Скок-подскок, от трън, та на глог

• 6 234
  • 58
  •   1
Отговори
Здравейте! За последните няколко години се вкарах в някакъв неприятен кръг от няколко кратки и безперспективни връзки (от по 5-6 месеца). Писах тук наскоро (по повод разсейване с Тиндър след раздяла), но оттогава забелязвам, че продължавам да правя глупости (вместо да седна да поразмисля над ситуацията и да си изкарам някакви изводи) - като съм с приятелки навън, често заглеждаме и коментираме мъже, дори почнах да мисля за един бивш, та му и писах дори (оказа се зает)…Та не знам какви липси се опитвам да замаскирам/запълня с това да съм се фиксирала над идеята да започна нещо ново вместо малко да анализирам какво се е случило, да си преживея емоциите, да се “излекувам” и да оставя “по течението” това, което евентуално предстои да се случи…Някой в подобна ситуация?

# 1
  • София
Причините за такова поведение зависят и от това на колко си години.

# 2
Бившите ти как точно се вписват в новите запознанства?
Връзките от по 5-6 месеца очевидно не те удовлетворяват,научи се да си сама и не прибягвай към миналото.

# 3
Тати обръщаше ли ти внимание?

# 4
Бях ти и в предишната тема, и тук - и аз все така, само че само ги обмислям глупостите, без да ги правя. Като цяло ми помогна точно тиндъра - като поседях там 3-4 седмици и видях какъв ужас е dating pool-a, рязко ми се отщяха въобще всякакви отношения, и сега вместо да се вторачвам и търся, си карам колело, рисувам си, занимавам се с различни хобита, и всякакви мисли за търсене/писане на мъже директно като се появят в главата - насила започвам да мисля за нещо друго. Активно заето ежедневие помага да не го мислиш.

# 5
Така е, Drama Llama, но ми е малко депресарско да знам, че на никого не му пука за мен…имам приятели, но е различно…

# 6
Аз ще се цепя и ще кажа, че наистина не виждам нищо лошо в така описаната ситуация. Вече в самите връзки, ако е имало някакви повтарящи се проблеми, ако бързо ти доскучава, ако не знаеш как да ги избираш - да, ок.

Връзка на всяка цена е много лоша идея, но не виждам какво лошо има в това да те привличат някакви мъже. В манастир ли да идеш? Особено след като тия връзки чак толкова не са ти бръкнали в душата, че още да страдаш. Искаш да си намериш човека и това е. Вече, ако нещо по-конкретно те притеснява във връзките ти досега, пиши, може и да измислим във форума решение.

Аз отдавна спрях да се правя, че съм си самодостатъчна и нямам огромна нужда от любов. 😁

# 7
Така е, Drama Llama, но ми е малко депресарско да знам, че на никого не му пука за мен…имам приятели, но е различно…
А на теб за какво и кого ти пука?

# 8
На колко си години ???

# 9
В ранните си 30 съм. Ама който е прекарал 20те си да се фокусира изцяло над кариерното си развитие е така - по-късничко минава през “нещата от живота”, през които другите минават по-рано.

Иначе не мисля, че проблемите са били еднакви:
Връзка 1: аз бях незряла, правех драми, момчето поиска да намали нивото на обвързване, аз го отрязах
Връзка 2: яко токсична към мен - научих се да си контролирам драматичния характер
Връзка 3: цветя и рози, нямаше драми, младежът се уплаши като видя, че нещата вървят надобре и газ 😅

# 10
  • София
Тиктака ти часовникът. Предположих по начина на осъзнаване, описан в първи пост, че си над 30.
Ти и сама знаеш отговорите. Просто си наложи самодисциплина и не скачай отчаяно, колкото и да мислиш, че си закъсняла.

# 11
Ами съжалявам ама темата за какво е пусната ?
Къде да се намери потенциален партньор ли ?

Общо взето като се търси упорито не се получава

# 12
Не си прекарала 20-те си без нито една връзка.
Кариерното развитие няма общо с връзките,просто е оправдание за поведението ти в зряла възраст.

# 13
Не си прекарала 20-те си без нито една връзка.
Кариерното развитие няма общо с връзките,просто е оправдание за поведението ти в зряла възраст.

Но това да сменяш държави и да работиш по 13-14 часа на ден има общо с липсата на социален живот 😉

# 14
Тиктака ти часовникът. Предположих по начина на осъзнаване, описан в първи пост, че си над 30.
Ти и сама знаеш отговорите. Просто си наложи самодисциплина и не скачай отчаяно, колкото и да мислиш, че си закъсняла.

Подкрепям. Намали темпото и се погрижи за себе си (колкото и клиширано да звучи).

Общи условия

Активация на акаунт