Войната между половете

• 18 987
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
  • Столичанин ама не в повече :D
Тази сутрин си мислех нещо по темата. Много мъже се оплакват от това, че днешните жени били самодостатъчни и нямали нужда от тях. Аз никога не съм се имала за самодостатъчен човек, напротив, но примерите, които дават много мъже са ми абсурдни - да, аз мога и да си сготвя, и да си изкарам сама пари, и сама мога да си врътна крушката. Не мога да стигна най-високите стелажи в магазина без токчета, но винаги ще се намери любезен служител, който да помогне; както и има фирми за ремонти и вдигане на тежко.

Защо ми е, за Бога, някой, чието участие в живота ми ще опира само до това да премести паяка в банята (не, че аз сама не мога и това)? Наистина ли мъжете имат толкова ниско мнение за себе си?

Въпреки намеците тук, че жените са интересчийки, не е ли по-ценно, ако си избран, защото някой те харесва такъв, какъвто си, а не защото ще ти е от полза като ти гръмне бушонът веднъж годишно? Новата реалност е, че жените нямат нужда от мъж, за да оцелеят социално; значи остават далеч по-приятни критерии.

Аз имам нужда от мъж, който ще ме привлича, вълнува, разсмива; който ще може да ми даде друга гледна точка и да ми помогне; с когото ще ми е приятно и на най-скучното място; с когото имаме общи ценности; който ще ме кара да искам да съм по-добра от сегашното ми Аз.

Толкова ли е сложно за разбиране?
Да, де ама тоя мъж може да ги умее всички тея неща и в същото време да е мързелив, а както прочетохме наскоро:
Е, ако някой е мързелив и без желание да се развива, за какво ми е? 😀

# 676
Е, сега, защо си си спрял bold-а точно преди частта за общите ценности?

# 677
  • Столичанин ама не в повече :D
Ок приемам че е така, друг въпрос
вчера в едно видео чух следното изречение
"можеш или да уважаваш жените или да ги разбираш"
мисля си че и оскар уайлд е казал същото нещо но по-поетично:
"Жените са предназначени да бъдат обичани, а не да бъдат разбирани."
Мненията на жените в темата?

# 678
  • По света и у нас
Оскар Уайлд е бил гей, от къде такъв експерт по обичането на жените е станал…

# 679
Оскар Уайлд е бил гей. 😀

PS. По едно и също време сме публикували с Примадона.

# 680
  • Out of the Mix
... Започвам да си мисля, че някои искат да сме в коловоза на миналото заради собствените си комплекси и чувство за малоценност. Wink
Лошото е, че страната ни в момента е в това положение вече 30+ години.
Офф-топик малко, ама всичко е свързано и започнало след 1989 г. и планът Ран-Ът.
Знаеш ли колко много неща трябваше вече да са се случили тук за 17 г. вече в ЕС.
Народът толкова се озлобил и назъбил, че ще се пръсне.

Аз съм разхвърляна и постоянно си губя нещата. Мъж ли съм?
На другата крайност съм.
Жена ли съм? Sweat SmileSmile

Много сте изписали и теории развивали. Simple Smile

# 681
То и да искаш няма да ти се получи.
Но извън това, пещерите са в миналото.
Живеем в света на социалните мрежи и нетфликс.
Как оцелявате вие, момчета?
В този свят на гладките хиалуронови джуки и щастливите подкскачащи силикинови цици?
Защото аз познавам и общувам и в реала с такива.

Ще се самоцитирам от темата с вицовете: - По-добре целулит в ръцете, отколкото силикон по те-ле-ле-визията. Може и по нетфликс, за по-младите Wink
Нямам нито телевизия, нито абонамент нетфликс.
Даже акаунт амазон нямам, Лили Иванова ме е питала познавам ли добър ветеринар за домашния ѝ бронтозавър.

Те тия са най-големите експерти в тая област.
Пък Бодлер, също малко пе.., гей, ама по-малко от Уайлд Wink е казал:
- Да се обича умна жена е удоволствие за хомосексуалисти (свободен превод Wink )

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 04:47 от Bowerick Wowbagger

# 682
Не е хвалба, че нямал човек Нетфликс и то от хора, които пишат ли пишат по форуми. Ако ще губите време в screen time, дайте малко качество. Има достатъчно увлекателни/полезни/интересни неща за визуално разширяване на интересите

# 683
  • Пловдив
Пък Бодлер, също малко пе.., гей, ама по-малко от Уайлд Wink е казал:
- Да се обича умна жена е удоволствие за хомосексуалисти (свободен превод Wink )
Демек умните жени ги харесват пе*ерастите. Става и за успокоение, когато някоя се пита "защо мъжете не ме харесват". Wink

# 684
Няма доказателства да е гей. Но е факт,че има семейство и две деца...

# 685
Обратните имат нещо в настройките, което наистина им помага да разбират жените. Не случайно много от тях са стилисти, фризьори, гримьори, модни дизайнери и какви ли не още хора свързани с услугите и индустриите за жени.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:08 от Абуто

# 686
  • France
Така е, просто ни изслушат вместо да ни гледат с изплезен език и да си мислят "ся тая ако ми падне..."

# 687
Или може би мислят като жена, защото мозъкът им отчасти функционира като женски?

# 688
  • София
Или може би мислят като жена, защото мозъкът им отчасти функционира като женски?
Ако това е така, значи всеки може да си промени функционирането на мозъка.
В такъв случай разделянето на мозъците по пол (колкото и абсурдно да звучи това) може да се отнася само за ранната детска възраст. Останалото е дресировка на съответното общество.
Това всичко го пиша с уговорката, че маркираното в червено е вярно.

# 689
  • France
Казах ли митове и легенди? Бърках, на ниво пълни глупости сме вече

Общи условия

Активация на акаунт