Високо ЦРП от месеци

• 2 264
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Стрепкококите ги излекуваха, сега няма такива. Въпреки това ЦРП е високо и ако спрем медрола и то се вдига. Инфекцията не си е отишла но не може да се рокализира, какво ли не правихме.

# 16
Здравейте, включвам се в темата и аз. По време на бремеността ми държах високи нива на Црп. Стигнах до 62 с леко увеличени левкоцити. След раждането миналата година февруари пуснах профилактични пкк, асат, алат и црп и отново беше увеличено при норма 5 беше 6.29. Всички други показатели в норма. Днес пуснах отново кръвни и црп е 7.97 отново с другите показатели в норма. Лекар ми каза, че може да съм изкарала настинка скоро, но аз не съм се чувствала отпаднала или настинала. Проблеми със зъби нямам. Чувствам се добре, освен леко недоспала от едно будещо се нощем дете. Може би е хубаво да споделя, че съм хипохондрик, който засили хипохондрията покрай майчинството.

# 17
Алергия някаква имате ли? При мен от хронична алергия са ми такива стойностите редовно. От години насам ми е между 5 и 7, не помня откога не е бил в норми.

# 18
Не, алергии нямам. Сега си спомних, че преди по-малко от месец имах драскане в гърлото и съвсем лека кашлица, но не знам дали това би могло да бъде причината.

Общи условия

Активация на акаунт