Лидл 186 - есенни трепети

• 225 955
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 2 445
В нашия лидл имаше етикет   спортен панталон найк, 68лв, тениска найк за около 32 лв. Видях я като разглеждаше долнището, хареса ми на вид и мислех да взема за мъж ми, та тогава видях етикета с цената и съответно се отказах. А тя избра един чифт и бавно и спокойно го обу върху нейния панталон.
Разгледай актуалната брошура, има даже и суитшърт найк.

# 2 446
А аз днес станах свидетел на кражба. Млада жена облече анцуг найк, позавъртя се и тръгна да обикаля из други щандове. По-съсно вмъкна в чантата си някакви вафли. Съобщих я и показах на охраната. Даже с охраната я видяхме като слагаше вафлите в дамската си чанта. Иначе беше добре изглеждаща, с маратонки еър Джордан.
а как и къде го облече този анцуг, в лидъл не продават тази марка?

Продават Найк.
Даже при нас в кошовете имаше с оранжев етикет минус 20 дамски тениски в неугледен вид.

# 2 447
Доста нагъл опит за кражба. В сравнение с долнището Найк, вафлите са били кражба за жълти стотинки...🤪
Сигурно и маратонките и' са били откраднати отнякъде.😅 Чак пък толкова зор за долнище Найк и вафли...

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:49 от dolce miele

# 2 448
А аз днес станах свидетел на кражба. Млада жена облече анцуг найк, позавъртя се и тръгна да обикаля из други щандове. По-съсно вмъкна в чантата си някакви вафли. Съобщих я и показах на охраната. Даже с охраната я видяхме като слагаше вафлите в дамската си чанта. Иначе беше добре изглеждаща, с маратонки еър Джордан.

И как реагира охраната?

# 2 449
Доста нагъл опит за кражба. В сравнение с долнището Найк, вафлите са били кражба за жълти стотинки...🤪
Сигурно и маратонките и' са били откраднати отнякъде.😅 Чак пък толкова зор за долнище Найк и вафли...
Същото си помислх и аз. Даже като е усетила, че ще стане лошо е решила да мине с едни вафли дано не се стигне до долнището.
За такива се налага да се звъни на полицията да изпратя жена полицай, защото няма във всички филиали охранители жени, а крадлите по принцип са "нежни души". Няма да се съгласят да се събуват пред мъж. Ха Ха Ха.

# 2 450
Подарявам

За 1 ст.-подарен
Моля за купона за книгата

# 2 451
Подарявам. Изтича днес.

# 2 452

И как реагира охраната?
След като я показах, извика още един охранител и видях, че се запътиха към крадлата. Тогава си тръгнах. Не съм следила развитието. Надявам се, са си свършили работа.

# 2 453
И аз имам купон за книгата, ако някой търси да пише.

# 2 454
Подарявам:
Скрит текст:

# 2 455
  • Варна
Много са вкусни тези сладки. За състава не гарантирам, реших да не го чета 😁

# 2 456
Не е добър съставът, иначе сладките са супер вкусни.

# 2 457
Подарявам:
Скрит текст:

# 2 458
Цитат

След като я показах, извика още един охранител и видях, че се запътиха към крадлата. Тогава си тръгнах. Не съм следила развитието. Надявам се, са си свършили работа.
Според мен са избързали. Трябвало е да изчакат да мине през касите и тогава да я спрат. Иначе как ще се докаже, че е имала намерение да ги открадне? Винаги може да каже, че е облякла нещо с цел да го пробва и ако не ѝ хареса да го върне преди да излезе от магазина Simple Smile

# 2 459
Руската салата "Chef select" грам не ми хареса, водниста е. Подлъгах се по "Оливие"-то, защото производителят е един и същ. Не бих повторила.

2-3 пъти взимам вече, и не съм забелязала да е водниста - има напълно нормална консистенция на салата.
За мен е доста приятна.

Общи условия

Активация на акаунт