Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 37

• 38 794
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
Много мило и уютно, браво Драго !

# 661
Драго, сам ли си правил дизайна?

# 662
Драго, сам ли си правил дизайна?
Да и схемата за преустройството.

# 663
Харесва ми, че цветово си се старал да има някаква логика в цялото жилище, защо не вмъкнеш  черно и в баните, за да свържеш с останалото, достатъчно е някой дребен детайл.

# 664
В карайна сметка, в деня преди предаване на имота, се появи с кученце на вратата подсмърчайки!

Между другото новият наемател го нае най-вече заради кухнята, беше му първи и единствен оглед.
Удивителен е станал, пипнат до детайл. Много хубави снимки.
Доволни, дългосрочни и безпроблемни наематели да имате в него.
Драго коридора някакво зелено/каки ли е или от снимките на моя екран изглежда така ?

Девойката само не мога да разбера какво е очаквала, като е спестила информацията за малкото кученце ?!?!

# 665
  • Бургас
drago, прекрасен имот, браво!
Депозитът щом е 3200 значи ли това, че наемът е 1600 лв.?
Изпълнението е много качествено, спомням си, че имате строителна фирма и повечето дейности ги извършвате сами, или бъркам?
Колко би струвал подобен ремонт, особено кухнята?

# 666
Аз идвам да питам кой е изпълнителят на ремонтните дейности? Фирма, бригада, отделни майстори за всичко? Изглеждат ми много добре направени всички неща, по детайлите си личи. Може ли информация?

# 667
Каквато и да е бригадата, не е сигурно, че на друг обект ще прояви същото старание и добросъвестност. Няма връзка със заплащането.
При Драго е изпипано и е удоволствие, да видиш апартамента.
Колко кв.м. е и колко спални има ?

Да имаш адекватни наематели и здраве, да му се радваш, Драго !

# 668
Casual ,  много благодаря! Цветът е един в цялото жилище и е бежов със сив подтон.

Tintina, мерси! Апартаментът е стара тухла и съответно глътна сериозна сума.
Клиентската цена би била около 65000 лева с цялото обзавеждане, вкл. уредите или около 600 - 610 евро/квадрат.

the doors, с това се занимаваме.

Deborana, благодаря много, дано! Стар двустаен около 55 кв.м. с една спалня.

# 669
Драго, страхотен е!
И, понеже съм виждала неща на Ази, стилът е близък, затова попитах.
Значи и ти имаш чудесен вкус и око за детайлите.
Аз ги нямам Laughing

# 670
Драго, страхотен е!
И, понеже съм виждала неща на Ази, стилът е близък, затова попитах.
Значи и ти имаш чудесен вкус и око за детайлите.
Аз ги нямам Laughing

Разбира се, няма никакъв проблем, благодаря ти!
Аз през толкова стилове съм минала, че всичко много ми е омръзнало. На моменти просто блокирам и аз се обръщам за помощ. Тук бях в черна фаза, сега съм в монохромна Grin .
Трябва да довършим един почнат ремонт през 2020 г на друг инвестиционен имот. Тогава съм била обаче на друга вълна. Ще покажа скоро, да се види как няма нищо общо с този (само шарените хексагони Laughing), ама няма как всичко да изхвърля, че мен ще ме изхвърлят вече...

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 00:57 от drago_2008

# 671
Драго, възхищавам ти се. Усета и красотата я носиш в себе си. Браво!Но защо така ни побъркваш с това име. Мъж, жена? Екцентричност?
Моментен избор на ник? Има ли това значение, като отварям да изгледам за десети път сътвореното.

# 672
Laughing kriakla, много си мила, благодаря ти!  Поне съм оставила жокер в профилното инфо, който е видим, но рядко се чете, факт.

П.П. Появи се от грешно въведен имейл при регистрацията във форума преди 15 години...

# 673

the doors, с това се занимаваме.

Като започна следващия ремонт може ли да се свържа с Вас?

# 674
Пролетта наематели си тръгват, отесня им жилището 🙂
Дадоха предизвестие хората.
Много ми е хубаво като стане така.

Боядисваме и го пускаме.

Общи условия

Активация на акаунт