Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 270
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,взех си Dior Forever natural nude 4N,страхотен е😊.

# 122
Най-накрая пробвах Tirtir. В първия момент докато му хвана цаката на нанасянето нищо не ми се получаваше и за малко го бях отписала. Но после много ми хареса, много добре покрива, много хубав завършек и издържа цял ден. Единствено цвета не е ок, тъй като го купувах лятото когато използвах изкуствен тен и сега е тъмен, но ще дебна намаление по черен петък да го взема 🥰

# 123
  • София
Кое е особено на нанасянето на тази марка? С други къшъни, които не са толкова покривни или твърде озаряващи съм имала предизвикателства, но с Тир Тир - никакви.

# 124
Не че има нещо особено, просто аз не съм използвала къшъни досега, за това съм невежа Simple Smile

# 125
  • София
Свиква се. Трябва хубаво и с малки и отривисти движения да потупваш с гъбката лицето.

# 126
на мен тир тир много ми хареса като ефект ,но пъпчасах доста и го набедих  .Grinning

# 127
  • варна
Някой може ли да сравни Тир- тир и Мейбълин с витамин це?Интересува ме завършек и издръжливост.

# 128
Гласувам с 2 ръце за Мейбълин, не знам какво се случи с Тир-чето ми, но нещо май ще се развеждаме заради слаба покривност.

# 129
Май говорите за червеният Тир Тир. В сторито на Винсент Форд видях дъщеричката му да си играе с тях. Имаше и в розово и бяло.
Сега потърсих има и в черна кутийка.

Нямам опит с марката, но предполагам, че има доста почитатели корейската козметика.

Аз поддържам два Шисейдо Revitalessence и Диор Backstage.
Приличат си по това, че са с лека до средна покривност.
Backstage има матов завършек.
 Не съм пробвала нищо ново, а ми е любопитно. 😅

# 130
... не знам какво се случи с Тир-чето ми, но нещо май ще се развеждаме заради слаба покривност.
2 пъти се върнах да прочета Simple Smile слаба покривност от червения ТирТир?!?!? Да не би да е свършил?

# 131
Не, просто първоначално се разбирахме добре, после нещо не се харесахме. Откакто открих Мейбълин (вит. Ц-то), все по-рядко посягам към другите ми, които са с по-висока цена. Единственият недостатък на Мейбълин е, че ми идва в повечко озаряването. Blush

# 132
А дали този мейбълин има общо с този на Лореал infalliable fresh wear 32h който също е с вит. Ц.  Имам последния и се чудя да купувам ки за проба и Мейбълин.

# 133
Не, просто първоначално се разбирахме добре, после нещо не се харесахме. Откакто открих Мейбълин (вит. Ц-то), все по-рядко посягам към другите ми, които са с по-висока цена. Единственият недостатък на Мейбълин е, че ми идва в повечко озаряването. Blush
Ааа, разбрах!
Моят подход към ФДТ-ите е като към обувките - според мен една жена трябва да има поне по един чифт, който покрива най-различни функции - от шляпане по плажа през апрески до елегантни обувки за тежко парти! Та си ги въртя според кефа и нуждите!

Онзи ден си преоткрих 2 бр Bobbi Brown - матов и сочен, смесих си ги и си ги носих с кеф! Много обичам да извадя някое позабравено шише от шкафа!

PS Това съм си го оставила в отворен таб, може да е полезно на някой. Тази кака знае какво говори:

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:02 от Agent Provocateur

# 134
Заинтригувахте ме с този Мейбълин с Витамин C и в един магазин го пробвах върху ръката ми - еми нямаше почти никаква покривност. За да се убедя в това, пробвах и доста далечен тон от моя, но и той почти се сля с кожата ми.

Само при мен ли е така или наистина е съвсем леко покривен? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт