Лидл 186 - есенни трепети

• 228 109
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не твърдя,  че Лавацата е супер кафе Simple Smile . И аз си мисля , че ще взема от трите вида , за да преценя. Все ще се изпие, у нас кафето върви
това най евтиното не става изобщо... Бих пропуснал като цяло тази марка. А часовниците с термометър ...при нас са свършили още на обяд в понеделник... Но имаше на -50% кух.везни 4,50лв

# 676
  • Варна
При нас нямаше от изварените десертчета, бяха изкупени 😭

# 677
  • In transit
На Мир имаше надвечер. Ако имаш път утре, може да си вземеш.

# 678
  • Варна
На Мир имаше надвечер. Ако имаш път утре, може да си вземеш.

Абсурд да се вдигна на другия край. Надявам се тези дни да заредят пак.

# 679
киса, честито! Супер е четката. При едно от предишните пускани се инфлуеснах от snejanaatanasova, която я сравняваше с дайсън (уж давала много подобен резултат, но на дооооста по-ниска цена).
 Аз дайсън нямам, за да съпоставя, касова бележка също нямам-не я пазя ( това в контекста на въпроса ти с гаранцията, та се надявам, че ще си работи и няма да стигам(е) до там :р

# 680
  • shumen
И при нас не видях от тези десертчета.

# 681
Аз запалих майка ми по заквасената сметана 12% и сега си я хапва вместо кисело мляко (обикновено си взима Тертер 10%). Днес си я взела намалена на 2.49 лв. А вчера обиколих в няколко магазина на Лидл за Акумулаторен ударен гайковерт на Parkside от брошурата, който брат ми иска, но нямаше. Казаха ми, че още в понеделник е свършил.

# 682
Аз запалих майка ми по заквасената сметана 12% и сега си я хапва вместо кисело мляко (обикновено си взима Тертер 10%). Днес си я взела намалена на 2.49 лв. А вчера обиколих в няколко магазина на Лидл за Акумулаторен ударен гайковерт на Parkside от брошурата, който брат ми иска, но нямаше. Казаха ми, че още в понеделник е свършил.
Тези гайковерти имат голямо търсене. Миналата седмица пак имаше едни с малко по-различни характеристики и се изчерпаха в цяла БГ за броени минути. Зареждали по 4-5 бройки в магазин. Беше на 69лв, обърнах света да ги търся за ММ и накрая си го купи от олх за 120. Малко като битката за детски кухни

# 683
  • Перник
Кафемелачка имам от няколко години. Ползваме я за кафе, захар (когато ми трябва пудра), подправки, лют червен пипер и...черупки от яйца. Смила всичко идеално.

Кафе на зърна започнах да купувам след като ММ купи кафемелачката и тя стоя няколко седмици в шкафа. Grinning Ами, Беларом, 100 % Арабика според мен не отстъпва на прехвалената Лаваца.

# 684
  • оттам, откъдето започва България
Аз не харесвам 100% арабика и затова си купувам Лаваца, там е смес от арабика и робуста, мисля 30/70.

# 685
Подарявам

# 686

Колко бройки могат да се закупят с един купон?

# 687
Не е упоменато за брой. Еднократно не значи за 1 бр.
Вчера с подобен купон взех две бройки и си минаха на промо.

# 688
  • София
Подарявам купона за Милка донатите, валиден до днес. Мъжо ходи на пазар, нямало от тях в нашия Лидл.

# 689
  • Mostly in my mind
Аз не харесвам 100% арабика и затова си купувам Лаваца, там е смес от арабика и робуста, мисля 30/70.
има и 100% арабика на Лаваца, аз такава купувам. Обаче толкова й вдигнаха цената, на какво отгоре не знам. Отскоро взимам от ДМ на тяхната марка, пише, че  е био и е по-евтино от Лавацата, а вкусът си е екстра. Лидълските кафета не съм ги пробвала

Общи условия

Активация на акаунт