Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 061
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • Хасково
Рано е още ама нали обичам да мисля за всичко предварително😂😂😂😂 тааа чуденката ми е хубаво се насочих към Селена заради лекърката при която ходя не по ЗК, жал ме е за парите но съм спокойна с нея,не че не изпадам в депресия и не ме е страх де
Обаче за изписването как седи въпроса какво трябва и трябва ли изобщо да се приготвят питки,бонбони и тем подобни глупости

# 661
И ние днес направихме последната ФМ, всичко е точно, голяма красавица ще е - пу пу. После на зъболекар - мен винаги ме е страх на стола и тя като побесня... та според мен усещат някакви неща. Сякаш искаше да изкочи от мен и да ме защити от доктора 😁 такива ритници раздаваше през цялото време.
За очите - на мен ми се премрежва погледа, като сменя рязко посоката и губя фокуса на картинката 😁 но аз си знам, че си ми е проблем на очите. Отиваме и на офталмолог днес да видим какво ще каже. Дано оцелея през този ден.

# 662
Здравейте.търсих в интернет,но никъде не успях да намеря в коя болница раждането е безплатно,тъй като ми се струва глупаво да дам около 4-5000 за раждане дори да имам финансовата възможност да си го позволя

# 663
  • Пловдив
Aumi, според мен си е въпрос на личен избор дали да носиш нещо или не. Аз не бях мислила отсега, но предполагам, че нашите ще се погрижат, когато дойде време. Мъжът ми не знам дали би се сетил, че малко го вее вятър на бял кон. И аз ще съм в Селена, може да се засечем 😂
Милена, и аз като съм на зъболекар много беснеят 😂
Moon, в някоя държавна болница. Но и там пак си плащаш престой и избор на екип, ако желаеш.

# 664
Във всяка държавна болница ако раждате с който е на смяна раждането е безплатно. За мен не е глупаво да си осигуря по-комфортни условия и евентуално по-добро отношение и цялостно преживяване при положение, че ще раждам веднъж или най-много два пъти в живота, но всеки преценява според това кое му е важно и какви са му възможностите.

# 665
  • Пловдив
А какво ви е мнението за ВИП стаи? В Селена родилките са по 2, но може да избереш и самостоятелна стая. Не знам как бих се чувствала по-добре. И дали няма малко да се шашна ако съм си сама в стаята.

# 666
Благодаря ви за отговорите🙂

# 667
Според мен всичко си е до светоусещане и това кое ще донесе повече комфорт. С първото раждане бях в частна болница и сега пак ще съм. За мен това е инвестиция в психичното и физическото ми здраве и това на детето. Нямам възможност за вип стая, но ако имах ке съм сигурна, че бих избрала:
1) во понякога дори в двойна стая пак си оставаш сам, ако няма друг в стаята и
2) ро с първото дете бях в стая с една симпатична жена, първата година си поддържахме контакт, видяхме се дори 1, и до сега за рождения ден на децата се поздравяваме. Белв хубаво да нв съм сама, само ме дразнеше, че тя иска да спи на тв и ми пречеше, а аз исках бебето да е при мен през нощта, но понеже се страхувах да не я буди и притеснява, не го казах. Сега бих си казала и двете неща.
За изписване не знам. Нас ни изписаха по ковид, тихо, даже мъжът ми ме чакаше извън болницата, до колата. В частните болници май не е практика да се прави почерпка голяма.

# 668
  • Хасково
А какво ви е мнението за ВИП стаи? В Селена родилките са по 2, но може да избереш и самостоятелна стая. Не знам как бих се чувствала по-добре. И дали няма малко да се шашна ако съм си сама в стаята.
Аз бих предпочела да съм сама, но 250лв на ден ми идват в повечко като си представиш че и раждането е 2300 ако няма нещо допълнително,много си е 5 дни по 250лв

# 669
Аз хем искам да съм сама в стая, хем пък в двойна може да си допаднем със съквартирантката и да сме си подкрепа 😊 Като наближи, ще го мисля.
Аз отсега се настройвам, че искам на изписването да е само мъжа ми. Моята най-близка рода са сигурно общо 10-15 човека, после ще има галимация в малкия ни апартамент.

# 670

Аз мисля, че ще съм по-спокойна, ако има някоя мама в стаята. Първо, за да не е бебчето без надзор, като ходя до тоалетна например. Второ, мисля, че така ще придобия по-голяма смелост Joy всичко е, разбира се, хипотези... Малко много ми се виждат и парите за самостоятелни стаи. Ако е писано, може пък и да си остана сама в двойната Joy

Le Strange, и аз имам същия проблем, но честно казано не ми пука. Искам само бебчето да е живо и здраво, всичко да мине наред. От там нататък... всичко са ми подробности. Тъй като живеем в София, но роднините не, предполагам, че ще дойдат с нас до апартамента. Ще поседят половин час и после вежливо ще ги изгоня Grinning

# 671
За мен е много важно да раждам в комфортни условия, с добри и спокойни специалисти. Обстановката в държавните болници ме сдухва и стресира. Да, ще ни дойде нанагорно малко таксата, но веднъж се преживява това събитие (или 2-3 Grinning)..
Относно стаята, аз си падам малко асоциална, но предния път избрах двойна стая вместо единична. Едно заради парите, но и останах доволна от избора си, бях с по-опитна мама в стая, която ми вдъхваше спокойствие и помагаше с полезни практични съвети. Не на последно място можех да пишкам или изкъпя на спокойствие. Е след нея дойде нова съквартирантка с тежко раждане и само офкаше и ми беше страшно неудобно като бебето ми плачеше през нощта, малко се панирах. Но, май пак бих избрала двойна стая. Друго си е да имаш компания.

# 672
Аз хем искам да съм сама в стая, хем пък в двойна може да си допаднем със съквартирантката и да сме си подкрепа 😊 Като наближи, ще го мисля.
Аз отсега се настройвам, че искам на изписването да е само мъжа ми. Моята най-близка рода са сигурно общо 10-15 човека, после ще има галимация в малкия ни апартамент.
Аз ти казвам да раждаме заедно Joy

Никой не дойде на изписването и сега смятам да е същото. Ще Има да го гледат, като му дойде времето. И без това никой не е приритал да взима големия, колкото и да имам нужда, така че и за малкия ще чакат Simple Smile

# 673
И аз да се изкажа. По спешност ме приеха в Майчин дом онзи ден при моя си лекар- Дяволов. С контракции, скъсена шийка, кървене и леко разкритие, в 30 гс съм и мислихме, че има вероятност да родя, така че ме настаниха за активно наблюдение на етаж 3 в родилното. Ами не очаквах, че е ремонтирано, приятно комфортно, нови родилни зали, много добре. След това всеки си избира на кой етаж иска да отиде след като роди в зависимост от възможностите, доколкото разбрах и тук 7ми етаж е ремонтиран и стаите варират между 180-240 лв. За екипа няма да говоря, изключителни професионалисти, не се отделиха от мен за миг, идваха постоянно на проверка, та слава Богу нещата за сега се закрепиха, успяхме да направим инжекциите за дробовете на бебенцето и вече съм преместена на др етаж, не е 7ми за който споменах, но важно е с бебето да сме добре Simple Smile
Общо взето аз винаги съм избира специалистите пред удобстовото. За това моя избор е МД

# 674
Много се радвам, че сте добре. Да не излиза!!!!

Аз не мисля, че нещата са ИЛИ ИЛИ и в държавните и в частните болници има и специалисти и некадърници. Не е комфорт ИЛИ експертност.

Общи условия

Активация на акаунт