Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Че коя пижама не се разтяга и не провисва на коленете, ако е от трико? При мен е задължително, тъй като често седя с подвити крака или по турски
Вероятно за тази са ползвали прекалено тънък материал.

# 706
За да не провисват гледайте състава, еластана е виновен за провисването. Ако е не-повече от 2-5 % няма проблем.

# 707
  • Пловдив
На мен пък Насладките само, че със смокиня много ми харесаха. Вярно не са много и сама си изядох кутийката, но аз не съм критерии, че не е като да не си похапвам доволно.

# 708
Въобще не съм гледала състава, признавам си. Очаквам да провисне разбира се, но не и на първата седмица ползване. ( С пижамите само спя, подразбира се, че не седя със свити колене и не допринасям за бързата им амортизация.) Погледнах сега състава - 100% памук. Явно е някакъв долнопробен нискокачествен " памук" . Нямам думи..

# 709
Не се ли оправя след прането пижамата? Всичките ми трикотажни пижами провисват и се разширяват с носенето и с прането пак се свиват.

# 710
Уви и тук ще трябва да пиша: зелен чай с лимон и джинджифил. У нас кафе не пием и когато ми трябва събуждане сутрин, пия зелен чай. ММ взел обаче от Била този и е ужас - няма никакъв вкус, а го киснах почти час, че го пия хладък. Е, как пък няма вкус нито на чай, нито на джинджифил, нито дори на лимон?! Една гола вода и кой знае какви глупости!

# 711
  • София
Някой беше писал за извара Балкан. Днес пробвах и заквасената сметана. Никога повече няма да купя, няма гладка консистенция и е като тебешир.

# 712
  • При децата ми
Нищо от продуктите на "Балкан" не купувам.

# 713
Преди години бяха ок. Посещавала съм производството в Търново и не слагаха сухо мляко. Сега не знам какво правят..

# 714
Кюфтета в тарелка на "Аякс". Ужасно силна миризма на хормони, мърша, или и аз не знам какво.

# 715
  • София
Някой беше писал за извара Балкан. Днес пробвах и заквасената сметана. Никога повече няма да купя, няма гладка консистенция и е като тебешир.
Скрит текст:
Тези пробваници на мен обикновено ми излизат доста скъпо. Последната ми проба-греда беше луканта "Щастливата ферма". Замина нещастно в кофата.

# 716
Да се оплача и аз от вчерашна покупка, и то за моя изненада - от Берьозка. Купувам си оттам пелмени, че напоследък по здравословни причини не мога да стоя дълго да меся и правя домашни и си взех две опаковки (малка 180 г и голяма 300 г) от тяхната сметана "Брест-Литовск" (купувах я редовно преди).
Отворих малката опаковка и още докато я сипвах в купичка, видях, че е различна на цвят и консистенция и се точи. Опитах я - буквално вкус на кисело мляко, нито общо със сметана, още повече - на същата марка. Промърморих, че дори и там вече не може да намериш неразвален продукт и се зачетох в етикета - оказа се произведена за Берьозка от някаква мандра в с. Аврен, Варненско. Не бих я повторила повече и силно не препоръчвам. Голямата още не съм отворила, но си е произведена в Беларус, надявам се да е същата, както преди. 

Тази е въпросната, произведена в с. Аврен:  https://berezka.bg/bg/product/12-smetana-15-brest-litovsk

# 717
  • софия
Не съм купувала въпросната сметана от Берьозка, но ми прави впечатление ниският процент масленост. Само заради него, не бих имала високи очаквания.

# 718
звънче, аз съм я купувала и преди с години  - вкусът не се влияе от маслеността, беше си разпознаваемия вкус точно на сметана, не на кисело мляко, какъвто е сега. Нея я ползвам за соса на пелмените само, защото им добавям краве масло и става тежко.

# 719
Кубратова как приготвяш пелмените? Имам една опаковка във фризера и не знам как да ги направя. Купила съм и подправка за пелмени.

Общи условия

Активация на акаунт