Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 479
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 605
За всички от и в близост до Бургас - посетете Гданск и Краков Simple Smile
Хубави градове. Различни. И в двата съм била през август... прекрасно беше Simple Smile
Някой ден искам да отида на море в триградието край Гданск.

# 1 606
Нищо лично, но идеята на темата, в която пишем, съвсем не е да има "жури", да журираме, или да бъдем журирани, колкото и на някои дами да им се иска....

# 1 607
Не, от FR (Paris) са, от преди 10г. Grinning
И все още нося само скини, ниска талия, за предпочитане с контрастен шев.

# 1 608
Гери, това на втората снимка не си ти или трябва да ида на очен?
Челото ти е супер, да.И аз това видях веднага , Де Си.

# 1 609
Не, Ал, след 51-2 , освен ако не минете на хзт.
Гери, не се приветства да съм честна, но само едно нещо ще ти кажа- ако имаш тялото на ЖБ би могла да си позволиш всичко, което ти е на душата. Все още имам надежда да си с добро чувство за хумор и да ни “гъбаркаш”. Това , надявам се, не е съвсем невъзпитано от моя страна. Мога да бъда и много любезна, принципно😁

# 1 610
Бях на АГ лекар преди месец и той сподели притеснителната тенденция жените да влизат в МП в ранни 40+ което води точно до това стръмно пропадане по нанадолнището.
ХЗТ е добро решение, но за да се прилага има задължителни изисквания.

# 1 611
Гери е показвала снимки и наистина има много хубаво тяло.Ама все пак да сме обективни- някои дами и по природа са дарени с хубави пропорции и не качват килограми, както май е Гери.А с малко поддръжка ще са великолепни години напред.Познавам жени като Гери.Докъм 60г изглеждаха уау.

# 1 612
Съгласна съм , Ал. Аз не пропагандирам ползването, да не се разбере грешно. Самата аз не приемам. Просто забелязвам в кои случаи се позадържат нещата. Но е временно. Само докато се ползва. После не се измъкваш от естествения ход на времето. Даже мога да дам пример, но жената е известна в моя град, а мъжът ѝ на национално ниво. Та, не е коректно.
Аз, както винаги, съм изтървала Гери, адашке. Написах , че се надявам да ни закача, защото и според мен на втората снимка е ЖБ

# 1 613
Да се върнем на роклите и токчетата а? 🙂

Вчера бях по къси панталонки и потник, а днес съм приготвила боти и яке.

Момичета, кога ще си направим среща?

# 1 614
Аз съм на линия Simple Smile

# 1 615
Искате ли днес следобяд?
в 17 часа примерно

# 1 616
Оо, толкова скорострелно не съм готова, май се изхвърлих 🫣😝.Днес имам задачи, утре малкият ми дивак прави 15, вторник имам един ангажимент, трябва да видя кога беше, мога да съчетая вероятно.

# 1 617
Момичета, мерси, номер по надолу ще взема, иначе не. И полата е доста широка и прави обем / не че нямам коремче/ и ръкавите вижте колко широко падат на китките, защото е голяма. Wink Но някак почвам да се преглъщам с разширяваща се пола надолу, не само права и молив. Само без волани разбира се! 🤣

# 1 618
Миме, аз харесвам пищни ръкави.Само ще си преместиш копчетата, ако са ти широки маншетите.

# 1 619
Леле колко глупаво се почувствах.
Мислех че на снимката е нашата съфорумка, а то Жизел 🙃

Мими, без волани за нас.

Среща другата седмица тогава 🙂
Да имаме време да се организираме.

Общи условия

Активация на акаунт