💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Самата Ханде винаги е била подлагана на жестоки критики и обиди в социалните мрежи и интернет пространството, та ако някой може да разбере, какво му се изсипва на главата на това момиче (мис Турция) е точно тя.

Тук бяхте качили частичен превод на интервюто, когато я бяха хванали на излизане от някъде. Не видях да сте качили въпроса, който ѝ зададоха свързан с Хадисе и коментара ѝ "че не била от онези, които постоянно си викали журналистите на летището, за да дават интервюта" И ѝ казаха, че всички смятат, че това се отнася за  нея. Възхитих ѝ се на спокойствието, с което им отговори да спрат да създават фалшиви новини и че не вярва Хадисе да е имала нея предвид.
Да си призная и аз си помислих, че Хадисе има нея предвид. Не знам друг човек толкова да го дебнат по летищата, а и като я гледам не изглежда като да ѝ е много приятно.
Ааа, в грешка съм. Другите толкова дебнати и преследвани са Афра и Мерт. И те сигурно си виката журналистите по тази логика.
Красива жена е Хадисе, но някак на Керем тази компания никак не му отива.
Този Инан явно е голям приятел и с Ханде, и с Керем. Постоянно е залепен за тях, когато ги придружава по събития.

# 481
# 482
Ново:
https://x.com/LulyaGaym/status/1839664187540156673

Керем отговори на въпрос от Amazon Prime Türkiye
„Песента, която най-добре описва любовта“
Керем: Мога да предложа три варианта.
Първият е La Vie en Rose.
Вторият е Любов, Нат Кинг Коул.
А третото... Честно казано, не знам дали тези песни описват любовта. Само за мен... Rolling Stones - Satisfaction. Мисля, че тези три песни са за мен, но кои песни са за вас?

# 483
  • София
Nature Dizzy

Ново:
https://x.com/LulyaGaym/status/1839664187540156673
Керем отговори на въпрос от Amazon Prime Türkiye
„Песента, която най-добре описва любовта“
Керем: Мога да предложа три варианта.
Първият е La Vie en Rose.
Вторият е Любов, Нат Кинг Коул.
А третото... Честно казано, не знам дали тези песни описват любовта. Само за мен... Rolling Stones - Satisfaction. Мисля, че тези три песни са за мен, но кои песни са за вас?

Изборът на Керем, според мен,  напълно отговаря на темперамента, който показва в реалния си живот извън сцената/сетовете. Поне това, което виждаме от снимки и сторита! Stuck Out Tongue Closed Eyes Радостно вълнение от живота и любовта!  Дано наистина да е доволен и радостен от живота си! Nature Dizzy Hands Metal Nature Zap

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 17:45 от Dilemi

# 484
Дилеми,  ⚘
Спести ми едно търсене в ютуб. Сърдечни благодарности! ⚘
Допада ми изборът му 😀

# 485
  • София
Марги, винаги когато те видя да надникваш в темата ми става много мило. Това ме връща в онези прекрасни мигове, когато в темата жужеше и една цяла тема се изписваше за ден-два...

"Събудих се... До мене маргаритки -
любимите цветя на Бог.
Навярно ги е пратил някой,
който е будувал от Любов."

Пишат че Ханде е започнала да изучава английски език. И веднага ми мина през ума, че тя имаше най-добрият учител, от който можеше да научи английския с прекрасен акцент. И то безплатно...

Голямата любов на Керем - фотографията. Прекрасни снимки излизаха от неговият фотоапарат...

# 486
Керем в Тик ток

# 487
# 488
# 489
Деврим Йозкан разказа за филма #MaviMağara, в който споделя главната роля с Керем Бюрсин:
https://x.com/unlifehuman/status/1839716277675331717
„Идва филм, който ще ви накара много да плачете и да се забавлявате.“

"Тя ни каза, че този филм ще разкаже една история в нейната цялост, от луда любов до токсичната й страна, от моменти на радост до тези на болка.."
Gift Heart

# 490
# 491
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 492
Здравейте, 🌞
Керем от партито за рожден ден на неговия приятел @fer_bear миналата седмица

Хубав ден на всички!

# 493
Инфо:
"На днешния ден преди 7 години Черната перла е на екран с първия си епизод"

Simple Smile
Пуснаха нови снимки с много по-добро качество от последната реклама на Turkcell с Керем Simple Smile

# 494
    Стори от Керем

И от Ханде

Общи условия

Активация на акаунт