БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София-Лагера
Арабаджиеви си оставиха детето в затвора , айде моля ви се , Атанаска плюете каква е неморална , ама за тези -ок 😄😄😄
Какво означава оставили?Когато няма с какво да помогнеш и няма на кой да платиш така става.
Всички са наясно за рекета който се осъществяваше и на кой плащаха .
Хайде да не са най-черните ,защото над тях има други.

# 556
  • София
Че има някой над тях, не ги прави по- бели.

Случилото се на Олга и Розалия сами са си го случили.

# 557
Горките Арабаджийски, стоят вкъщи и тъгуват

# 558
  • София-Лагера
Че има някой над тях, не ги прави по- бели.

Случилото се на Олга и Розалия сами са си го случили.
Естествено

# 559
Новите Живаншита на Атанаска от Дюбай да не изчезнат безследно като обувките за сватбата… 😁

# 560
Искала е да напише нещо умно под поста с живаншитата, но толкова неграмотно, че не можеш да хванеш смисъла.

П.с. неприятни ситуации е преживяла явно напоследък, дано всичко при нея е наред.

# 561
Наска всеки път ли като е в Дубай ще ходи да се снима с ботуши на Живанши и торбите... Дано този път наистина е купила нещо от магазина, че предишните ботуши така и не ги видяхме зимата на нея.

# 562
О, вярно че имаше миналата зима снимка със същите. Grinning
Евала, мен щеше да ми е неудобно да позирам така в магазина и нищо да не си купя след това.

# 563
  • Пловдив
Наска да си купи едни скъпи обувки/ ботуши и да спре тези подигравки. Нелепо е, да идеш да се наснимаш с едни неща и айде чао.

# 564
Тази вече съвсем се излага. То не бе Джими Чу, то не бе Живанши.

Атанаске следващия път влез да се снимаш в друг магазин и да заблуждаваш децата.

# 565
Тъпи и непоискани коментари не искала .. и естествено няма .. 😅
"Някой път" пазарувала маркови неща за кеф
Скрит текст:

И малко размисли и страсти
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 06:53 от krystall

# 566
  • София-Лагера
Комплексарка.

# 567
Така да я разбирам, че повече няма да се изживява в ролята на Аида. Grinning

# 568
Поне тече човешки диалог в Инстаграма, а че Танаска е суетна не е изненада за никого. И че Чу и Живанши са и по бюджета, ма жената си ги снима, я купила, я не

Скриншотите на предните страници бяха грозни, анонимен лее хейт срещу бременна жена
Дъно

# 569
Именно, аз затова по-нагоре попитах какво им носи това на тези хора? Като напишеш гадория ти става по-лек живота? Даже не конкретно за Танаска, за който и да е.Разбрах, че мисията на тези хора е да я приземят, щото много си е повярвала, окей. Ами другите, които слагат помия под снимки на други хора, и те ли са с мисия?
   Според мен падат на ниво под нейното/ подобни на нея.
   Това със снимките в скъпите бутици не го разбирам. Имаш кинти, купуваш си нещо, обличаш го,или обуваш. Който има усет и знае за какво става дума, ще оцени какво носиш.Който не разбира от марки, като мен напр. , все тая дали е Живанши или Ремикс. Не опаковката, друго е важно, ама това а мен , за друг-друго.

Общи условия

Активация на акаунт