Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 060
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 770
cloè, аз не знам колко време ти е отнело да търсиш аналог на това рокле сред висшата мода, но ако си я купиш и облечеш само ти ще си мислиш, че е като Валентино. Не си губи времето.
Аз имам рокля копие на Кавали, но тя е 1:1 с оригинала, вкл. металната емблема на бранда. Ако не си виждала копия, утре мога да ти я щрактна.

# 1 771
  • Sofia
Клое, Валентиното е 65% вълна 35% коприна. Тези 92% вискоза , които гледаш са хастара.

ДХЗ, честит да е младежът! Hug

# 1 772
А Макадамия къде се загуби?
ДХЗ, честит да е синът!

# 1 773
Гери, случайно я открих и не търсех конкретно копие на Валентино.
Ако си купувам дрехи с лого вземам оригинал, а не копия! Имам си принципи и за посмях не искам да стана. Гери, консултантите в бутиците имат набито око и ще разпознаят копието и човек ще стане за резил. Ако мога да си позволя взимам оригинала, ако ли не има хиляди други опции на качествени дрехи.

Мерси, Карен права си подплатата съм видяла с този състав!🙈 😂

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:58 от cloè

# 1 774
  • София
ДХЗ, живо, здраво, щастливо да е порасналото ти момче! Много да го слушаш Flowers Hibiscus

Дефилето на Лореал е мноооого хубаво. Мерси Агент.

Клоуи, имам проблем и не мога да отворя ХМ. Сложи снимка.
Сешоара отговор на Тему за Дайсън е направо истински. Получих го вчера, но ползвах само четката за изправяне на суха коса. Да, малко по-шумен е. Утре съм на фризьор и се чудя каква прическа да си направя. Искам хем да е дълга, но да има пластове. В следващият момент искам да я скъся до ключиците, но пък като знам как се чупи-накъдря... В някакъв свой филм съм...Какви прически ще са актуални?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:52 от asa

# 1 775
Аса, ето я
Скрит текст:

# 1 776
Да, това казвам, cloe, без да съм продавачка, да не станеш за резил с рокля от H&M - няма да може да мине нито за Marc Jacobs, нито за Michael Kors, нито за Valentino ако я представиш за такава.

# 1 777
Гери, никой тук не си представя дрехите за маркови, ако не са... най малко пък Кло.

# 1 778
Каква е идеята й?

# 1 779
А, тя Клои надали иска да я представя за Валентино, просто вайбът им е подобен.Клои, тази на Макадамия беше 1:1, на мен мн. ми хареса.

# 1 780
Ми просто хубава червена рокля!

# 1 781
  • тук-там
Каква идея търсиш? Егати черната станция! Видяла Клое рокля, която и и носи вайба на марка от висшата мода, и ни споделя. Кое не е ясно тук?

# 1 782
ДХЗ
Колко примерно е момчето!
Да е здраво и късметно!

# 1 783
Момичета ме разбраха перфектно, ама Гери не! От един или  два дни полемика не си правила. 🙈
Точно така споделих рокля, която за мен има вайб на Валентино.
ДХЗ значи си я виждала на живо. 🤗

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:13 от cloè

# 1 784
  • София
На мен роклята на ХМ ми харесва повече как стои от на Валентино.
Дразнят ме шевове от горе до долу, и клоширане на къса пола. Но това в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт