Бяхме много близки ,а сега непознати

• 7 745
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
  • SF
Е, тя не тропа с крак и сама сподели, че от негова страна е имало и други намерения. Иначе ти няма как да го знаеш и да го коментираш.
А твърди, че са само приятели, защото повече от само приятелство не е имало. Какво друго трябва да ни твърди?
Иначе за другото си права. Би било добре да се дистанцира и да му покаже, че повече от "само приятели" не може да му предложи, но не винаги постъпваме както би трябвало.
Аз така и не разбрах какво точно ги е свързвало, за да бъдат чак толкова близки, близки, най-близки приятели.

# 91
Аз имам близък приятел мъж. Покрай нашето приятелство и семействата ни станаха приятели. Един от първите е, който каня за повод, или ако ще има семейно събиране/пътуване най-много държа той и жена му да са с нас. Споделяме си много неща. Имаме различни визии за нещата и на мен/и на него ни е много важно мнението на другия, защото ще каже различна гледна точка, няма да ти спести нищо (и до спорове и караници сме стигали).

Знам, че ситуацията е различна. Но този човек, ако се "изтарпани" с някакви чувства и прекъсне взаимоотношения с мен заради това, бих се чувствала разбита. Нямаше да чопля и да търся контакт повече, нито да скачам да го прегръщам. Изобщо не бих ходила на събирания с него.

Аз разбирам нейната гледна точка, че и е криво. Дали е пускала въдици за тези години и е давала надежди, не знам. Но ако не е, има правото да се чувства зле.

# 92
Разбира се, че има право да се чувства зле, това никой не го оспорва. Също както и той има право да не иска да е близък с нея. Проблемът, е че тя настоява да са си близки при явното му нежелание.

# 93
И да не е пускала въдички, като се е правила на ударена и че не вижда какво се случва с него пак я прави отговорна и има принос за този краен резултат. Още повече че е била предупредена.
За страданието не се съмнявам, че е така и си има пълното право да се чувства зле, но нищо не може да се направи. Моята приятелка страдаше дори повече, имах усещането че това направо я разби. Което ме озадачи най много от всичко, наистина все още не го разбирам напълно. Тва си е някакъв вид емоционална обвързаност, при това много силна, обаче какво точно се случва от тази страна и какви чувства са намесени при нея не ми е съвсем ясно.

# 94
Скрит текст:
Преди малко попаднах на нещо във ФБ и се сетих за темата...

Цитат
Ако мъж ви каже, че ви е приятел, иска да спи с вас.

Ако мъж ви каже, че е най-добрият ви приятел, отдавна иска да спи с вас.

Ако мъж ви подари цветя, очаква да спи с вас.

Ако мъж ви плати питието, то то е, за да спи с вас.

Ако мъж не ви плати питието, вече е спал с вас.

Ако мъж ви плати и вечерята, и питието, значи е спал с най-добрата ви приятелка.

Ако мъж ви каже, че не иска да спи с най-добрата ви приятелка, значи спи с други мъже.

Ако мъж не иска да спи с вас, значи сте женени…

Автор: Коуч Кочев, страницата е „Любов и омраза в Пловдив“
Това са някакви измислици.
Аз не съм така.
Може би като 20-25 годишен да съм бил така. Млад съм бил, глупав съм бил.
Сега .... не.
Въртиме .... Въртим ... и пак всичко опира до секса и до парите.
Това ли е целия живот ?
Може да съм само аз, но като чета повечето теми тука. Излиза че едно от най-лошите неща, които може да се случи на една жена е да прави секс. Лошите мъже искат само секс.
Погледне те някой, иска секс. Заговори те някой, иска секс. Врата ти отвори, иска секс.
Много елементарно.
Ако не може да заинтригувате един мъж с нещо друго а само със секс. Проблема не е в мъжете.

# 95
На авторката й липсва това чувство да бъде харесвана и желана. Не виждам друга причина след две години да пускаш тема за мъж, за когото ти е ясно, че си обект на сексуални желания и не може да поддържате "приятелство", което за него е неудовлетворително. Ама наистина ли толкова ти липсва този приятел? Или се почувства пренебрегната?
Аз примерно съм се разочаровала, когато съм разбирала, че човекът се е навъртал около мен и ми се е правил на приятел, а като си хванах гадже, се държеше отврат. Типичен nice guy. Не се правя на изумена, че не иска да сме просто приятели, той да си е влюбен, аз да го ползвам като кошче за душевни отпадъци.
Авторката може и да е обвързана, но явно не й е достатъчна валидацията от мъжа й и затова толкова го мисли. Ако беше на седмото небе и мъжът й даваше цялото си внимание, тя нямаше да търси валидация в бивши приятели. Дори най-вероятно сама щеше да прекъсне връзка с него, защото щеше да знае, че не е коректно към гаджето й.

# 96
Значи след детските години не може да има никакви мъже около нас, с които имаме еднакви хобита или интереси, ако не смятаме да им пускаме на всички? Ами след като се омъжим? Трябва да си показваме косите само пред жени, предполагам.
Вие така ли правите с приятелите си от мъжки пол на курсовете по готварство или правене на грънци - хвърляте им се на врата и се усуквате около тях с мил поглед, докато въртите съблазнително в ръка зацапана с барбекю сос дървена лъжица, или сръчно бършете в бедрата си наглинените си ръце, докато пърхате с мигли насреща им и подпитвате невинно дали колежките в офиса "стават" - разбира се, без всякаква задна мисъл?

[Просто давам пример докъде може да ескалират нещата, приемайки като изходна точка описаната среща между приятели]

Всяко нещо си има граници. И всеки нормален човек трябва да си има достойнство и да държи на него. Очакванията на вятърничави млади жени без грам зачитане на чуждите чувства не са задължителна предпоставка  нито за престъпване на границите, нито за потъпкване на собственото достойнство. Авторката звучи като 6 годишно, загубило любимата си играчка. А въпросната играчка в разкара изглежда като млад мъж, който не желае да бъде разиграван. На авторката пожелавам да порастне, а на него - да бъде оставен на мира от нея, за да си намери качествена жена, която да отговаря на чувствата му.

# 97
  • SF
Погледне те някой, иска секс. Заговори те някой, иска секс. Врата ти отвори, иска секс.
Много елементарно.
Ако не може да заинтригувате един мъж с нещо друго а само със секс. Проблема не е в мъжете.

Ами с какво друго да заинтригувам мъж, който ме погледне, заговори или ми отвори вратата? Да му кажа, че имам дипломи, говоря чужди езици, решавала съм диференциални уровнания, да му кажа "Мерси, че ми отворихте вратата и ми дадохте път, но пък каква картина нарисувах за Коледа!!! Това привлича ли ви? Или видяхте само косата ми и усетихте новото Клоуи?"

# 98
Много елементарно.

Ами с какво друго да заинтригувам мъж, който ме погледне, заговори или ми отвори вратата? Да му кажа, че имам дипломи, говоря чужди езици, решавала съм диференциални уровнания, да му кажа "Мерси, че ми отворихте вратата и ми дадохте път, но пък каква картина нарисувах за Коледа!!! Това привлича ли ви? Или видяхте само косата ми и усетихте новото Клоуи?"
Вижда се всичко. Косата лицето дрехите ......
Съгласен съм .....  Да в първия момент външния вид е решаващ.
..... и така  до първия разговор.
После се почва за картините. Кой тятър ви е харесал и защо. Какво музика харесвате.
Какви хобита имате. Важно е и как се държите с хората. Какви планове имате за живота.
Коя е последната книга която сте чели.
Това ме интересува мене.
А само опаковката стига за еднократен секс.

От 12 часа прекарани заедно (през деня) секс може да правиш 1 час 2 часа.
През другото време какво ще се прави ако в главата няма никой ?
Няма да ви казавам как да накарате мъж да се чувства добре с вас, то е заложено в женската харизма.
Не се мисли, не се учи. С времето, социално някои хора се развиват, други не.

Това са мои мисли.

За хубаво или лошо има всякакви мъже.
По-повърхоностни жени си намират подобни мъже и си живеят прекрасно и щастливо.

И все пак си мисля, че ако се набляга само на външния вид , никога няма да си незабравимата любов на някой. 
Не си го представям някак.
Разховор ... как си си счупила нокът и живота ти е в опсаност. Гледаш телефона цяла вечер... и др ,такива. 
Няма много романтика или аз не я виждам.
Не казвам че красотата не е хубаво нещо. Казвам че не е достатъчна.

