💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
...
Като нищо може да станем ХанКер Сабанджъ 😉
Помислих си го и аз, Тина Joy Joy Joy

Миси, благодаря Heart Много мило, че видите ли маргаритки с Линдето продължавате да се сещате за мен
Дилеми, отразяваш ме при всеки преговор - хайде и аз веднъж 🫰Wink Kissing Heart Много труд полагаш всеки път и не знам откъде го вадиш това търпение - диалози, снимки, песни от епизода с превод в спойлер, цитати от "Малкият принц"...

Ходя където ходя и отново се връщам тук, в една от трите ми любими теми! Инфото е събрано на едно място Heart

Здравейте... и чао!

# 466
Марги, Kissing Heart
Ново/старо от Ханде Simple Smile

Wink

# 467
Здравейте! Flowers Hibiscus

Марги, не е вярно твърдението, че само те се сещат за теб, когато видят маргаритки. Ще ме извиняваш. Satisfied
Мини пак де, не ги ли изгледа всички корейски сериали вече?

Ханде на корицата на словашко списание.

# 468
Ново от Телекома

# 469
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Марги, Hug

# 470
Ето я и наградата, която спечели ДЧ в Сеул.

Единственият турски сериал с награда в Сеул!

„Bambaşka Biri“ с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз стана единственият турски сериал, спечелил наградата за най-добър телевизионен сериал на Международните награди за драма в Сеул в Южна Корея.

В речта си на церемонията по награждаването Селин Арат благодари на всички, които са допринесли, от името на Tims&B Productions и продуцентите на сериала Тимур Савджа и Бурак Сагяшар:

„Бих искала да благодаря на всички, които допринесоха за този успех, особено на драматичния ни отдел, който ни мотивира да пренесем историята на герой с множествено разстройство на личноста на екрана, нашата телевизионна компания NOW TV, нашите сценаристи, нашите режисьори, цялият ни актьорски състав начело с нашите любими Бурак Дениз и Ханде Ерчел, както и агенция Global, която свърши страхотна работа, за да представи нашия сериал на света. За нас е чест да получим тази престижна награда."

"Страхотна" работа свършихте. Няма два мнения.

# 471
# 472
Малко остана Sunglasses

Blue Heart

# 473
Явно тази вечер ще го пуснат 😀 То няма време да се бавят.

# 474
Стори от учителя на Ханде по английски.

"Търсите талантлив, запален, добре говорещ, жаден за учене студент? Не търсете повече."

# 475
От Инстаграма на Хадисе:

Wink

Скрит текст:

# 476
# 477
От турската преса:
https://m.aksam.com.tr/yazarlar/baris-kocaoglu/hande-ercelden-id … tek/haber-1508147
"Силна подкрепа от Hande Erçel към İdil Bilgen"
Скрит текст:
İdil Bilgen е новата Мис Турция

Скрит текст:

Gift Heart

# 478
Стори на Деврим - зад кулисите от снимачната площадка на Синята пещера

#TheBlueCave идва! Когато не съм Алара, аз съм пазачът на снимачната площадка

# 479
Фуркан с Хектор днес в къщата на Керем Simple Smile
https://x.com/Bsquad_Reloaded/status/1839643289680494708

Общи условия