlin
Някои правени устни в профил изглеждат много вдигнати, като човка, дори и в анфас личи корекцията. Скоро на улицата попаднах на 2 млади и една доста по-възрастна жена с очевидно правени устни и изглеждаха странно, особено без грим. Аз бих коригирала само горна устна (засега), че май изтъня, като напр. на Приянка Чопра, ама не знам там в профил пак как изглежда.🤔

# 453
Това стърчене на устните зависи не само от инжектора, а и от мускулатурата около устните, също разтегливостта на лигавицата.Моите устни си стърчат  напред

# 454
Два чифта цацки нося и аз често 😝

Аз също- по ски пистите.
Под шлема в 99% от случаите съм с доста тъмни и широки слънчеви очила. 😎

# 455
Карам ски с шапка, ма аз съм ретро 😎
Само за извън писта винаги с каска, за да не се притесняват спътниците ми.

Днес съм по къси гащи, тениска и фешън сандали и чанта.
Сутринта рано тичах, и тичах, и тичах, имаше много роса, вир вода станах на уредите и пейките.
Сиска, вдъхновение мое.

# 456
Аз някак не повярвах на прогнозите и съм с бял панталон, копринена жълта тънка риза, жълти сникърси и бежова чанта.Излязох към 11 и ми се видя ок да съм така.Днес и на родителска трябва да се ходи.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 15:02 от ДХ3

# 457
Чета, лайквам, но като нямам какво да покажа - не коментирам. Мнения избягвам да давам, защото не съм моден корифей, както съм споделяла, и по-скоро съм тук, за да се уча и вдъхновявам от вас.
Майолка много ми хареса с показаните дрехи - и като цвят, и като кройка.
От вчерашната родителска среща и мъкненето на учебници се сдобих с изкълчена китка Grinning Старост-нерадост. Наместиха ми я де, даже потренирах малко. Днес отново в райе, радвам се на хубавото време.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 10:50 от Mometo*

# 458
Това стърчене на устните зависи не само от инжектора, а и от мускулатурата около устните, също разтегливостта на лигавицата.Моите устни си стърчат  напред
Цял живот и приятелки и неприятелки ми повтаряха, че устата ми е грозна, че стърчи напред, че устните ми са твърде дебели - честно казано чуствам се частично обезвъзмездена за всички обиди на фона на съвременния тренд Wink

PS А мъжете за разлика от жените успяваха да направят особено вулгарен паралел, та 20+ години не смеех да сложа червено червило, че почваха подмятанията.

# 459
Агент, твоят модел устни се превръщат в тренд в световен мащаб. Правят си нарочни операции, за да изглеждат такива устните. Започна от Корея и напредва. Скоро ще си еталон за приятелки и неприятелки. Grinning

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 16:45 от DiaMia

# 460
Чета, лайквам, но като нямам какво да покажа - не коментирам. Мнения избягвам да давам, защото не съм моден корифей, както съм споделяла, и по-скоро съм тук, за да се уча и вдъхновявам от вас.
Майолка много ми хареса с показаните дрехи - и като цвят, и като кройка.
От вчерашната родителска среща и мъкненето на учебници се сдобих с изкълчена китка Grinning Старост-нерадост. Наместиха ми я де, даже потренирах малко. Днес отново в райе, радвам се на хубавото време.
Скрит текст:

Момето, мисля, че всеки може да изкаже мнение в темата, няма от какво да се притесняваш.
Тя не е за мода и модни корифеи, а за стил и начин на живот от една определена възраст натам.

# 461
А, Диа, аз отдавна съм постигнала хармония и с грозния си нос и със странната си уста и с някои други генетично заложени особености на лицето и тялото си и гледам да се грижа за тях доколкото мога, не че има някакъв шанс да стана по-хубава от 50 нагoре Grinning И спрях да слушам и приятелки и неприятелки Wink

Но след толкова терзания по въпроса за себе си стигнах до извода, че жените сме склонни да се самоподценяваме и много често се опитваме да се впишем в актуалния тренд, дори когато той е на 180 градуса противоположен на генетиката ни. Независимо дали става въпрос на пухкави устни, големи цици или хипертрофирали задници (които смениха тренда "плосък и малък като анорексична тийнейджърка").

И колкото и да ме дразнят французите за едно са прави - уникалността е по-красива от унифицираността!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:50 от Agent Provocateur

# 462
  • София
Копче, красива булка и сега красива, млада жена. А детето ти със сигурност ще успее в избраното от нея поприще. Убедена съм и един ден като стане известна ще казвам, ей, това е момичето на моя приятелка.

Магни! Душичка си ти! Пълниш ми душата! Hug Blush

Леопард ли каза някой? Май, трябва да си взема тоз кожух:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1247701001.html?bid=9d5cb7 … 5MTExOTI4OQ%3D%3D
Laughing

# 463
Е, Агент, това е нормалното, така че си постигнала каквото трябва. Аз доста се шегувам с дефектите си и хората сигурно мислят, че са ми комплекс, но не са. Вече не са. Години наред мислех, че имам дълъг врат и грозни устни, пък то се оказа че имам къс врат и хубави устни Laughing За самоподценяването и аз съм в тази група, сякаш все по-малко от една определена възраст насам, но още има за изчистване. Общо взето нещата са на двете крайности. Другата е надценяването, но който с каквото разполага... Трендове не следвам и не се вписвам в тях аз. Нито за мода и външен вид, нито за общуване. Всъщност - за повечето неща.

Копче, разкошно е това палто! И аз имам леопардово от изк.кожа, като се правя на мадама си го обличам и ходя с него по празници зимата. Grin

# 464
Минах интервюто за магистратурата, сега чакаме резултати.😃 Имаше 5-6 жени около моята възраст, останалото млади момичета.

Общи условия

Активация на акаунт