Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 941
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 950
Няма друга роза като Портрета за мен, Харпа. Великолепна е! Хем ми стои хубаво, хем мм го харесва много. Не знам защо не го нося по-често.
Пробвала ли си другите рози на Мал?
Аса, дълги години още да сте щастливи заедно! Flowers Rose

# 1 951
  • тук-там
Аз чета много и всякак - на киндел, на хартия, на таблет, на телефон. А напоследък и много слушаме с ММ сторител. Също съм с диоптер 4 късогледство, а сега започнах и далекогледство да развивам. Но нищо не може да ми попречи да чета.
Харпа, събуди любопитството ми с този парфюм.
На Сис якето ми се стори обемно и тежко. Но може да е визуална измама.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:34 от mtz

# 1 952
  • Ямбол
Аз имам една такава подобна връхна дреха като в линка, която много си харесвам, защото е нестандартна и не нося, защото е нестандартна 😅. Малко ми е трудна за комбиниране, та ще се радвам да ми подскажете някакви идеи и носими комбинации.

https://www.endource.com/product/weekend-max-mara-stecca-wool-sl … /ZmGf-pxE9AABcDmE - такова е като модел и силует, моето ест.не е Макс Мара, нещо корейско е и май не е вълна.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:59 от Майола Бени

# 1 953
  • София
Силвър, не мисля, че съм пробвала други от марката. Малко се пазя от парфюмно любопитство, че съм натрупала едни чудеса, които ми е мъка като почнат да се променят от стоене. Като ме попита за China White, го извадих и доста си беше променил цвета и загубил онази абстрактна тебеширеност, та сега си е една проста роза и ме е яд, че не го пръсках щедро.

Майоли, хубава дреха е. Освен показаното с широк панталон в сайта, бих пробвала как стои с дълга прилепнала по тялото рокля от трико, кожени панталони (тип клин, ама много ме дразнят тези от изкуствена кожа, а естествената не е много удобна и трудно се намират точно по тялото), някаква много ефирна дълга, но не много разкрояваща се надолу копринена рокля също.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:44 от Harpalike

# 1 954
Харпа, моите не стоят у нас, на студено са, но от това, което бях взела за лятото ме изненадаха няколко бутилки - изпарили се бяха драстични количества и ме е яд. Много топли станаха летата и си права за трупането.
На мен ми хареса Майолиното елече с коженото яке отдолу, но може и с пуловер, с много неща може да се носи.

# 1 955
ДХЗ, от твоя отбор е и ММ.
Само на екран чете вече

Парфюми, рокли, обувки - всичко ползвам, не пазя нищо.
Утрешния ден не ми е обещан

# 1 956
Ал, няма какво да пазим толкова, освен душата си:)
За парфюмите знам, че много хора ги зазимяват- лепят тиксо на пулверизатора, увиват добре, капачка и в кутията на тъмно и хладно.

# 1 957
Днес понеже е адска жега при нас и ми е лятно. И съм с аква уомана, колекционерския. Последното шише, което ще имам. Връхните нотки са се загубили, да, но пак ме кефи! Дори го взех с мен...Утре отивам в Тя и се надявам да е топло.

# 1 958
  • София
Maroonka, радвам се,  че съм помогнала за решението ти за сешоара! Hug
У нас децата ми му се радват и използват най- много. Аз -веднъж само.

Харпа, права си. Отказа ме от плисето! Имам си и други очертаващи дупето рокли! Не ми трябват още! Nerd

Портрет-ът ми е супер изискан парфюм! Имах малка мостричка от някаква поръчка от Делируим. Пръсках го само когато исках да се чувствам… специална! Innocent

Bamba купувах от Техноарена. В Технополис не е налична. Тук е на добра цена
https://www.technozona.net/bg/catalog/id/7243/Bamba-SurfCare_800 … gic_wave_pro.html

Дх3, пръскам леко лак за коса на CHI отгоре само.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:48 от kopche

# 1 959
Копче, слънце си ти Kissing Heart
Е са поръчах една маша за госпожицата

Ал, няма какво да пазим толкова, освен душата си:)
Супер казано Simple Smile

# 1 960
  • София
Аз си поръчах сешоар от новия тип.
Парфюмите, последно ги подредих в две кутии - маркови и имитации. Днес съм с Alien TM.
Я да ви питам - това мъжко сако ли е?
Видях в Немския център мъжки сака, хубави, на разпродажба и се замислих дали да не си взема.

# 1 961
Asa, честита годишнина! Flowers Hibiscus
Мими, хубави са ти обувките, изглеждат добре и пипнати.
Момето, на мен ми харесва така както си съчетала полата на снимката с маратонките и цветовото им напасване с пуловера - хубаво се е получило. Hands Plus1
Рокси, не ми харесва чак толкова обемно сако и плата е твърд не пада добре.

# 1 962
Да, мъжко е, освен кройката прави асоциация на военен шинел заради двуредното си закопчаване, което пък от своя страна разширява тялото. Аз ги избявам (въпреки че имам, не се харесвам) дори и да са модерни, предпочитам едноредното закопчаване - оптически вталява и стои за мен по-елегантно.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:45 от GeryGG

# 1 963
  • София
Скоро ще ни се скарат, че сме още на септемврийска тема.

# 1 964
  • София
Мисълта ми беше дали да си взема мъжко сако?
Ще гледам да е по-прибрано и едноредно.

Общи условия

Активация на акаунт