Войната между половете

• 18 460
  • 801
  •   1
Отговори
# 735
А пък има и жени, които грам не се интересуват от мода и грим, или се интересуват ограничено, колкото те да се харесат в огледалото. За нещо друго ще си говорят с въпросните гейове гримьори и дизайнери.

# 736
Ок, с повечето да уточня, моя грешка

# 737
  • София
Чакай сега... Нали жените по между не се разбираме, пък са с гейовете сме се разбирали, защото сме със същия мозък Joy Единственият плюс на гейовете е, че не мислят постоянно как да ме вкарат в леглото Wink Иначе като личности са тотално различни и се изявяват в различни сфери.

# 738
  • France
Откакто се помня, се разбирам повече с мъжете, отколкото със собствения ми пол. И някои (броят се на пръсти) от тези мъже си падат по други мъже. Малцинство. В задачата се пита по какъв тип мозък си падам Joy

# 739
Така е, просто ни изслушат вместо да ни гледат с изплезен език и да си мислят "ся тая ако ми падне..."

Човек като ви чете хептен може да се обърка. Едно се пише назад, после съвсем обратното напред. Кое е последно ?

# 740
  • София
78 мъж, 53 жена. Ток съм.

# 741
  • София
Какво значение има кой се и не се разбира с гейовете? И как може да се или да не се разбираш масово с най-различни хора? Това ми звучи като "масово (не) се разбирам с хората с кестенява коса". Накратко – като пълна глупост.

# 742
  • France
Така е, просто ни изслушат вместо да ни гледат с изплезен език и да си мислят "ся тая ако ми падне..."

Човек като ви чете хептен може да се обърка. Едно се пише назад, после съвсем обратното напред. Кое е последно ?
Което по никакъв начин не означава, че имат женски мозъци или такива по-близко до нас. А че не са привлечени сексуално и търсят наистина общи теми за разговор, а не zdr kpr.
Aз ли не пиша ясно, ти ли не разбираш?

# 743
И за тва има ли научна обосновка или просто твои разсъждения?
Нали се сещаш, че така можем да спорим до утре, няма никакъв смисъл

# 744
  • France
Мои разсъждения разбира се. Когато говоря за научни изследвания давам източник.
Между другото всеки мъж може да разбере една жена. Просто трябва да я чуе

# 745
  • София
А това пък каква глупост е. Мъжете гей са си мъже и понякога са по-мъже от мъжете.

# 746
  • France
Питай РФ и Абуто. Това е тяхна догадка (и явно на гугъл)

# 747
Въобще не мога да разбера как нещо толкова нелогично се дъвчи пет страници.

Най-малкото, следете ми мисълта за секунда:
Ако имаше женски и мъжки мозъци, би трябвало всички жени и всички мъже да имат сходни интереси, умения и характери заради пола си, ама дори на един тест за половите норми не успяхме да докараме еднакви резултати. След това пробвахме да си докажем тезата с хомосексуалността, само че пак е очеизбодно, че хомосексуалните хора не са монолит, а са различни; да не говорим, че жените в темата, които виждат в себе си повече традиционно мъжки качества и работят "мъжки" професии, не са споделяли да са нищо друго освен хетеросексуални.

Не разбирам - с реални хора не общувате ли? Въртим се в кръг вече.

# 748
  • София
Въобще не мога да разбера как нещо толкова нелогично се дъвчи пет страници.

Най-малкото, следете ми мисълта за секунда:
Ако имаше женски и мъжки мозъци, би трябвало всички жени и всички мъже да имат сходни интереси, умения и характери заради пола си,
Скрит текст:
ама дори на един тест за половите норми не успяхме да докараме еднакви резултати. След това пробвахме да си докажем тезата с хомосексуалността, само че пак е очеизбодно, че хомосексуалните хора не са монолит, а са различни; да не говорим, че жените в темата, които виждат в себе си повече традиционно мъжки качества и работят "мъжки" професии, не са споделяли да са нищо друго освен хетеросексуални.

Не разбирам - с реални хора не общувате ли? Въртим се в кръг вече.
Което абсолютно не е вярно.
Възпитанието, средата диктуват основно. Оттам идват разликите. Ще имам много повече прилики в поведението, манталитета и разбиранията с мъж, роден и живял в сходна на моята среда, отколкото с жена, родена и живяла в племе в Африка.

# 749
Ако мъжкото и женското бяха толкова вродени, щяха да се проявяват еднакво във всяка историческа епоха, на всяко място. Достатъчно примери дадохме как това НЕ е така.

Общи условия

Активация на акаунт