Войната между половете

• 19 029
  • 801
  •   1
Отговори
# 195
Вероятно, Мая има впредвид, че раздялата без брак е по - лесна.
Няма делби, адвокати за имущества и т.н

# 196
  • Out of the Mix
Е, то е така, Хепи, ама може Мая да е била по-имотната, умната, нали образована, езиците и т.н., кой знае.

Повечето хора сякаш се "пазят", така да се изразя и не прибързват с бракове и обвързвания.

# 197
Акъла и езиците ли да ѝ вземе?
Моя го давам безплатно Simple Smile

# 198
Сега вече уйде темата!👌🏻
Ще се разрази спор Про и Контра бракът като институция, кърмаческите и АМ теми - пасти ще ядат!
Чела съм статистика преди време, че България е на последни места по сключване на брак в Европа - нямам обяснение защо е така.

# 199
Твърде сериозно обвързване е. По- добре като начало бебчи.

# 200
Малеее, добре, че не сглупих чак толкова, че да сключа брак с бившия ми... Това щеше да е върха на тъпотата. Иначе е предлагал. Ама аз поне за това бях с акъла си Scream

Абе явно акъла ти подсъзнателно е надушвал, че тоз е гнила ябълка, ама не ти е попречило години да живееш с този.
Пак поне си се отървала.
Но да, сигурно без брак е по-лесна раздялата.

# 201
За това ли някои казват - "Малеее, къде ми е бил акъла като съм се омъжвала за тебе?"
Обаче на чуждите сватби какви калбета и таркалета стават за букета на булката?

# 202
Joy "имане" то няма такова хахах Добре, че не вярвам в брака изначално и е против мирогледа ми. Това ме спаси. Иначе, да, мн тъпа съм била. Годинки наред. Признавам си. Тъпа и влюбена. Затова реших, че повече няма да се влюбвам. Ай мерси, ама друг път.

# 203
  • София
Бре, недей се зарича! 😁 Хубаво е да се влюбиш, не е задължително да избързваш с връзка. Имаш опит, няма да пренебрегваш червените флагове този път.

# 204
  • София /Абсурдистан
Никога не казвай никога. Животът прави яки пързалки.

# 205
  • Out of the Mix
Мая, кажи какво се случва, ако е така малшанса частичка от %-та да си представим срещнеш Човека, какво ще го правиш, замисляла ли си се?
Ти дома, той дома и си гостувате, и ходите по почивки? Rolling Eyes

Иначе си има хора с постоянна бариера, "недопускащи" никой от противоположния пол.
За мен е жалко. (не визирам теб Мая, по принцип)

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 23:06 от Revoker

# 206
  • France
Абе мани, в Индия нямаше ли такъв обичай? Умира мъжът и погребват жива жена му с него.
В някои региони я качват на погребалната клада (жива) и после разпръскват пепелта им.

В други, след като положат починалия съпруг в издълбан в скалата гроб, тя влиза и ги запечатват заедно. И преди да прекрачи прага, оставя отпечатък с боя на дланите си на скалата. Цял един живот на едно човешко същество - на малко дете, което е мечтаело и играло, на младо момиче, омъжено по сметка за много по-възрастен мъж, на който е чистила и готвила, и раждала деца, на майка, която е обичала своите рожби - резюмирано в едина следа на едни ръце. Преди да умре от липса на кислород (ако има късмет) или на жажда в тясно и тъмно пространство. Ужасяваща гледка

Затова и жените не водим войни. Знаем, че ще ги загубим. Предпочитаме да абдикираме, пиейки си вино и галейки котката. Simple Smile което е в пъти по-добрия вариант.

# 207
  • Столичанин ама не в повече :D
В тоя форум обиди към жените от мъжете не съм прочел обаче обратното ехее безброй и то с детайли и подробности. Включително и от потребителки писали в тая тема. Всеки който чете може да ги види.
А основния проблем на жените е това, че хем искат да са еманципирани и феминизирани хем обаче когато стане въпрос за поемане на отговорности само мъжа да ги поема, еми нема как да стане. Отделно в западните страни отдавна отдавна жените имат мноого повече права, отколкото мъжете. Ясно е че жените, които са във връзки изобщо не ги говорят тея войнствени глупости пред мъжете си, проблем е за тези жени, които са самотни, и сбъркани от онлайността си вярват, че могат да завържат връзка говорейки пред някой мъж по тоя начин. Отделно жените обичат да преувеличават и да се оплакват просто им е в природата, работя с много жени и няма такава, която да не се оплаква от мъжа си за нещо. Но винаги е по-добре да се оплакваш от човека до себе си отколкото да се оплакваш от самотата.

# 208
Най-накрая признание, че съществата, които обиждат жените, не са мъже. Алилуя!

# 209
  • Out of the Mix
Нарциса, седи малко, щото така, както си го написала може да се изтълкува, и че жените се самообиждате една друга. SmileInnocent

Жерами, абе има и "войнствени" жени, репчещи се на мъжовете си, командорат. Smile

Общи условия

Активация на акаунт