Раждане секцио по желание и без медицински причини

• 391
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,

Искам да попитам има ли измежду вас жени, които са раждали секцио по собствено желание в София, т.е. без да са имали медицински показатели за това.

Ако да - в коя болница и доволни ли сте? Срещахте ли много опити за разубеждаване?

Също приятелски искам да помоля да не ми се пишат лекции за това как съм лигава ако искам да раждам секцио по собствено желание. Смятам, че това е личен избор и не намирам нищо продуктивно в поставянето на етикети. Simple Smile

Мерси предварително за помощта!

# 1
В секциото няма нищо лигаво...след операцията е гадно два,три дни, както се казва се учиш да вървиш🫥 бавно и на често препоръчвам-да се става и върви.
Аз има два пъти секцио,не в София.
Клонях към секцио,аг също беше ЗА защотото и двете момичета са ми големи
3740,4170🙂
Никой не ме е разубеждавал мен.Нито мм,нито близки,нито приятели.
Вие си решавате,вие раждате.🍀

# 2
Аз раждах секцио, в Щерев. Разубеждаваха ме, естествено и то многократно, но просто не се съгласих.
Можех ли да родя естествено - можех, защото бебето беше малко и раждането тръгна преди часа за секциото. Но се радвам, че всички реагираха бързо и ме вкараха в операционна. Изключително съм благодарна на екипа.
Никога не съм обмисляла естествено раждане и за себе си секциото смятам, че беше най-правилното решение.

# 3
Шейново. Много бях доволна, на втория ден бях на крака, нямам и конци, лепиха ме.

Никой не ме е разубеждавал, не виждам и защо, на другите им е все тая,  нали бебето се ражда, кого го интересува как точно, освен майката, която  трябва да си избере кое првдпочита да понесе.

# 4
Много благодаря на всички за отговорите. Heart Доста успокояващо. Дали бихте могли да ми дадете имената на хирурзите в Щерев и Шейново, от които сте доволни?

# 5
Деа пъти секцио пожелание , малки бебета под 3 кг. Мое категорично решение, не налагам никому мнение , нито давам съвет, дали е правилно или не. За мен единствения начин за родоразрешение , не бих си и помислила за естествено раждане. Съжалявам , ако на някой не му хареса, но съм болезнено искрена .

Общи условия

Активация на акаунт