Всякакви въпроси за пералнята - тема 19

• 30 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • Козлодуй
Ами искам да си сменя пералнята защото ми е малка обаче искам да не е бяла и да е до 60 см дълбока и възможно най-модерна Simple Smile

# 346
Е, ако я избирате сякаш си купувате мебел, а не уред, това е друг въпрос 😊  Като функции не е по- добра от другите по-свестни марки.

# 347
  • Велики Преслав
При тея Самсунзи, може би плюса е, че са подобрили изплакването и сега е доста по-качествено. Хем с повече вода, хем може да добавиш още няколко цикъла.
Иначе, доста са ги олекотили, но поне не се разхождат. Вече и те са неотваряеми.

# 348
За посочения модел Bosch на Vilemina в Технополис ми казаха, че е изчерпан модел и не се знае дали ще го има някога отново. Взех препоръчаната AEG пералня и сушилня Bosch, препоръчани също от Vilemina и други дами. Отзиви ще дам когато ги получа и тествам. Аз също бях в голяма дилема на коя от двете марки да заложа.

# 349
При нас това не е вариант, трябвало да са ни комплект 😆

# 350
Ако не се беше случило така, сигурно още щях да хвърлям боб коя марка да е Joy и ММ щеше да ми довлече някое Беко пак Scream

# 351
Самсунгите са с много хубав дизайн, особено Bespoke скъпата серия, но не са това което бяха 2014-2015 тогава имаха среден към висок клас тихи и стабилни перални, добре перящи. Сега само дизайна им е останал. Доста са шумни и тракащи по време на центрофуга като гледам клипчета в ютуб.
Иначе едно 5-6 години всяка марка би изкарала може би. Като качество на пране корейските Samsung и LG със сигурност предлагат по-високо качество в сравнение с Beko, whirlpool и тези евтинджосите. Даже мисля че към момента LG са с по-високо качество от Samsung и технология за пералните. И те не ся върха на сладоледа, ама ако търсите дизайн и те стават.

# 352
  • Козлодуй
Благодаря за мнението относно Самсунг - ще се насоча към Бош и те имат май сиви за сега най-важно ми е дълбочината защото освен на външен вид трябва да е достатъчно голяма, че да заменя сегашната малка и да се побира на мястото което имам Simple Smile

# 353
  • до най-прекрасния мъж
Не съм сигурна, че ще намерите хем голяма, хем плитка. Аз също търсех миналата година и вариантите не бяха много. Накрая взехме АЕГ, което ме удовлетворява като обем и функции. А ММ някак я вмъкна на определеното й място. Като по чудо бих казала.

# 354
Като гледам всички в темата само АЕГ и Бош купуват, имам чувството че съм попаднала в някакъв Швейцарски форум 😏

# 355
  • Велики Преслав
Що бе, аз съм с Аристон. Просто съм ползвал дълго и АЕГ. Още я имам но в друг имот.

Гледам има хора с Whirlpool, LG, Samsung, Sharp и други

# 356
Като гледам всички в темата само АЕГ и Бош купуват, имам чувството че съм попаднала в някакъв Швейцарски форум 😏
Ами да, след като и Whirlpool стана Арчелик/Беко, то не останаха много читави уреди. Скоро в напълно турско-китайски форум може да попаднеш Simple Smile както е тръгнало.

# 357
  • Pazardjik
Благодаря за мнението относно Самсунг - ще се насоча към Бош и те имат май сиви за сега най-важно ми е дълбочината защото освен на външен вид трябва да е достатъчно голяма, че да заменя сегашната малка и да се побира на мястото което имам Simple Smile
  Аз съм с такава/ подобна Самсунг, вече 3 години + . Взех си и сушилня от същата серия и съм супер доволна. Колко ще изкарат божа работа. Аз ги взех заради дизайна, опциите и цвета, нямам бели уреди в кухнята.

# 358
Що бе, аз съм с Аристон. Просто съм ползвал дълго и АЕГ. Още я имам но в друг имот.

Да попитам аристон добре ли се справя? А като комби опция ли е?

# 359
  • Велики Преслав
Моя Ariston e комбиниран със сушилня модела е AQM8D 29U вече е 12 годишна. Много хубава пералня ужасна сушилня но я пускам на междинно  седмично пране на хавлии. Иначе пералнята като пералня сякак я чекна от функции. Сега вече са трагедия.

Само един модел става и това е той

https://zora.bg/product/h8-w946wb-eu-1400-obmin-900-kg-a-byal

Общи условия

Активация на акаунт