Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 020
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 815
  • ново
peneva_a, ето тези на Зара са идеални за ниски дами 🙂
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-z1975- … BD-p01889151.html
Взех си оня ден дълга деним пола с цепка отпред, всичко добре, но как се ходи с това нещо 😂? Аз вървя много, но с тази пола няма начин, като спънат кон съм.

# 1 816
....аз не знам колко време ти е отнело да търсиш аналог на това рокле сред висшата мода, но ако си я купиш и облечеш само ти ще си мислиш, че е като Валентино. Не си губи времето.

Това е като да пуснеш снимка на тялото на ЖБ и само ти да си мислиш,че твоето е като нейното  🤣

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 08:03 от No_frame bitch

# 1 817
ДХЗ, да ти е живо и здраво хубавото момче !

Пенева, за нисички, като нас, дължината на тези модели дънки е водеща. В Massimo Dutti видях широки меки дънки в тъмни цветове. Сториха ми се дълги и огромни в долната си част.

Интересна дискусия се е водила снощи, чета ви с кафето Simple Smile

# 1 818
Няма да поръчам други широки... Ако мина да меря някъде и ми сроят добре, ще взема, иначе не са ми належащи. Това фуниевидно прибиране към коляното ми беше много странно. Имам в момента 3 цвята bootcut (леко различна кройка, тъмен деним са ми най-добре), допълнително скъсени, като за моя ръст и моите обувки Simple Smile Стоят ми почти като straight, без опъване на широкия прасец.

Деси, ама много пораснал 15 годишния Sunglasses Все забравям момчетата в тая възраст как се променят: на 14 са бебета, на 15 височки младежи с набождащи мустачки Joy Да ви е много здрав и по-мало нерви в тази красиво-сложна възраст, и за майка, и за син Wink

# 1 819
ДХ3, да ти е живо и здраво момчето и само да те радва.

Joy вие тук висша мода коментирате, аз къде съм тръгнала с моите желания в момента - дъждобран и гумени ботуши.

# 1 820
Пенева, защо си мисля, че тези широки дънки не са за мен и теб. Ниски и не комари ще ни донесат още обем.
В Лондон в дъжда носеха много сладки гумени галошки - боти. Очите ми останаха в едни цвят горски мъх зелено с дискретно глетчъри, мммм красота. С какъв ли панталон мога да зашляпам и аз с такива галошки, с дънки бяха перфектни!

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 09:26 от mimi.7299

# 1 821
  • София
Зари, пиши ме и мен за дъждобрана. Гледах едни много готини, които ми излезнаха като реклама във ФБ, но забравих марката.
Майоли, разсмя ме от сърце! Безумно е, но ти стои хубаво.
Чехлите на Шол са страхотни! Намират ли се из нета за купуване?

# 1 822
  • Ямбол
Аз се сещам за ей тези дъждобрани : ))

https://www.dedoles.bg/kolektsiya-za-duzhd/duzhdobrani

Имат и забавни чорапи, гумени ботуши и разни други работи.

# 1 823
Деска, роклята е много красива 😍
Грабвай я!
Вчера гледах две серии от Griselda Blanco и мацката стилово много ще ти пасне.
Да е жив и здрав младежът! Да ви радва и да се гордеете с него 🙂🍀

И Мими с красивата рокля на цветя да се покаже днес 🌸

Днес с едни ретро маратонки
Скрит текст:

Стела Белчева и Данини в старите времена имаха невероятни рокли и дрехи.

Аз бях с костюмите тип Диор 😎
Харесвам сакото да има яка/ревери.

# 1 824
Аз се сещам за ей тези дъждобрани : ))

https://www.dedoles.bg/kolektsiya-za-duzhd/duzhdobrani

Имат и забавни чорапи, гумени ботуши и разни други работи.
Благодаря ти за линка!
Цитирам ти мнението, за да си го запазя, по-удобно ми е така.

Ама наистина ме замисли да си купя ли и аз един. Макар че обикновено просто съм с чадър.
Всъщност, за какво и кога ползвате дъждобран? Тоест, по каква причина не сте с чадър? Трябват ви свободни ръце, може би?

# 1 825
  • София
От години ползвам дъждобран. Ходя пеш и нося обикновено раница с компютър, която не искам да се намокри. Дори и с дамска чанта да съм, тя е под него. Дъждобранът покрива по-голяма част от тялото и се мокрят само краката до под коленете. Ръцете са свободни, което също е плюс. Нито стилно, нито секси, тъкмо напротив, но е чудесен начин да шляпаш в дъжда без голяма драма.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 12:31 от Harpalike

# 1 826
Ето нещо подобно бяха лондонските, но по нежно зелено и с фин брокат.
https://obuvki.bg/p/gumeni-botushi-tommy-hilfiger-flag-rainboot- … len-0000304444883

# 1 827
  • София
Мацки, аз с малко тъп въпрос за гумените ботуши. Като пристигнете с тях на работа, сменяте ли ги или оставате цял ден с тях? Питам ви не, за да се заяждам, ами защото имам дерматит на стъпалата и внимавам с материите и изпотяването на стъпалата.

# 1 828
# 1 829
Не, не такива, тези ми приличат на кожени, не ми харесват. Ония си изглеждаха точно гумени, прозрачно зелени с брокат...но съвсем ситен и дискретен.
Нещо такова по скоро, да си личи че е гума. Но няма какво да ги гледам, аз ги видях на жена по улиците, нали ви снимах лондонска мода.
https://www.aboutyou.bg/p/lemon-jelly/gumeni-botushi-comfy-56-20 … aa9637d519ea6ab35

Харп, аз бих ги сменила в офиса...първо ще ми запарят, а и не върви в офиса с тях.

Общи условия

Активация на акаунт