# 99
В един момент всичко може да се окаже недостатъчно. Въпрос на нагласи и момент. То и интелектът натежава и омръзва. Щипка глупост и повърхностност е добре да разбърка малко чакрите.
Умните и красивите могат да бъдат много скучни всъщност.

# 100
  • SF
Е, аз казах "косата", имайки предвид външността.
Малко си разми собствените твърдения и обърка разговора.
Сега трябва да цитирам какво си казал, аз какво съм отговорила и ти какво си ми отговорил.

А само опаковката стига за еднократен секс. - Не съм сигурна, че е еднократен, но преди да видиш дипломите и да я чуеш как пее, си на ниво секс. С което си отговаряш сам на този цитат:
Много елементарно.

Дали успявам да те върна или пак ще се заплетеш?

А пък, ако не е косата, ароматът на парфюм, специално за тебе пояснявам - привлекателният външен вид, - дали ще търсиш опции да седнеш  да я питаш за бъдещите й творчески планове или няма да я забележиш и ще й пуснеш вратата пред лицето.

# 101
Е, аз казах "косата", имайки предвид външността.
Малко си разми собствените твърдения и обърка разговора.
Сега трябва да цитирам какво си казал, аз какво съм отговорила и ти какво си ми отговорил.

А само опаковката стига за еднократен секс. - Не съм сигурна, че е еднократен, но преди да видиш дипломите и да я чуеш как пее, си на ниво секс. С което си отговаряш сам на този цитат:
Много елементарно.

Дали успявам да те върна или пак ще се заплетеш?

А пък, ако не е косата, ароматът на парфюм, специално за тебе пояснявам - привлекателният външен вид, - дали ще търсиш опции да седнеш  да я питаш за бъдещите й творчески планове или няма да я забележиш и ще й пуснеш вратата пред лицето.

Е разбрах за какво пишеш.
Естествено е да се обърнеш след красивата жена.
Това не го обсъждам.
Въпроса е на втората среща, какво ще прави таз красива жена.
Ако 90% от времето и минава за да си оправи  външния вид ?

Да ще има опашка от мъже да и разберат плановете Simple Smile и като ги разберат ще бягат.

Аз бягам Simple Smile Една девойка, като я питах тя какво прави и с какво се занимава.
Тя ми каза че краси. Било достатъчно да е красива и нищо не трябвало да прави.
Бегам с 200. Верно беше красива. Ама мога да си я снимам и пак да краси.

# 102
  • SF
Е, тя те е разкарала с този отговор.
Можеше да ти каже и "С нищо." и пак да бягаш с 200.
На въпрос с какво се занимавам, зададен ми от мъж, който не искам да ме пита с какво се занимавам, какви книги чета, била ли съм в Париж, имам ли Шанел, отговарям неопределено и кратичко. Много, много да не си губи времето.

# 103
Е, тя те е разкарала с този отговор.
Можеше да ти каже и "С нищо." и пак да бягаш с 200.
На въпрос с какво се занимавам, зададен ми от мъж, който не искам да ме пита с какво се занимавам, какви книги чета, била ли съм в Париж, имам ли Шанел, отговарям неопределено и кратичко. Много, много да не си губи времето.
ААА не тя си вярваше. Ние се виждахме от няколко седмици. След 11 та, вечеря в която си ляга без да помръдне да измие една чиния или да пребере масата, реших че май май е по  мързелива и от мене Simple Smile ахахахах

Предполагам че ако бях милионер с персонал, които да прислугват можеше и да свикна.

# 104
  • SF
Тя на 11-ата среща ли ти каза, че се занимава с това да краси?
Ми не е точно като да си бягал с 200. Simple Smile Ама хубавка ли е, така става.
Хубавките си осигуряват 11 пъти повече от еднократен секс! Ти ми приказваш колко важно било да можела да чете, за да й отвориш вратата.
И трябвало да знае коя е столицата на Никарагуа, формулата на натриевия карбонат и кой е написал Белият вожд. Сякаш ти ги знаеш и ще я хванеш, ако ти даде грешен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт