Любители на котки - Тема 198

• 25 666
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Маймунките Всичко в къщи е отворено,че не е било от месец и половина,и въздуха е тежък.Затова, те са вързани Закари говори,говори и не спира да се гали./розите ми на заден план, са умрели, по-скоро/
 Сакура е дистанцирана и е на положение в момента.Тпва ще е до утре 😊

Миналата година по това време.търсехме Сакура.Успях да и видя коремчето.Има доста козина,но още трябва.Нужна и беше година,за да започне да се покрива.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 00:27 от red soul

# 46
# 47
  • Варна
Хаха, тъкмо гоних Теодор 4 етажа. Wink))

Иначе - открийте разликите

Гришо 'износва' играчките на Тео. Не, че не му стават Simple Smile)) Ама вече е над тези неща той.

# 48
Добро утро и честит празник!

Записвам се в новата тема с един спипан не на място Джулиъс 😆

# 49
Честит празник!
Ние сме в Амстердам, какво да ви кажа кисела котка и кисело бебе. Joy
Ушатото се разходи малко и само мрънка, иска извън клетката, но има много хора и ме е страх да не се изхлузи от повода. Веднъж затвориха летище заради Топче, не искам втори път да го играя този филм.
Иде ми да ида и да си взема весели кексчета, но няма да вляза в САЩ. JoyJoy

# 50
  • До морето...
От онзи ден нямам известия ,че е писано в темата.Почнах да се чудя какво става,а то не съм я последвала 🤦‍♀️😀
Страхотни котанчовци са всички 😻
Добре,че секунди преди да влезе в кутията извадих тортата.Иначе вместо торта,щеше да има коте.😁Не очаквах така бързо да се намести при положение, че беше нависоко кашончето.

Стискам палци всичко да е наред с котанка на flori_cvet.
Noragami,важното е ,че котанките ще са гледани,а за теб вярвам,че хубавото предстои🙂
Благодаря за темата!
Ивекс😅

# 51
  • тук и там
Изпуснала съм новата тема.Мая вчера мина над 2000 км и вече си е в новата къща .Малко ми е сърдита,не идва да се гали в мен,но е разбираемо-голям стрес беше за нея пътуването.Обзаведох я с котешко дърво и вече се мята и играе по него. Още не е разучила къщата,голяма и идва след апартамента,влиза под дивани и спални .И нова тоалетна съответно има с нов пясък.И аз пак съм недоволна -уж някакъв смесен взех,но идва едър,какитата не стават на топка,ами си стоят така.Може ли да ми препоръчате някакъв бентонит,фин,който добре да слепва,по възможност от Амазон немският ,бол,или други чужбински сайтове,аз нали не съм вече в Бг,че нещо не мога да се ориентирам..Благодаря предварително.Heart

# 52
  • София
Записвам се в новата тема с един спипан не на място Джулиъс 😆
Ако му е горещо мястото си е идеално Simple Smile
Аш миналото лято спеше в мивката в банята.

# 53
Честит празник на всички! 🇧🇬
Flash, и Тео и Гришко са страхотни, много е хубаво да има къде да пласираш играчките. 😁😻
Алечка, страхотен поглед на Джулиъс, точно като "хвана меее", и да може да му е било топло или чисто любопитство.
Ивекс, смея се с глас, ама ти желая да мине леко, много път ви чака! 😁
Rox, тази "тортичка" ми харесва, ядеш, ядеш и не свършва 😁
Кайсия, тя Мая е дошла в Рая, ама нека го опознае и се отпусне, я каква голяма къща си има 😻 За тоалетна не мога да препоръчам аз ползвам ситен бентонит български и ми харесва, сигурно е най - грозния на пазара😆, но свикнах с него и не мисля да обърквам Линка с друг, а и не съм пробвала.
 Днес  нали съм си в нас Линош сутринта ми се гуши и мъркааа, така да ме разнежи, много якоооо. Дали усети, че ще си бъда в къщи, ама беше много миличка. А аз чак не вярвах на кака как всеки ден се гушонка и мъркоти, казвам си порасна и забрави, явно като се измъквам по - рано и.... пропускам тези моменти. Ей сега не ме изпуска от поглед докато пиша. 😁

# 54
В следващия живот искам да съм домашна котка Линош! Grinning

# 55
В следващия живот искам да съм домашна котка Линош! Grinning
Vanne, ако познаваше и тези двама мои любимци щеше да искаш да се преродиш и в тях. 😆
Извинявам се за спама, ама голяма любов си бяхме. ❤️

# 56
Момичета, моля ви, помогнете със съвет какво успокоително да взема, за да успея да заведа Маца на ветеринар! Билковите капки изобщо не действат, а от вчера плаче като си стъпва на задното дясно краче. Яде, пи вода, ползва си тоалетната, но в момента се е скрила в най-тъмния ъгъл на банята. Тя е с характер и явно я боли, защото съска зловещо. На 11 и половина години е.
Вземи от вет противовъзпалително. Едит: Много стиснати лапи за операцията!!

Поизпуснах темата... Връщаме се от море (хванахме последния влак за сезона)... Бутната камера, останали без храна, вода... Тоя път са яли и пили на корем. Добре че е Еконт, та пратих ключа по тях и на следващия ден веднага бяха обслужени. Много е хубаво да имаш камери и да знаеш кога какво става.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 15:44 от amy_nka

# 57
  • София
Аш на любимият стол на Харчо Heart

# 58
Момичета, моля ви, помогнете със съвет какво успокоително да взема, за да успея да заведа Маца на ветеринар! Билковите капки изобщо не действат, а от вчера плаче като си стъпва на задното дясно краче. Яде, пи вода, ползва си тоалетната, но в момента се е скрила в най-тъмния ъгъл на банята. Тя е с характер и явно я боли, защото съска зловещо. На 11 и половина години е.
Вземи от вет противовъзпалително. Едит: Много стиснати лапи за операцията!!

Поизпуснах темата... Връщаме се от море (хванахме последния влак за сезона)... Бутната камера, останали без храна, вода... Тоя път са яли и пили на корем. Добре че е Еконт, та пратих ключа по тях и на следващия ден веднага бяха обслужени. Много е хубаво да имаш камери и да знаеш кога какво става.

Благодаря! Не изписаха засега. Също и обезболяващи не й дадоха, за да не се движи много-много и да не доразкъса нещо.
Днес ми е  сърдита и се крие под шкафа в банята. Нямам идея как ще я мушна в кутията утре.

# 59
Аз сега се сетих че противоалергичните хапчета имат успокояващ ефект, освен обезболяващите.

Общи условия

Активация на акаунт