Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 18 899
  • 433
  •   2
Отговори
# 420
Като каза Руби...Синът беше на 3г и взе да говори само за Руби и да пита постоянно къде е Руби. На въпроса коя е, отговаряше "сестра ми". Години по-късно като забременях, беше убеден,че е момиче. Та в негова чест е рубин, но на санскрит, за да пасва и на български🤣

На мен много ми харесва как сте ги съчетали имената.

# 421
  • UK
Мерси Simple Smile Добре че се оказа момиче, че за момче сигурно още щяхме да се чудим.

Много интересно, как си я е кръстил така Simple Smile

# 422
За момче не можехме да изберем с нея. Просто това, за което сме били в консенсус беше използвано и никое друго не пасваше. Накрая гледахме вече и галени имена. Радвам се, че се роди момиче🤭

Да отклоня темета - някой да знае как да пробия некомпетентния персонал на HMRC  и да стигна до някой да си оправят грешката преди да подам един документ? Днес цял ден безуспешно си писах и говорих с разни дЯца, дето хал хабер си нямат за какво им плащат. Единят дори предложи да го пускам с грешката и после да вляза да го поправям, при положение,че не е сбъркана цифра от моя страна🙄😤

# 423
  • UK
Не мога да помогна за ХМРСто, там само стискам палци по рядко да ми се налага да се занимавам.

Ние дори не сме мислили за име за момче, реално знаехме, че съм бременна само два дни преди да разберем пола, и дори нямахме вариант “за всеки случай”.

# 424
  • Манчестър
За момче не можехме да изберем с нея. Просто това, за което сме били в консенсус беше използвано и никое друго не пасваше. Накрая гледахме вече и галени имена. Радвам се, че се роди момиче🤭

Да отклоня темета - някой да знае как да пробия некомпетентния персонал на HMRC  и да стигна до някой да си оправят грешката преди да подам един документ? Днес цял ден безуспешно си писах и говорих с разни дЯца, дето хал хабер си нямат за какво им плащат. Единят дори предложи да го пускам с грешката и после да вляза да го поправям, при положение,че не е сбъркана цифра от моя страна🙄😤

Какво искаш да направиш с Ревенютю?
Пиши ми, ако искаш.

# 425
  • UK
Еха, колко сте писали.

Бу, честити рожденици! Страхотна торта!
МГМ, Алис е прекрасно име!

Нямам планове за преди и по време и след халфтърма. Букнах си две нощувки в Сноудония в някакво забито село между коледните празници и ще си чакам тях. Мисля и за рд на дъщерята, който е декември, макар че нещо не си е заслужила тази година, за коледните подаръци и т.н.
Намалила съм готвенето и слугуването драстично у дома, че ми омръзна от претенции, ходя повече на спорт и сега ровя за схеми на плетки за зимата и халфтърма. А, купих си клин с набръчкана и очертаваща цепка на дупето отзад да си вдигам самочувствието у дома като се гледам в огледалото, очаквам мъжът да припадне като ме види. 🤣 И така, опитвам се да се грижа повече за личното си щастие и спокойствие тия дни.

# 426
  • UK
Благодаря Simple Smile

Много добре си решила, браво. В безкрайния списък от задачи е много лесно да забравим, че и ние сме хора, в края на краищата.

# 427
  • До хладилника, който обичам
Винаги съм била фен на грижата за себе си. Смятам, че ако човек не се цени и обича и не се грижи за себе си, е трудно и за околните да го ценят и съответно да го възприемат като достатъчно заслужаващ грижи.
Експериментирам с по-интересни манджи от обичайното. Много се харесват вкъщи. Купихме и електрическо барбекю, което зачислих еднозначно на половинката, вкарах го в група за барбекюта, за да види, че основно мъже пишат, и сега често експериментира и той, много успешно при това.
Много хубаво решение за почивката в Сноудония. Приятели щяха да идват от Швейцария за празинците, но нямаме нищо твърдо уговорено реално и май ще се разпадне, та може и да последвам примера. Или просто да си лежа у дома, тая година съм си букнала отпуска и между празниците, може да си се търкалям на дивана и да видя колко дълго мога да не мръдна.

# 428
  • Манчестър
Нямам планове за халфтърм, щото нямам дете в училище вече.
Иначе, ще ходя в Ирландия за една седмица , но югозападната част.
После малко в България, евентуално един Коледен пазар някъде из Европа.
Коледа и НГ в къщи, не очаквам гости , ще препрочитам книгата - Как да правя нищо.😀

# 429
  • Leeds, UK
Много сте изписали. Ама ви чета с кеф, че съм болна и не съм на работа днес 😁Тръшна ме вирус и ще пукясам от болка в гърлото. Добре, че нямам сливици, че сигурно щеше да е по-зле. И този мой  нос е толкова запушен, ужас. А имам и аз сто неща на главата и много мразя да съм болна. Харесвам си работата и с кеф си ходя. Преди две седмици камък от предната кола пръсна стъклото на мъжовата кола и след седмица я оправихме. Два дни преди да изтече застраховката😁. Имам записани зъболекар, фризьор, котката на ветеринар. Дано да се оправя по-бързо. Изглежда слънчево отвън обаче е такъв клинч. Парното работи вкъщи и съм сгушена на дивана и гледам канадски романтични филми😁

# 430
  • До хладилника, който обичам
Бързо оправяне, Хепи Бела!
Аве, супер е твоя план. Ще ходим до България октомври ние, нищо планирано нямам, просто искам да почивам и да не правя нищо и аз. Много добре ми се получава.

# 431
  • UK
Днес ни пратиха съобщение, че искат още документи за смяната на името на Кори и трябва да изпратим шофьорската му книжка. Малко започнах да се притеснявам, че няма да му направят паспорт навреме. Имаме три седмици и половина. Ще е пълен кошмар ако не пристигне навреме. Банковото извлечение не го харесаха защото не са му вписали всички имена и съответно не съвпада. Опитвам се да не се паникьосвам отсега. Пратихме книжката днес, да пристигне утре сутринта уж, ама кога ще я видят не се знае. Три седмици им е срока за издаване на нов паспорт след получаването на документите, та или ще изкараме сериозен късмет, или ще си ходим сами с майка му и Алис.

Писах ли, че най после ми дадоха час за УНГ, който трябваше да е след като приключа двуседмичен курс антибиотик който ми предписаха май месец. Часа е за ноември, тъкмо да проработи антибиотика, седем месеца има-няма.

# 432
Аз наскоро подновявах паспорта на малкия, отне 14 дни всичко, пращах и българският му паспорт и реално броенето започва след получаване на документите при тях. Мисля, че навреме ще му издадат паспорта, не се притеснявай. Щом при нас август в най-натовареното време успяха да приключат за 2 седмици и при вас всичко бързо ще приключи.

# 433
И така, опитвам се да се грижа повече за личното си щастие и спокойствие тия дни.

И аз натам съм тръгнала, но предвид, че моите деца са по-малки и баща им е отсъстващ фактор през повечето време, никак не ми се получава. Но опитите продължават Satisfied Поне той пое готвенето във вечерите, в които е наличен и ми освободи едни два часа да се заема с безкрайния списък изоставени задачи.

МГМ стискам палци.
Happy Bella, скорошно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт