Аранжиране на маса - 9

• 65 699
  • 710
  •   2
Отговори
# 120
Благодаря! Аз днес съм се отдала на служебно писане, готвене и гладене, не сварвам да вляза в никой приличен сайт, като нищо ще си остана и без тях...
Имам и други любими, ама цената...пък не ми е момент.
Лу, прекрасна декорация! Най-много обичам карето като коледен мотив, после всичко останало!

# 121
Много ме зарадва, наистина! Gift

За мен Коледата е точно такава – пищна, бляскава и изпълнена с емоции. Покривката и декорацията са донякъде семеен компромис, защото останалите в семейството предпочитат по-семпли аранжировки. Но декември за мен никога не е семпъл, затова обичам да добавям към ежедневието детайли, които отговарят на настроението Nature Sparkles На самата Коледа обаче ще е най-вероятно светла покривка, ще видим как ще се договорим Relaxed

Що се отнася до елхата – там не се меся. Тя е само в златно и червено, без панделки и гирлянди, и това е моята форма на толерантност към общия вкус Christmas Tree Но почти над всяка врата има украсени клонки...

# 122
  • Австрия

Декември въобще ми е любимият месец — пунш, сладкиши, музика и безброй споделени моменти със семейство и приятели... Честит Първи Адвент на всички, които празнуват! ✨

Еее, нали?! Hug  С първия Адвент започва официално Коледната подготовка. С пламъчето на първата свещ предпразничните радост и очакване се засилват особено и в дома се усеща вече Коледния дух Simple Smile
След малко ще я запалим и ние:

1Advent24_2a by Dimitrana S, auf Flickr

Не успях да си намеря оптималните на цвят салфетки Flushed Открих ги след като бях приключила със снимките Rolling Eyes Та, пробвах по едно време и с лилави:

Яна, сполучлива комбинация от зелено и червено - типично Коледно Heart Exl Много са красиви чиниите и всички коледни аксесоари по отделно и заедно!

Чудесен е венецът и настроението, което носи, Ли Лу Heart - с истински елхови клонки Heart Eyes, както си му е редът. Вкъщи явно е доста сух като цяло въздуха, много бързо изсъхват и започват да се ронят твърде много.. затова от години ползвам изкуствени. Тази година започвам с бордо (тази покривка доста си я харесвам и веднъж в годината през зимата я слагам), но.. със смяна на покривка и декорация през декември, вероятно ще запазя свещите, но заменя бордото с зелени клонки..

Момичета... хайде, само още 24 дни Grinning

# 123
  • на последния етаж
Dims., твоите маси са истинска наслада за окото! Heart

# 124
  • в сърцето на един мъж...
Ох, как си личи, че идват празници Heart Момичета, страхотни маси отново!
Откакто живея тук, много обичам коледните венци и винаги бързам да си направя. От години си ги правя сама и ми става едно такова уютно и топло и знам, че скоро ще дойде Коледа!

# 125
  • БГ
Туне чудесни са чиниите с тикви и цялата маса.
Кубратова тези български чинии са цяло съкровище , а приборите на Bugatti мечта.Да си ги ползваш със здраве и удоволствие.
Димс зимната зелена маса ми е любима и аз ще съм на зелена вълна декември .За коледа все не мога да избягам от типичните цветове червено и зелено, но пък нали затова са традициите. А другата маса на моя монитор излиза винена и лилава и много, много ми харесва и с двата вида салфетки.
iana28, Ли Лу прекрасни венци.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:46 от De4i

# 126
Дечи, радост за окото и душата са твоите маси!
А как обичам шотландско каре, не, направо го обожавам! Поръчах сега такива чинии, че на снимка ги харесах, но още не са дошли да ги оценя на живо. С другото изостанах, а имах планове, ама хем работа, хем това счупено ребро, ме замотаха и не успях да си реализирам плановете. Още държа есента у дома и със сервизи, и с декорация и цветове, че ми се видя кратка.
Готови ли са подложките или ги уши?

# 127
  • Вила Великула
Момичета, дойде ред и на моите прибори с розови цветя. Понеже тази година реших декорацията на елхата да е в розово, затова и за днешния Никулден, масата е в този тон.

# 128
Прекрасна и изящна комбинация, Пипилота! Ще ме провокирате май да вадя и аз зимните и коледни декорации, но моите са малко, принципно украсявам късно, че ползвам главно естествени материали, без украшенията за елха.

# 129
  • София
Наздраве!

# 130
Здравейте, много хубави неща показвате.
Имам въпрос, някъде да могат да се намерят чинии в наситено зелено (коледно зелено Grinning), по възможност физически магазин. Или коледни чинии, но с преобладаващо зелено. В Икеа дали има(В Кулински, откъдето купувам най-често, както и във Виско, ако така се произнася, няма).

# 131
И аз си търся за подложни (с голям диаметър), обаче засега не съм намерила подходящи.
Виж тук дали нямат, преди време съм виждала, но търсех от тънък порцелан, а техните бяха по-дебели.
 https://decodefamille.com/search.html?phrase=%D1%87%D0%B8%D0%BD% … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 132
Пипилота, сервизът ти е страхотен! А кой е производителят на приборите? За пръв път виждам такъв дизайн.

# 133
  • Вила Великула
Вятър и мъгла, благодаря ти. Производител на приборите е Vialli design - Полша. Вече ги няма в производство. А сервиза, всъщност е комбинация от подложни чинии, купувани не като сервиз и чиниите с розовите цветя са сервиз за закуска, закупен от Турция.

# 134
  • Австрия
Много ми допадат зелените рустикални чинии! И всичко останало също.. Вдъхновение си, Дечи Hug

Днес ще запалим и втората свещ Relaxed

Пипилота, много са красиви чиниите Heartbeat Чашите също! И приборите са интересни! За мен са с пролетна тематика, но пък си ги напаснала чудесно е елхата Grinning

Наздраве, Яна, Heart Eyes

Имам въпрос, някъде да могат да се намерят чинии в наситено зелено (коледно зелено Grinning), по възможност физически магазин. Или коледни чинии, но с преобладаващо зелено.

Зелените чинии по-горе са на Thomas Porzellan, от колекцията Sunny Day

и цветът се нарича Herbal Green (предпоследната чиния на долния ред). Не знам обаче предлагат ли се продуктите на тази фирма в България и имат ли физически магазин.
Вчера попаднах на тези чинии:

от Retsch Arzberg. Веднага се сетих за теб, Кубратова Wink

Общи условия

Активация на акаунт