Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 027
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 740
Мими, много си мила 😘
Текстил, тапети, декорация са ми голямата страст.
И неочаквано пред мен излиза възможност да участвам в един проект и .... ще видим. Живи и здрави.

Pepsi, случайна комбинация е като лотария. Още веднъж - много ти отива прекрасната пола 🙂

Ето ризата която чакам ❤️
Скрит текст:

С това съм 1000% съгласна 🙂
Ако човек не се чувства себе си облечен по определен начин, и най - по топ стилиста да го е облякъл полза няма. Променя се излъчването, походката и всичко останало, когато човек вътрешно не е доволен от вида си ...

# 1 741
Моника днес навършва 60 (и явно си пада по грозни мъже)

# 1 742
Мими, много си мила 😘
Текстил, тапети, декорация са ми голямата страст.
И неочаквано пред мен излиза възможност да участвам в един проект и .... ще видим. Живи и здрави.
Аз обичам ярки цветове и силно контрастни комбинирани...шарения никак цветя, плочки, раета ненавиждах! Но покрай вас се попречупих... 🤣

# 1 743
Аз казах ли за на Пепси полата? Много е яка.Забравям, приятелки мои.
Ал, страхотия е десенът на ризата.Сега рази пола на Манго много ме ръчка…🙄
Ако бе жив баща ми щеше да се кефи много, че почнах да нося поли и рокли много по-често.
Запалих се да си променям стила, след като изгледах един сериал- Ривиера.Там жените бяха уау и взех да се замислям дали пък не искам да съм като тях- цветове, рокли, средиземноморски шик.

# 1 744
Момичета, моля някоя добра душа да ми изпрати снимка на листчето с упражнения. Май от Пепси тръгна, но може и да греша. Бях си го свалила, но къде....нямам никаква идея, а и не успях да го намеря.

# 1 745
Сега ще ти го пратя, Мари.
Ал, тази усмивка ми е за Нова Година специална .😁

# 1 746
Мими, имаш рокли с много красиви десени.
Отиват ти 🙂
Вдъхновена от теб ходих до Авеню за една рокля сицилианска щампа, много красива, но талията ми дойде много високо 🫤

Деси, много съм за рокли и поли аз 😘

# 1 747
Току що мъжа ми ми праща това, явно и той е фен на Моника! Wink

Абе Моника че е прекрасна, прекрасна е, да е жива и здрава да се радва на прекрасните си дъщери и да продължава да прави незабравими роли, но чак пък неподвластна на времето... Дир.Бг е добре да се поактуализира, че снимката е от 2001 год!
Monica Bellucci attends the 'Laureus Night of Sport And Film' at the Monte Carlo Beach Club, Monaco, May 21, 2001

PS А, това много ме разсмя:
"God, if not rich make us stupid, so we can enjoy life!"

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:45 от Agent Provocateur

# 1 748
То и мен да ме напудрят така и аз ще съм неподвластна на времето...🤣, да не разваляме илюзията на мъжете обаче! 🤭
Ал, утре ще турям таз рокля на Авеню...бррр, че днес пътувах в мръсотията.

# 1 749
Супер е! Оттук ли:
https://www.avenue-bg.com/jeni/rokli.htm
Аз сякаш живея в странско. С вас откривам БГ магазините. Досега online не съм си поръчвала ни дреха, ни чепик
Joy

# 1 750
Супер е! Оттук ли:
https://www.avenue-bg.com/jeni/rokli.htm
Аз сякаш живея в странско. С вас откривам БГ магазините. Досега online не съм си поръчвала ни дреха, ни чепик
Joy
От тук! Аз нося основно български дрехи....от популярните сайтове все ми пристигат парцалаци и се отказах...след като няколко пъти връщах.

# 1 751
Мими, разцъках от любопитство линка на Гери дето казваш, че е същият три рокли едната произведена в Италия. Другата в България, а третата в Турция.
Евтинеят ми нещо не само като цени, но и като качество от снимките.

# 1 752
Мими, рязцъках от любопитство три рокли едната произведена в Италия. Другата в България, а третата в Турция.
Евтинеят ми нещо не само като цени, но и като качество от снимките.
Коя е от Италия? Ако е с плочките е на Сузи Стил.
Турската не е най перфектно качество. Wink Но нея не съм я взела !
Тази е, вискоза с еластан. Шевовете са безупречни.
Линка на Гери не е моя! Показах кой е моя, там такива цени няма.

# 1 753
# 1 754
https://www.avenue-bg.com/jeni/rokli/roklia-betina-cherna.htm

Линковете са различни. Видях на торбичката ти и този на Гери.

Да, два различни сайта са.
Гери твоят е грешен виж в линка на ДХЗ.

Общи условия

Активация на акаунт