Войната между половете

• 19 011
  • 801
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На Крис обяснявайте, не на мен. 😁
А, да Smiley
Просто се втрещих, че някой може да вижда привлекателност в Тръмп. Пари и власт – да, но друго... Там вече са сериозните минуси.

П.П. За мен глупостта и ограничеността са огромни минуси, и няма власт и пари, които могат да ги компенсират. И ако към тези минуси се прибави и лош външен вид, вече съвсем...

# 526
Доналд Тръмп е поляризираща личност - някои го мразят, за други е кумир, но определено няма да му липсват млади и хубави кандидатки.
Хю Хефнър, лека му пръст, си беше дядка, който ако сложи каскета и тръгне из пазарчето в Красна Поляна с бастуна, едва ли ще го отличиш на външен вид от нашите дядковци. Обаче беше харизматичен, майтапчия, бонвиван, и харчеше щедро пари по мацките си и винаги живееше с по 2-3 плеймейтки в имението си. Не е казано, че всички жени на света трябва да те харесват - това е невъзможно. Въпросът е имаш ли избор от такива, които намираш за секси - а той определено имаше, и то такива жени, които целият свят намира за секси.
Колко да е желан някой, ако се желаят само парите, имотите, връзките му и така нататък? Оставам си принципна, емоционална и романтична в този суров свят. 🌞
Ми то парите, имотите, връзките и властта му нали е работил, за да ги спечели - това показва достатъчно качества. И от баща му да са му останали, значи пък генът му е такъв - на успешен, силен мъж.
Не виждам защо да не са секси по-малко от на една жена гърдите например, които господ ги е дал, не е работила за тях.
Е, може и да е работила и после при д-р Енчев. Ама това на мен не ми е секси.

# 527
Ако имаше такова нещо като ген на успял човек, нямаше да има примери за хора, профукали парите на майка си и баща си. Виж, интелектът се наследява, ама като стане дума за власт, нещата стават по-сложни.

И както винаги доказваш, че за теб емоциите и любовта значат абсолютно нищо. Хората не са нещо, което можеш да притежаваш, най-малкото.

Не ми отговори дали ще сменяш жената след някоя и друга година като спре да ти е секси. И ако не се лъжа, имаше момиче (или повече? не знам?), тя като порасне в свят, където й е набито, че само външният й вид има стойност, и я зарежат за по-млада и сексава, ще тупнеш ли пича по рамото в знак на съгласие?

Ще се радвам на отговори. Simple Smile

# 528
Няхх, Брад Пит не мисля, че е по-симпатичен, отколкото е бил. Лео Ди и Джони Деп също.
Преди няколко години бях луда по Supernatural, и въпреки че първите сезони са с някакви бъгави ефекти, съм ги гледала по два-три пъти. Едно, че тематиката много ми допадаше, второ и един от героите намирах за супер готин. Ама... последните сезони - ами не е вече така готин 😱😭🤷‍♀️
Скрит текст:
... а и сюжета прецакаха...

Тръмп и най-могъщият човек на света да стане, като си отвори устата да говори, даже интонацията му ме дразни. Отделно, че от това, което съм видяла от него по разни интервюта, отношението му към жените въобще не е като към равни. А дори и ми се струва, че заради политическата си кариера и публичността, се сдържа, иначе най-вероятно и по-тъпо мисли по този въпрос.

# 529
  • София
Откъде идва заблудата, че мъжете не престават да бъдат секси? С възрастта имам предвид. Защото по улиците виждам друго.

# 530
И за мъжете, и за жените, ако няма млади и хубави хубавици/хубавци алтернативата не е само една - старички и грознички. Има и друга - ми по-добре без връзка, отколкото с компромисна връзка. 

# 531
Ама ако жена каже, че иска висок мъж, веднага се писва колко са повърхностни жените... 😂😂😂

# 532
А само допреди 35 години дори не знаехме,че съществува война между половете! Laughing Колко блажено си живеехме в неведение! Joy
Терминът "война между половете" е въведен от Ницше през 19-ти век... Но тук в соца беше забранен...

# 533
Тръмп и най-могъщият човек на света да стане, като си отвори устата да говори, даже интонацията му ме дразни.
Е има ли човек, когото цял свят да го харесва? Ето виждаме дори и за Брад Пит не важи това.
Стига ти да има достатъчно хора, които да те харесват.
А на Тръмп не му липсват - и то не само млади миски, каквито можеше да видиш преди по конкурсите за красота да му се натискат, само за да гласува за тях, защото е в журито. Има и нормални жени на всякаква възраст, които го харесват:

Не ми отговори дали ще сменяш жената след някоя и друга година като спре да ти е секси. И ако не се лъжа, имаше момиче (или повече? не знам?), тя като порасне в свят, където й е набито, че само външният й вид има стойност, и я зарежат за по-млада и сексава, ще тупнеш ли пича по рамото в знак на съгласие?
Тия въпроси отдавна не съм ги репетирал, защото не съм бил скоро на интервю за работа, където ще ме питат къде се виждам след 5 години. Отде да знам къде се виждам, дъщеря ми още по-малко. Тя да не мислиш, че ще ме пита. Устата е като тебе и мисли, че повече знае от дъртия.

# 534
deaf, при Ницше има "война за власт" между подвластните на християнската етика и тези, които искат да я трансцендират, без значение пола; не говори за неща, които не разбираш.

Да де, то и за белия човек в САЩ преди Гражданската война може да не е имало война между расите. 0/10 аргумент.

chris78, не ми отговори. Simple Smile Дъщеря ти звучи страхотна, да ти е жива и здрава.

# 535
Скрит текст:
Тръмп и най-могъщият човек на света да стане, като си отвори устата да говори, даже интонацията му ме дразни.
Е има ли човек, когото цял свят да го харесва? Ето виждаме дори и за Брад Пит не важи това.
Стига ти да има достатъчно хора, които да те харесват.
А на Тръмп не му липсват - и то не само млади миски, каквито можеше да видиш преди по конкурсите за красота да му се натискат, само за да гласува за тях, защото е в журито. Има и нормални жени на всякаква възраст, които го харесват:

Хахаха, нека да си го харесват. То нали има един израз - кой каквото си направи...
Обаче, точно пък на тази снимка дамите са като излезли от Степфордски съпруги 😬😆 Да не са и те с промити мозъци 🤔

# 536
Наталия Гуркова се беше срещнала с Тръмп по линия на миските,и разказваше омайващи неща за него...

# 537
То и за Ким Чен-ун се разказват... 😂

# 538
  • София
Такива снимки мога да пусна и с Анджелина Джоли като възрастна, и с Елизабет Втора като възрастна... А ако отделя повече време вероятно ще намеря и с М. Тачър. Какво би трябвало да доказват снимките на един политик с феновете му по време на предизборна кампания?

# 539
chris78, не ми отговори. Simple Smile Дъщеря ти звучи страхотна, да ти е жива и здрава.
Абе направо ми кажи, че сигурно не е от мене ;-P
Обаче, точно пък на тази снимка дамите са като излезли от Степфордски съпруги
Да, бг-мамите са по-хубави от американ-мамите. Ама това е аудиторията там.
Тая с късата коса гледам му се точи да го схруска, само да й падне.

Общи условия

Активация на акаунт