Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 051
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Мими, аз нямам аналогична, за да сравня. Не е магнитно закачане на приставките, както е Дайсъна, а се навиват на основата. Рошавата четка за навиване е същата конструкция, като тази, която си имам и ползвам в къщи за сешоар. За тия пари в супер машинката! Но купих преди това и розово Xiomi, та вече няма къде да ги сортирам тия сешоари!
По скоро ще си взема към сешоара приставките за въздушно навиване. Така ще спестя място.
Такива

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 12:36 от kopche

# 1 711
  • тук-там
Зле изглежда китайския в сравнение с Дайсън, ама за тия пари според мен няма как да се произведе сешоар с толкова приставки. Не знам как го правят тези китайчета. Да не са почнали да плащат, за да работя?!

# 1 712
Чудя се задължително ли е за звездите да обличат (се събличат) с тези дрехи? И ако да, колко им плащат?
Добър въпрос, Пепси!
И ми хареса в леопард, въпреки, че аз лично никога не бих се осмелила да миксувам принтове с леопард! Но на теб ти стои.
Скрит текст:
Не мисля, че им плащат, но никога не съм се интересувала. Със сигурност са под контракт и съответно платени звездите, които са лице на даден бранд или знаков продукт за бранда - Чарлийз Терон, Аня Тейлър-Джой или Дженифър Лорънс за Диор да речем или Kristen Stewart беше лице на Шанел, когато се появи по къси черни панталони и разкопчана риза на Оскарите. Скоро мернах, че Марго Роби става лице на №5 и ми е любопитно как ще я стилизират по събития всякакви. А, и Rihanna за J'Adore... макар, че за мен Чарлийз си остава лицето на Жадор от онази легендарна реклама!

Научих се, че няма лошо време, само неподходящ аутфит.
Този лаф го научих преди години в Норвегия Simple Smile любим!

За киша не бих си помислила да ходя с друго, освен с гумени ботуши.
Одобрявам с единствената забележка, че ако кишата замръзва гумата може да е много опасна. Но за проливни дъждове е незаменима - разбира се, сменям с нормални обувки, защото запарва.

Гледах новата колекция на Виктория Бекъм - и там е такова положението дантела, мрежа, тюл. Но имаше някои интересни неща, които щях да показвам, но не знам къде ги запазих.
Ха, и аз я гледах, още стои в отворен таб...
https://wwd.com/fashion-news/shows-reviews/gallery/victoria-beck … ction-1236653977/
(харесвам формата на този сайт за колекции - като кликнеш на Lightbox долу вдясно обхващаш целите колекции с един поглед)
Ето това ме изненада, но за някои офиси може и да става предполагам:

Тези също:

Някои от роклите са приказни:

PS Абе ако трябва да сме честни някои жени изглеждат супер нелепо и спънато и обути в най-класическите стилето на света, но това не прави обувките грозни или нелепи... просто не всяка може да ходи с дадения модел.

Забелязахте ли обувките!?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:53 от Agent Provocateur

# 1 713
Много харесах черната официална рокля която Cloè показа, а в обувчиците които се показват се влюбих 😍

Magni ми прати снимки с полата от Манго и на следващия ден ми излезна още една красивa пола, ето я
Скрит текст:
и един костюм, че и в цялост многа ми харесва, имах подобен на БатиБалено и го стопих от носене
Скрит текст:
и нещо суперско с което на мига се обличам (ще махна сакото и ще сложа риза с якичка под пуловера)
Скрит текст:

# 1 714
Агент, забелязах веднага "моите" оксфордки, но... С рокля такъв тежък сатен, не бих ги носила, обаче Wink

# 1 715
Всъщност тази пола Agent Provocateur е останала в раздел "колебая се дали да запазя" , точно заради бордюра с райета, с който завършва (райетата са ми любима шарка)  Simple Smile. И мисля че още райета не са ѝ излишни ... Виж каретата може и да са малко в повече, но само един кариран каскет - става Simple Smile.
Мисля че да разсъблекат някого за рекламни снимки е приемливо, ако е добре измислено, но да го карат да се появява на обществени събития по дрехи по - разголени и от  бельото на стандартните незвезди е в повече.
Странни са ми тези сака с един ръкав... Кога ли е подходящото време за обличане? Вечно или ще ти мръзне едната ръка или ще ти е жега на другата + гърба ...

# 1 716
Ал, много сме различни просто. Simple Smile
Да кажем, че на този конкретно пуловер и аз бих могла да сложа риза с якичка. Обаче райе, каре и точки едновременно никога не бих съчетала - твърде претрупано за мен.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 17:08 от Sweta

# 1 717
Странни са ми тези сака с един ръкав... Кога ли е подходящото време за обличане? Вечно или ще ти мръзне едната ръка или ще ти е жега на другата + гърба ...
А, достатъчно са проветриви за да не ти стане топло, но не натежава ли в едната посока тази кройка!? Но пък може да са измисли някаква тежест за баланс в окантовката...

Агент, забелязах веднага "моите" оксфордки, но... С рокля такъв тежък сатен, не бих ги носила, обаче Wink
Важно е посланието - съчетавайте и несъчетаемото! Simple Smile
Последно от мен - Обувки и инклузивност в шоу на ЛОРЕАЛ!?!?!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:51 от Agent Provocateur

# 1 718
Полата на Ал- син животински принт, е страхотна!❤

# 1 719
Важно е посланието - съчетавайте и несъчетаемото! Simple Smile
[/quote]
И ходете като изпаднали германци. 🙈😂😂

Всякакви тенденции има, трябва да си ги пречупиш през твоя вкус. Да не говорим, че някой трендове са неприложими в реалният живот. Каквато съм зиморничава ще ми е студено и на крака и на рамото.
Агента е права ще висне на страната дето има ръкав и крачол.
Човек ще бъде ходеща буква “С”

И пак си повтарям една неподходяща обувка може да развали и най-перфектният тоалет!
Аз затова решавам обувките и тръгвам нагоре.

За анималистичните  принтиве четох, че са актуални в момента разцветката дето е в природата. Не в други цветове.

# 1 720
Много е красиво, хвърлето едно око! Участват и някои наши наборки Grinning

Дарлинг, ама представи си че онзи немски бойфренд  от твоя клип беше завел китайската си кака в магазин за наистина фенси обувки... тя физически  нямаше да може да излезе от магазина, щото е лесно да направи презрителна гримаса при вида на скъпи ортопедични чехли, но да се качи на нещо суперелегантно и фино и да походи също толкова елегантно с него хич не е Wink

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:49 от Agent Provocateur

# 1 721
Цитат
една неподходяща обувка може да развали и най-перфектният тоалет!
, така е cloè, обаче като се зная колко малко видове обувки мога да нося ща не ща съчетавам несъчетаемото, иначе ще съм твърде разплакана, за да ми пука дали съм достатъчно добре съчетана Simple Smile...

# 1 722
  • София
Синята пола на Ал е просто ЖЕ-СТО-КА!

# 1 723
  • София
Това са цветя на син фон.

# 1 724
Аз имам риза в подобни абстрактни животински шарки( може би леопардови, а може други):

Не ми приличат на цветя, Аса, а отдолу сайтът ми дава подобни, все анималистични поли.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 01:06 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт