Войната между половете

• 19 008
  • 801
  •   1
Отговори
# 540
Ама ако жена каже, че иска висок мъж, веднага се писва колко са повърхностни жените... 😂😂😂
Което е неправилно. Също както е неправилно да се писка, че мъжете са повърхностни щото харесват красиви жени. Smile

# 541
  • София
Е, на такива като Тръмп се връзват по-базисни жени. Това какво доказва? Техният вкус ли е критерий?

# 542
На мен всякакви култове към нечия личност и такива масови прояви със сектантски привкус са ми много анти; не мисля, че са удачен пример. Има хора, които са подвластни на манипулации, могат да сменят палачинката през седмица и да изпълняват и най-тъпото нареждане на "вожда". Това е симбиотична връзка и в повечето случаи няма значение дали ще е Тръмп, дали ще е Тачър, дали ще е Ким Чен-ун.

Наистина, както казва milenaka, какво доказва тази снимка?

Ако на някого критериите за жена са да е миска, която го боготвори, ще реша, че сред нас е Митьо Пищова. 😁

Рейгън, аз съм огромен естет, откакто се помня, затова мога да намеря красота навсякъде и у всекиго. Немалко мъже са изключително brainwashed на тази тема. Много феминистки си задават въпроса дали мъжете изобщо са привлечени от жените в естествения им вид, защото, честно казано, това, което се изисква от жена, за да е "естествено" красива, е пълен маскарад. Да не отваряме темата дали изобщо харесват жените като хора... Във форума си направихме изводите.

murcinhum, истинската сила в живота е да си запазиш добротата и оптимизма, дори когато животът те мачка/е смачкал.

# 543
  • София
Ами за мен външният вид на мъжа винаги е имал значение. Други качества могат да го подчертаят или развалят, ама няма ли я основата, не стават нещата. Затова ми е важна и младостта, важно ми е да сме на едни години. Дядовците по предишните страници може да са били някога красиви мъже, харизматични са и сега, но са си стари. Едно време намирах Клинт Истууд за такъв, много красив и харизматичен мъж, но пак не съм го гледала като сексуален обект. Вече като и аз одъртея, приемайки себе си, ще приема и такъв мъж, ама някой по-стар от мен, тцъ.

Иначе мъжете яко кълват на външен вид чисто първично, после разбира се, свикват с него и разбират, че се живее с характера. Пък Клеопатра, една от жените с най-голяма власт над мъжете, всъщност е била доста грозновата (не гледайте филмите, историческите извори показват друго Wink). Та колкото и да точат лиги по красавици, и мъжете не избират само по външен вид.

# 544
Скрит текст:
Обаче, точно пък на тази снимка дамите са като излезли от Степфордски съпруги
Да, бг-мамите са по-хубави от американ-мамите. Ама това е аудиторията там.
Тая с късата коса гледам му се точи да го схруска, само да й падне.
Лол, те са си хубави иначе, но са като извадени от каталог.
Ами да го схрусква 😂 Може да вземе да го отвлече в някоя спретната къщичка с малък двор отпред като по филмите и да го храни с пайове. Тъкмо едно диктаторче по-малко на хоризонта 😈

# 545
Е, ако някой е мързелив и без желание да се развива, за какво ми е? 😀 Кое ще е толкова привлекателното в него? Аз такива хора не съм имала в средата си от пети клас насам.

Пари се изкарват. Никога не са ми били фактор. Милионер може да ги профука, амбициозен и работлив човек може да ги спечели.

PS. Зависи и какво се има предвид под "развитие", тъй като за всеки, включително мен, значи нещо различно. Определено не мисля за материално развитие с пет имота и милиони в банката аз.

# 546
  • София
Персона, ти какво пишеш, те какво разбират Joy Аз те разбирам, и на мен парите никога не са ми били решаващ фактор. Което не е равно нито на мързелив мъж, нито на изпаднал, нито на такъв без потенциал и развитие. Пък особено в БГ като се има предвид голяма част от тези с големите пари как са ги изкарали Sweat Smile А много други, като извадят голямата пачка, и почват да смятат, че вече те притежават и стават супер нагли. Не, мерси, съм аз за такива.

# 547
Аз и да мисля за пет имота и милиони в банката  нямам достъп до такива поради съвсем обективни причини. Затова ми е много смешно като почнем да си даваме примери с някакви холивудски персони, или такива от световния елит като обект на избор.. Най многото, което  съм можела да докопам като максимален материален статус е някое номенклатурно синче, което да се облажи на татко си от червеното куфарче. Или пък лично да вляза в политиката например... Все се продаваш един вид.

Не виждам и тука някой да е Хю Хефнър и да са го анлазили зайчета, но мечтите са безплатни.

# 548
Важното е, че ние двете се разбираме. ❤️

Ти даде много хубав пример с Клеопатра. Истината е, че beauty is in the eye of the beholder. На мен ми се е случвало някое момиче да е набедено за голяма красавица, а на мен изобщо да не ми хареса. 😁 От друга страна дори за Моника Белучи и Анджелина Джоли съм чувала коментари, че не са женствени и привлекателни. Както и ние жените си падаме по различни типажи. И ти си била в темите за Ергенът, така че знаеш. 😅

На мен повечето миски са ми доста конвенционални и ми простеят, така че няма да се обидя, ако мъж, който харесва плейбойки, не си падне по мен. 😀 Не ни е било писано в този живот.

Iris04, така е, ама гладни кокошки просо сънуват е казал народът.

# 549
То не са само две крайности - Хю Хефнър или Пешо кварталния нехранимайко.
А е скала, която си има два края, но и много положения в средата.
Колкото си по-добре на скалата, толкова по-вървежен ще си сред другия пол.

# 550
Да де, затова моят съвет е човек да знае кой е и какъв човек иска за връзка, за да се ориентира според това и да знае какво трябва да подобри в себе си, а не да е на принципа "която пусне" (който лесно се надушва впрочем). 😉

Ако някой иска на първо място да е мис - да прави пари. Ако някой държи мацката да е интелигентна, забавна, интересна - да пробва и той да е такъв. Нещо такова си мисля.

# 551
Персона, защо мъжете да не са привлечени от естествения (каквото и да значи това) на жената? Всъщност какво имаш предвид под естествен в случая?

Hazel, повечето тук сме непознати и дискутираме някакви теми. Едно е да кажеш нещо обидно ей така във въздуха без конкретен адресат и като част от някакво твърдение по спора, друго е да го кажеш конкретно на човека или групата отсреща.  Едно е да ти кажат, че си изостанала, тъпа, Бай Ганьовка, друго е някой да каже, че жените остаряват по-бързо примерно. Последното не е лична нападка, а е някаква теза, която може да е вярна,  а може и да не е.

# 552
Е, щом не се досещаш сам... 😀 Няма да ти развалям илюзията.

# 553
  • Столичанин ама не в повече :D
Е, ако някой е мързелив и без желание да се развива, за какво ми е? 😀 Кое ще е толкова привлекателното в него? Аз такива хора не съм имала в средата си от пети клас насам.

Пари се изкарват. Никога не са ми били фактор. Милионер може да ги профука, амбициозен и работлив човек може да ги спечели.

PS. Зависи и какво се има предвид под "развитие", тъй като за всеки, включително мен, значи нещо различно. Определено не мисля за материално развитие с пет имота и милиони в банката аз.
А за теб какво по-точно е развитие?

# 554
Джеръми, зачудих се как да ти отговоря и си спомних, че наскоро имаше тема, която перфектно ще онагледи какво разбирам. Мацката се колебаеше между двама, към които изпитваше различен тип чувства, като единият беше автомонтьор, който на нея й простееше, животът му бил на принципа "ден да мине, друг да дойде", ядене, чалга, несериозни връзки; другият беше университетски преподавател, който се стремял да се развива в кариерата си, да придобива нови умения, да работи с различни хора и така нататък.

Автомонтьорът и повече пари да вади (не, че мен ме интересува), ако съществуването му опира само до битовата част от живота, не мисля, че бихме се разбрали.

Харесвам хора, които са любознателни, обичат да пробват нови неща, поставят си цели, искат да се самоусъвършенстват. 🌞

Общи условия

Активация на акаунт