Лидл 186 - есенни трепети

• 228 099
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 210
Аня♥♥♥ , аз ползвам точно тази и не ми лепне и чисти чудесно дори водоустойчива спирала.
Купих я само заради помпата, с идеята, че съдържанието няма да е много ок, а ме изненада приятно.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 14:55 от ItsAnabelle

# 211
Аз само тяхна мицеларна ползвах и нямах оплаквания. Но за 4 лв тц от мен!
А това новото не е ли повече като количество?
Да, мисля, че е по-голямо количеството на новата мицеларна вод. Мисля, че мицеларната вода е същата, но в друга опаковка и с различни мл и съответно цена.
Аз съм от доволните от лидълската мицеларна вода, предпочитах синята.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 16:02 от dolce miele

# 212
  • Перник
то няма какво да се развали в тази торта. малко сладни от подсладителите.
на мен лично  продуктите на Амбелино не ми допадат.

Ужасно сладка е. И изкуствена, за който има значение какво яде. Иначе има вид на изглед и не е лоша на вкус. "Спасявала" съм такава от "сектора за клошари", но не бих я купила на редовна цена.

# 213
  • София
Аня♥♥♥ , аз ползвам точно тази и не ми лепне и чисти чудесно дори водоустойчива спирала.
Купих я само заради помпата, с идеята, че съдържанието няма да е много ок, а ме изненада приятно.
Ще я пробвам, и без това я взех заради помпата. Доста марки мицеларни води съм пробвала, но се спогаждаме единствено с двуфазните на Нивеа. Която не става за лице - идеално почиства всякакви прашлясали повърхности. 😀😀

# 214
  • Варна
Много вкусна закуса "сирники" си спретнах. Изварата е чудна, сладкото от вишни също.

Може ли рецепта?

В купа изсипвам изварата, понамачквам я с вилица, добавям 2бр яйца, пак хубаво намачквам с вилица, слагам съвсем мъничко сол, захар на вкус - 1 суп.лъжица сложих и брашно се добавя, но не много - аз понеже слагам на око винаги, може би ок 3 суп лъжици с връх. Хубаво пак се омесва.
В друга купа наливам студена вода, потапям си ръцете и оформям кюфтета. Пържат се до златисто от двете страни.
Сирниките може да се хапват със сметана, с мед, със сладко, дори и без нищо са хубави.

# 215
  • Бургас
Heart Сырники Simple Smile
Все се каня да пробвам без олио, дали ще стане...

# 216
  • София
Аз от години ползвам течен Формил в какви ли не форми и разновидности. И в момента си доизразходвам запасите от този с марсилския сапун.
Ами всички до един ми изпират дрехите.
Не разбирам на какво се гради заключението, че само "супер концентрат за цветно" работи ако говорим за нормално замърсено в градското ежедневие пране.
За изпиране на нетипично много замърсени дрехи ли става дума?

Не, говорим за качество и количество на съставките в препарата. Продуктът е дискутиран доста в темата за перилните препарати, както и останалите такива от Лидл.
Ествествено всеки е свободен да пере както и с каквото желае.

# 217
Ох, Киса, текнаха ми лигите...

# 218
  • Варна

Ако имаш тиган, в който става без олио, пробвай ))

И последна снимка. Бегом в Лидл за извара! 😅

# 219
  • София
Не, говорим за качество и количество на съставките в препарата. Продуктът е дискутиран доста в темата за перилните препарати, както и останалите такива от Лидл.
Ествествено всеки е свободен да пере както и с каквото желае.
Разбира се, че всеки е свободен 🙂
Но идеята на дискусионните теми е да споделим по-скоро опит. Аз такъв имам и на база на него говоря.
Ако твоят се изчерпва с "Никога не съм ползвал/а, но прочетох че не стават, значи не стават", то не е от особена помощ.

# 220
  • София
Аз го ползвах въпросния прах за пране, с идеята, че нали било по-добре да се пере с прах, а не с гел (из темата за перилните тук). Ами не бих купила, освен, ако не е на някаква супер промоция. Често забравям да сложа омекотител и с течните перилни ароматът е различен! Иначе, откъм изпиране, май нямаме забележки, с 4ма мъже в къщи, всеки ден се пуска пералня; но пък нямаме вече бебета, за лекета от пюрета и т.н.

# 221

Ако имаш тиган, в който става без олио, пробвай ))

И последна снимка. Бегом в Лидл за извара! 😅

Във фурна, на тава дали ще станат?

# 222
monni, правила съм във фурната в силиконови формички за мъфини или в тава за мъфини, намаслена. Брашното заменям с бадемово или кокосово.🙂

# 223
  • Бургас
Ще станат и във фурната върху хартия за печене и намазани с малко олио отгоре.
И извара имам от "предишни тиражи". Утре това ще закусваме Simple Smile

# 224
Да, и така ще станат. На мен просто ми е по-лесно във формичките (не ги оформям с ръце).

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 18:01 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт