Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 993
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, усещам някаква тежест, разстягане в долната част на корема, като ходя предимно. Като седна минава. Не е силна болката, но все пак не ми се беше случвало до сега ... При някоя подобна ситуация? Какво правите?
Аз бях така миналата вечер и ходих на спешен и ми изписаха Магнезий и Но Шпа и почивка .

Установиха ли контракции?

# 61
Кокетка, може да е просто от нарастването на матката, може и да е нещо друго. Но да, най-сигурното е магнезий, но шпа и почивка, както каза ELDB. Ако те притеснява нещо, отиди на преглед.

Тази вечер пак будувах няколко часа и слушах котките навън Grinning

# 62
Кокетка, може да е просто от нарастването на матката, може и да е нещо друго. Но да, най-сигурното е магнезий, но шпа и почивка, както каза ELDB. Ако те притеснява нещо, отиди на преглед.

Тази вечер пак будувах няколко часа и слушах котките навън Grinning

Благодаря за информацията и съветите Simple Smile

# 63
  • Хасково
На вчерашния преглед в 26с бебка е 1207кг
Всичко е наред с него
Аз ще ходя на ендокринолог заради високите нива на ОГТТ и вече трябва да меря кръвното си постоянно заради риск от преекламсия макар че винаги съм с ниско кръвно
Задължително секцио заради кондиломи които като гъби никнат не знам от къде но най-вероятно заради спад в имунитета
Плацентата все си е залепена за матката и имам много вода затова корема ми е като на 9месец
Aumi, какви бяха резултатите ти от ОГТТ? И колко са ти водите? Питам, че и аз съм в подобно положение.
За водите не ми каза колко са а само че са много и за това имам корем като за 9м

# 64
Момичета, за D-dimmer-а, на мен ми е бил 1.06 в 23 с и 1.38 в 27с. Според докторката е нормален за срока на бременността

# 65
Да, то има един сайт в който се гледат стойности за бременни, те са различни от за другите

# 66
Момичета, ще слагате ли ваксина за коклюш?

# 67
Не!

# 68

Да, разбира се Simple Smile

# 69
Аз съм в същата ситуация от 5 дни. Първите няколко крачки са кошмар, все едно ще ми падне корема, после отшумява. Изписаха ми Папаверин, магнезий и почивка

Момичета, усещам някаква тежест, разстягане в долната част на корема, като ходя предимно. Като седна минава. Не е силна болката, но все пак не ми се беше случвало до сега ... При някоя подобна ситуация? Какво правите?

# 70
Момичета, за D-dimmer-а, на мен ми е бил 1.06 в 23 с и 1.38 в 27с. Според докторката е нормален за срока на бременността

Сега погледнах какво ми е казала хематоложката- до 2.5 при бременни.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 18:31 от Dimitrova_s

# 71
И аз днес бях на лекар, бебокът е 800 грама. Много е доволна, че още не вдигам кръвно, за сега оставаме само с аспирина. Шийката на матката е добре. В общи линии беше много позитивно Simple Smile

# 72
Привет на всички !С термин съм 2.12 и вече лака полека си мисля че е време да се насоча към количка и всички останали покупки.Та... вие към камва количка сте се насочили ,защото пообиколих магазини и все нещо не ми харесва в някоя количка ,определили сме бюджет около 1600 лв.

# 73
Аз между другото продавам Bebetto Flavio шаси+зимния кош (от 0 до 6м) без забележка, като от магазина е. Ако някоя мама предпочита после да си вземе лятна, а да не е 2в1 може да ми пише за снимки Simple Smile

# 74

Сега погледнах какво ми е казала хематоложката- до 2.5 при бременни.
Моят е малко над 2 като стойност и ми промениха терапията. Казаха ми,че е висок. Някъде бях попадала на референтни стойности за бременни и за третия триместър беше 1,7 като максимална референтна стойност (ако не се лъжа). И все пак това, което написахте донякъде ме успокоява и се надявам при мен показателят да падне малко.

Общи условия

Активация на акаунт