Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 50 733
  • 734
  •   2
Отговори
# 15
... сега обаче вече кожите са ни много различни, а и тя е далече. Не че не ми отмъкна Шанел, под предлог - "той е за младежка кожа" 😂 да я удуша ще й е малко ☺️
Satisfied и моята се опита да си присвои моя бутилка японска блажна боя с претенции, след което така изревах, че ме чуха в Киото Sweat Smile

Вчера разносих и новия стик на Диор... Ако трябва да го оприлича на някоя формула от съществуващите- тази на YSL е най-близка, но с мааааалко повече озаряващи свойства. След около 2 часа натежа и подчерта малко пори и линии, което е присъщо за по-тежката кремава формула на стиковете по принцип и стоя така до края. За ревютата, които твърдят, че няма трансфер- I call BS. Трансферира си чудесно на телефон, деца, тениска на хора, които прегърнах. Като цяло е красив продукт, но добре забравено старо- хубав стик ФДТ, но не манна. Нормална към суха кожа с неутрален, студен или абсолютно оранжев подтон ще го носи с кеф, но няма да обърне представите ви за грим.
Мерси, прекрасна, ти си абсолютно съкровище! Имам YSL и продължавам да мисля, че Криолан бяха по-добри, а може би просто аз бях по-млада, когато ги носех Simple Smile))

Аз все пак взех Теракотата - добра промоция ме удари челно в момент, в който бях силно раздранена и кисела и го отнесох като куцо пиле домат... + скръб на Коллистар. Пътуват към мен все още.

(Каква е тая отвратителна мода да включват и мъжки лица в представянето на оттенъците?)
Е, kak! Оллинклузивната Grinning Бива ли да ги лишаваме, бедните, от кефа на бялата и цветната козметика. Лично на мен ми се ще да излязат на мода мъжки корсети и други уреди за мъчение, които са били женски приорите векове наред!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 19:31 от Agent Provocateur

# 16
Още имам Криолан, ИСЛ, Ланком и тн. Криолан чат пат го нося- прекрасна, не е от бранда, от годините е. God bless Botox.
Сътворих нечувана тъпотия- да споделя. Боядисах си косата в (минялото) тренди сиво, защото ми писна да избива червено в русото ми. Е, на маслинен подтон не е хитро. Изглеждам изцяло зелена, като караща жълтеница съм. Не правете това в къщи.

# 17
  • Sunshine state
Купувам нови ФДТ и бази от чисто любопитство, но ползвам 2-3 и туй то. 🤣 Сега имам един стик на No7 и един ФДТ на Боби Браун, които тепърва трябва да отворя, но чакам серумния ФДТ на No7, който е страхотен междудругото, да ми свърши и тогава. Това си беше чиста импулсивна покупка миналата година и оттогава го поръчвам вече два пъти, че върви - средно покритие, много лек и приятен, идеален ми е за ежедневието. За излизания вечерно си ползвам ЕЛ и Ланкома.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 18:42 от Pupitka

# 18
Бихте ли ми препоръчали добра база/основа за сенки, която не е мазна и държи клепача сух?
Преди ползвах на Bourjois и беше отлична, но я спряха в последствие. Пробвах след това десетки други и всички са мазни и пигментирани, без този ефект на сух клепач.
Много ви благодаря!

# 19
Аз ползвам на Urban Decay и на Anastasia Beverly Hills (и двете вършат чудесна работа). Тази на Анастасия е доста икономична.

# 20
Здравейте, решила съм да пробвам фдт и коректора от Studio radiance серията на МАС. Имате ли някакви впечатления?

# 21
Здравейте !
Установих, че напоследък по-бързо се справям с пудрата, вместо с бленда на фдт, затова моля за препоръка за хубава крем-пудра за мазна кожа. Може и да не е крем, но да се нанася лесно и да попива добре.
В момента съм с една на Кико, не е лоша, но нея я бях взела по-скоро за някакъв финиш. Но пък доста бързо действам с нея и за нула време съм се нацапотила.

# 22
Агент, благодаря за темата! 🤗
Купувам фон дьо тени от любопитство, обаче първо пробвам и нося да видя как ще се държи.
Не съм ползвала под формата на стик и не ме привличат. Плюс, че ще трябва да ми отрежат, за да го пробвм.

Ния за тази ли красота споменаваше от поне година, че ще излезе?🤗😁

Много ми е примамващ! 🤩

# 23
Ауууу ще се разрева!!!
Сега ще проверя с тях, че трябваше да е в буркан!

# 24
  • София
Покрай драмите с цвета на косата ми, установих че топлите цветове не са мен, както и това, че подтонът на кожата ми е маслинен. Много светло маслинен. Винаги съм мислила, че леката зеленикавост на лицето идва от това, че се гримирам на естествена светлина и много зеленина навън, но сега разбирам, че съм си зелена (хех, малко зелено човече). Много топлите цветове ме правят жълта, а С-вариантите също не ми отиват, N понякога са ми ок.

Това ме мотивира да опитам цвят на ФДТ със светла маслина. ФДТ, който най-добре ми е пасвал зимата като цвят е L'Oreal True Match W1. Идеи какви други марки и съответните номера да опитам, дали имате?

Намерих Alexandra Anele: https://www.youtube.com/watch?v=IyHJOcT3BfQ, но ще е супер и споделянето на други, ако сте срещали.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 09:20 от Harpalike

# 25
Това ме мотивира да опитам цвят на ФДТ със светла маслина. ФДТ, който най-добре ми е пасвал зимата като цвят е L'Oreal True Match W1. Идеи какви други марки и съответните номера да опитам, дали имате?
Харпи, виж този, номер 21 в Лили Дрогерия. 13 може би ще ти е твърде светъл, но все пак го виж и него.
Скрит текст:
W индекс обикновено е warm, т.е. топъл подтон...

# 26
  • София
Благодаря, Dia. Ще видя препоръчаните. Знам, че W е топъл, но между топъл и топъл има разлика - някои светли златисти цветове не са точно топли. Гледам някакви клипчета за маслиновия подтон и е особен, еле пък като е светъл.

# 27
Върни се по мненията на Ния, тя е маслинена и е изписала енциклопедия по въпроса!

# 28
  • София
Благодаря, Ния е с тъмна кожа обаче. Иначе точно покрай нейните мнения обърнах внимание на маслиновият тон. Сега ровичкам разни ютюбърски клипчета за светлите му прояви и какво се препоръчва въобще като цветове, не само ФДТ.

# 29
Да похваля новия коректор на Mac , много хубаво озарява и не се събора във финните линии

Общи условия

Активация на акаунт