Лидл 186 - есенни трепети

• 227 939
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте
доволни има ли от тези капсули
https://www.lidl.bg/p/kafe-kapsuli-xxl/p10025178

Видях вчера ,че имаха лилави Виола еспресо- Крема 9/12
Дали се доближават поне малко до Лаваца

Ние взехме вчера , но машината , на която искахме да ги ползваме е с приставки , не е оригинална на Неспресо и не успяхме да направим кафе , не се продупчи, моля някой да сподели дали също е имал проблем , благодаря
Моята машина е от тези за 2 вида капсули и за мляно кафе. Справи се без проблемно с лилавите капсули. Харесаха ми.

# 346
Ще стават ли капсулите за Долче Густо ?

# 347
Месо почти нямаше, но трите пакета, които стояха в хладилника, бяха с оранжеви етикети с 20%. Толкова препълнен кът с преоценени продукти не съм виждала. Simple Smile
Щом са смъкнали от 30 на 20 повечето дето вардят за намалени стоки за да ги препродават или влагат в менюто на ресторанти са се отказали.

# 348
  • София
Ще стават ли капсулите за Долче Густо ?
Не.

# 349
Подарявам:
Скрит текст:

# 350
Инфлуенснати от вас и аз днес направих сирники с извара. Вкъщи се харесаха. И се замислих дали не могат да се направят и солени - с копър и чесън?

# 351
Някой да е виждал от постелките за акупресура някъде във Варна? В моя Лидл нямаше, били изчерпани от първия ден и сега ще бродя из другите магазини да издирвам, но все пак, ако някой е виждал днес да има някъде ще съм благодарна да сподели Smile

# 352
  • In transit
Маракуя, как изглеждат тези постелки и в кой филиал си проверила, ако ходя днес или утре да видя в моя дали има?

Изварата Родна стряха е чудна. Извара не обичам особено, обаче тази, като я метнах с лъжицата... В ПА ли е или не, че никога не съм ѝ обръщала внимание? Ако не е да тичам за още.

# 353
  • София
В ПА е изварата, Mikkey 👍
И аз не обичам извара - единственият млечен продукт, който не обичам. Но конкретно тази ми харесва.

# 354
От извара до извара може да има огромна разлика наистина. Аз обичам, бих си я яла с лъжицата направо. Но има някои които не бих ги яла и без пари да ми ги дават, камо ли да си ги купя.

# 355
дали не могат да се направят и солени - с копър и чесън?
Могат, разбира се. Правила съм, даже аз лично предпочитам солените варианти.🙂
Мikkey, според мен изварата на Родна стряха в Лидъл и тази на Брей в Кауфланд са идентични. И двете много ги харесвам и са ми фаворити.🥰

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 18:22 от dolce miele

# 356
Подарявам
Скрит текст:

# 357
Вчера в магазина на Лъвов мост, човек от персонала - видимо охрана, вдигна паднал хляб на земята от рафтовете на пекарната, и го върна обратно при останалите хлябове - хем от земята, хем с голи ръце.

Не можах да го снимам, не ми се искаше да влизам в конфликти, и само им писах във формата за оплаквания.
Дано ги обучат, и това не се повтаря повече.

# 358
  • София
то не е до обучение, охраната знае че не е ок, но лидъл не е каквото беше, почти няма брак вече в тези магазини, всичко трябва да се продаде според тях, така ми отговори един управител за кисело мляко с вдигната капачка

# 359
Искат тотално да ме откажат от касите за самообслужване. Не стига това , че трябва да маркираш всичко едно по едно, оставяйки ги едно по едно в кошницата-везна, ами вчера ми се наложи да слагам стековете с бутилки 1.5 литра вода вътре. Бях маркирала почти всичко, трябваше да размествам продуктите, за да се освободи място за тях. Леките продукти ако ги сложиш ВЪРХУ друг продукт не ги лови, че са поставени в кошницата. В магазина има сигурно 2 човека персонал -един на касата, един нарежда стока в другия край на магазина. Стоиш и чакаш да се освободят, за да дойдат на касата.

Общи условия

Активация на акаунт