Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 071
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 560
Майола, имам такива ботуши от “време оно”, много са ми удобни и си ги нося.

# 1 561
Mimi, кое ти докарва на индийско!?!?
Ми знам ли, цялостно...блясъка, воаленото и самия силует, босите пръсти. Толкова цатворена рокля не ми пасва със сандал, нисък.

# 1 562
Майола, пробвай нещо подобно как ти стои. Тези модели често са доста широки в прасците и ако са ти слаби краката не седи много добре с пола и рокля, когато ботушът не е много по крака.

# 1 563
Агент защо да се смеем. Деколтето е не стандартно и на мен ми харесва. Не разбрах какво търсиш блуза или рокля с такова?

Мими, явно ти прилича на индийска, защото моделката е малко мургавички и с леки индийски черти.

Роклята е хубава, но G&B не зная защо си мисля, че ще отидеш с по- хубава от нея.

Нося дънки с ток. Като преобладаващите са ми kitten heel, хем удобни, хем кокетни.

# 1 564
Мацки, не си дърпайте плитките Wink

Днес едни зоопринт,  Кавалски витрини

Verano Azul, последни дни😉

За mimi.7299 - в далечината Тасос

# 1 565
За предпочитане рокля! В идеалния случай - официална рокля в тъмночервено с такова деколте!

Мацки, не си дърпайте плитките Wink

Днес едни зоопринт,  Кавалски витрини

Роклята за Деси, комбинацията вляво за ЧеКа, тази вдясно - за Зари Grinning

Според моя телефон сме пред цикъл!

PS Щях да се изказвам за обсъжданата прозрачна рокля на Halle Berry. Според мен стилистите се надпреварват да напъхат "звездите" в най-новите трендове без изобщо да ги е еня доколко им отиват. И докато при много младите и много стройните почти всичко минава, при някои жени на възраст ефектът често граничи с безвкусица и/или гротеска. Няколко примера от този "прозрачен тренд" през последните 2 год, носени по доста тежки и публични събития тип Оскарите.
https://www.vogue.com/slideshow/naked-dressing-continues-to-rule … ed-carpet-in-2024
Скрит текст:

И легендата Шер преди 27 год!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 14:08 от Agent Provocateur

# 1 566
Алеле-мале!!!😱

# 1 567
Чудя се задължително ли е за звездите да обличат (се събличат) с тези дрехи? И ако да, колко им плащат?

# 1 568
Агент, кошмари ще сънувам!
🤣🤣🤣🤣

Някои от инфлуенсърите последваха тренда. 🙈

Тази дама е на 57 г и е убедена, че всичко може да носи! 🙈😂
Нито тяло, нито “муцунка”

На тази дама ми харесва, но има невероятно тяло и е млада. Отиваше на ревю на Fendi.

# 1 569
  • тук-там
Вулгарен тренд!
Добре че, NFB спомена как е завъртяла обръча на другата страна. Успях и аз. Бях подценила факта, че го въртя само в една посока.

# 1 570
Поръчах друга рокля в подобен цвят, много, много намалена, последен размер. Дано ми стане. С разликата в цената ще букна един Краков или Гданск скоро.

# 1 571
Joy
Скрит текст:

Тялото ми е 1:1. 53г. Отникъде нищо не виси, целулит нямам, мускулите ми релефно се оформят в покой и в движение.
Имам и нося същата пола на Nike, но за тенис (всъщност са панталонки-пола). Обличам подобни леко прозрачни топове (също спортни) със сутиен, разбира се и не чак толкова "дискотечни". Имам приятелки-наборки, които все още тренират и се обличат по същия начин без грам скрупули, притеснения и пошлост. Едната от тях е фармацевт, отгоре лятото слага само разкопчана бяла престилка и отива на работа, след работа хвърля престилката и се мята на корта - изглежда страхотно.
С най-нежни чувства ви казвам: вие сте консерви, скъпи! Хайде, нападайте Grinning

# 1 572
На мен ми харесва дантелената рокля или пола в комбинация с дълго овърсайз сако, има и подплата донякъде.

# 1 573
А, G&B, и аз се замислих за Гданск, имаме директет полет от Бс. Много красив бил града...и с много кехлибар и бижута, и други предмети от него! Wink

# 1 574
Не, Гери, това показаното от теб е много различно от горните примери.А и с хубаво тяло ок, ама някои са гротескни.Ти прозрачен топ без бельо ли носиш?

Общи условия

Активация на акаунт