Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 853
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Добре, а след като всички на всякакви възрасти имате толкова голям избор, защо се обсъжда във почти всяка тема включително и тази как няма качествени мъже, мъжете не стават, мъжете са свине, редпилъри, мухльвци и колко трудно е да се намери нормален мъж?
Иначе нещата са като в пазарна икономика. Всеки търси и иска нещо, в замяна предлага каквото има и каквото представлява, има си съответните изисквания и т н. Ако отсрещната страна която отговаря на изискванията е съгласна с предлаганото, имаме сделка, ако не - не. Ако обаче твърде често не ти се получава, много е вероятно изискванията да не отговарят на предлаганото.

# 166
  • София
Реално изборът на свестен човек за връзка с друг човек е много, много ограничен на всяка една възраст.

# 167
Тексас, четох, ама не видях дали си опитвала  с техните камъни. Като почне да говори за готината приятелка, ти започни за готиния приятел....

Разяснете ми малко, защо точно "ред пилл" се наричат тези мъже?

# 168
Заради филма Матрицата. Simple Smile

# 169
Rf, във всяка тема дъвчеш теорията си за сделки и пазарлъци, принизяваш отношенията между мъж и жена...
ти нали не си свободен стига ги мисли свободните как, какво и защо..
много ти се иска да е гадно да си необвързан, но не е, поне не за всеки, независимо от годините..

# 170
  • София
Такава съм,
1.  Не ти знам "изискванията, претенциите"

Добре, махаме предрасъдъците. Има го момента с опита и "отворените книги", шаблонизиране, но сякаш много разочарования си имала, дотолкова, че почти отричаш "други алтернативи".
При мен няма такова нещо. Аз не съм вкопчен, нито се оплаквам, връзката не ми е на всяка цена. Добре ми е сам, добре ми е с жена постоянно, въпросът е с нея да е по-добре. Wink

Изискванията и претенциите ми са изцяло и само свързани със слагане картите на масата и всеки да е наясно какво търси, какво може да предложи също. Ей това е ключовият момент, няма по-дразнещо нещо от това да ти свалят звезди, а ти да знаеш за какво иде реч. Кажи си като пич - така и така, това е, съответно другият човек да прецени дали го устройва. Датс алл.
Включително - ако си със сериозни намерения, но действията ти се разминават с думите.. Ето, претенцията ми е да няма разминаване. Много ли е?

Разочарованията дойдоха в последната една година, като видях какво се случва в света на срещите. "Едно време" като че ли не беше така, лично усещане от опита ми. Понеже не е на всяка цена обвързаността, затова още плуваме в океана, нямаме остров за акостиране : )

# 171
Я някоя познавачка на редпилрите да ми обясни, как разбирате, че един мъж е редпилър ?
Автоматично всички сте такива, докато не докажете, че не сте. Бая зор се иска. Поставено така, ситото работи безотказно.

Благодаря ти, чак сега ми се изясни, че в този форум като казвате редпилър имате предвид мъж, който не ви допада по каквато е да причина и следва да бъде филтриран. Това избистря за мен доста от предходно казаните мнения. Просто се решили, че една леляща в пространството дума, дето не ви е ясно какво означава .. значи кофти мъж.
Изобщо си нямам идея какво значат тия шантави термини, които толкоз модерно използвате всички, така е. Факт е, че има лекета мъже и лекета жени. Ако приемаме изначално, че хората са агънца, ще ни таковат до забрава и ще си хленчим недоволни докато не умрем от старост. Затова приемаме изначално - в случая от гледната точка на жената - че мъжът насреща ще приложи всички възможни номера, които знае (или не знае, а само е чувал), за да получи каквото иска. Оттам се движим по метода на изключването. Горното, което си ми цитирал, е изходна точка, при която мъжът е леке (независимо какво ми казват очите, хормоните, гениталиите, сърцето и т.н.) и трябва да ми даде доказателства за обратното, за да получи от мен нещото, дето го иска. Това при положение, че жената търси сериозно отношение, изключваме частните случаи при търсене на еднократност, забавление, неангажиращо прекарване за седмица почивка, лятна свалка, зимна свалка и т.н. там каквито други варианти съществуват. Намесват се и нещата, които аз искам от него. И така. Нормален процес според мен, който трябва да прилагат всички, за да са далеч по-удовлетворени от избора си на партньор - краткосрочен или дългосрочен.

Rf, във всяка тема дъвчеш теорията си за сделки и пазарлъци, принизяваш отношенията между мъж и жена...
ти нали не си свободен стига ги мисли свободните как, какво и защо..
много ти се иска да е гадно да си необвързан, но не е, поне не за всеки, независимо от годините..
А аз имам чувството, че му се иска да е гадно и да си обвързан (за другите хора)...

# 172
Тексас, четох, ама не видях дали си опитвала  с техните камъни. Като почне да говори за готината приятелка, ти започни за готиния приятел....

А де, защо.
Познавам жена, която го направи. Голям смях. Ама тя  като пийне малко и не знае какво приказва. Лесно палеше. Та  търпеше коментарите му за други жени. Опита се да обясни мило и любезно, че така да и говори не е ок. Заглеждаше други жени тенденциозно, коментираше.  Та тя направи същото с приятеля му. Коментари, колко е хубав, приказки и чуденки дали му е по-дълъг от неговия. Накрая почна да му се сваля.
Joy

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:17 от Елора

# 173
При мен онлайн срещите нямаха никакъв резултат - само обсебващи психари.
Препоръчвам да потърсиш в средата си познати на познати и да излизаш повече.

# 174
  • Далечният изток
Мъж като каже, че има грозни жени, и моментално спирам да го считам за мъж...

Роки, ми ето и при теб има опашка.

# 175
Ааа, не знам, аз от този раздел съм разбрала само, че с минимум петима Ален Делоновци споря по темите. 😆

То такова самохвалство от всички...

# 176
  • Out of the Mix
Такава съм, от описаното от теб искаш съвсем нормални неща.
И при мен е така, припокрива се.
Ако си ме чела последните ~2 м. Simple Smile

Хехе, хареса ми това с "акостирането". Wink

Относно "на всяка цена за обвързването"...
Мисълта ми беше, че е хубаво човек да може да живее и сам, да му е добре и сам, да си намери центъра, да се приеме, обича сам себе си. Simple Smile
Така ще се цениш максимално, оттам и другите теб. Реално не ти трябват много, а само един, говорейки за връзка.
Иначе уважението между хората принципно трябва да си го има изначално. Знаем, не е така, но тези хора нямат място поне в моя живот.

...много ти се иска да е гадно да си необвързан, но не е, поне не за всеки, независимо от годините..
Hands Plus1

Манди, много странно, че си имала тотална греда в онлайн запознанствата.
При мен е обратно, говоря за години, нали, не 1 г. и да правя изводи. Запознавал съм се с много хора за какво ли не - услуга, контакт за нещо, вкл. и гаджета, не 1,2.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 15:33 от Revoker

# 177
Ааа.. ама как с години ще ходя по онлайн запознанства и ще вися по приложенията. Имах един прозорец, както го нарече моя приятелка, от година-две преди да се запозная със съпруга ми. Ами освен психарски истории друго не помня, хем ги подбирах внимателно уж. В чата нормални, след първа среща ставаха достойни за жалба към полицията. 15 мин не отговарям на съобщение, отварям чата: "защо ме игнорираш, така ли правиш с всички." Друг: "показах твоя снимка на сестра ми, много те хареса". Друг: "да отидем довечера на ресторант, утре съм планирал кино и вечеря, а уикенда може да отидем до морето" (това след половин час среща на кафе). Аз казвам, че избързва, че имам планове с приятелки, той ми отвръща, че може да оставим морето за следващия уикенд тогава. И все пак какви планове имам, а?! Много ли са важни? Могат ли да бъдат отменени? Друг много съмнително се появяваше на разни места или му виждах колата около работата ми.

# 178
Никой не избира с каква външност ще се роди, но всички можем да работим върху характерите си и разбиранията си съвсем безплатно. 🌞

# 179
По-скоро съм на около 30 и не, никога не съм имала тиндър. "Където мен ме няма..." Ахаа, теб ли трябваше да търся? Smiley
Аз давам личен опит и съветвам авторката да не съди по онлайн запознанствата и по-скоро да търси необвързани мъже около себе си, в компания, познат на познат. Мен са ме сватосвали приятели (мъже!) с техни приятели и то абсолютно успешно.

Общи условия

Активация на акаунт