Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 284
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,  мнения за фон дьо тен Chanel vitalumiere aqua? Имам по- скоро суха кожа, която зимата става още по- суха..
Мисля, че ще ви хареса, ако не търсите някакво сериозно покритие! Много отдавна съм го носила, ако сте фен на шанелските ФДТ и подтоновете им ви пасват си го вземете; ако не искате да давате такива пари за ФДТ има аналогични и по-добри за доста по-малко пари.

Аз съм анатемосала Мак доста отдавна, но имам тази на Худа (прахообразната). На мен ми върши работа, издържлива е, няма брашнян ефект. Кожата ми е комбинирана, слагам пудра само на Т-зоната.
Признавам си без бой, че поповдигнах вежди на това изявление Grinning С какво МАС заслужи това презрение!

И аз я имам и харесвам, макар, че под нея на Т-зоната слагам гореспоменатата Худа или ето ето тази:

PS Изобщо поради спецификата на смесено-мазната си кожа открай време си играя с пудрите.

# 151
Аз нямам голяма колекция на Мак (моливи за очи и устни, червила, пудра, очна линия в буркан е всичко, което притежавам или съм притежавала) и честно казано без да са нещо топ, всичко ми е вършило и върши прекрасна работа. Даже бих казала, че насипната пудра от снимката на Агент е топ продукт.

# 152
Бях прочела за матовите червила на Мак (тези в гилза), закупих си няколко и изобщо не бяха трайни. Също така цветовете хич не бяха пигментирани. Иначе си признавам, че моливите за устни са топ.Blush

# 153
Да, не са трайни, пък и изсушават, ако ги носиш цял ден, тоест повториш поне повече от веднъж (поне моите устни), но пък цветовете са им топ за нюдове. Комбинацията velvet teddy и spice молив за устни и до днес ми е перфектната ежедневна визия.

# 154
От години използват фдт Loreal fresh wear, много го харесвам и сега искам да мина на нещо с подобен ефект от по- висок клас. Купих си Ланком, но ми идва твърде изсушаващ. Приемам предложения към кой фдт да се насоча Герлен, Диор, Ести ( без дабъл уеар). Искам нещо не крайно матиращо ?

# 155
Черна орхидея,  бих ти предложила Ести Лаудер Футурист,  стои естествено,  не изсушава, или Герлен Парюр голд.

# 156
Орхидея, аз съм за и двата на Too Faced-Born this way (обикновеният и матиращата версия). Икономични, покривни, с минимална оксидация. Същите неща се отнасят за KVD-Good apple serum foundation, Tarte-Face tape. Също така са трайни и се свалят лесно.

# 157
От години използват фдт Loreal fresh wear, много го харесвам и сега искам да мина на нещо с подобен ефект от по- висок клас.
Всеки един бранд, който прави ФДТ и цветна козметика предлага няколко типа - сериозно матиращ ФДТ (тип дабъл уеар)+ естествен финиш + както си сочен ФДТ за да покрият нуждите на различните кожи и потребители.

Лореал Фреш Уеар май че го водеха за dupe на Армани Luminous Silk - чудесен ФДТ, познат от много години. Та ако искате го опитайте (Арманито при мен не е особено дълготрайно, но много хора и професионални МУА се кълнат в него, а има и минита, та може да се опита без да се купува пълноразмерно шише). Много красив ФДТ!

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 14:22 от Agent Provocateur

# 158
agentprovocateur от къде мога да поръчам мини на Арманито ? Загледах го и аз, но нямам идея кой цвят да избера ?
Too faced предлага ли се в Бг ?
Герлен също се замислям, но не матиращия

# 159
Съжалявам, да помагат девойките, аз не съм в БГ - при мен минита има в Сефора!
https://www.sephora.com/product/luminous-silk-foundation-mini-P425938

# 160
Too Faced и KVD ги има в българските Сефори.

# 161
  • плевен
А стик фон дьо тенът на Диор как е?

# 162
Как са цветовете на Charlotte Tilbury? не искам пак да взимам розовеещ 🥲

# 163
Ния писа отзив за него на първа страница!

Вчера разносих и новия стик на Диор, нанесен в Сефора, защото и тук липсват подтонове. Няма го моят WO подтон, който брандът предлага. Като цяло цветовете са доста ограничени.
За формулата:
Нанася се лесно, разнася се чудесно и не оставя следи от четка/блендър. Ефектът веднага е чудесен, което според мен е присъщо на доста други формули под формата на стик- Криолан, МУФЕ (rip, за съжаление), Lancome и тн. Ако трябва да го оприлича на някоя формула от съществуващите- тази на YSL е най-близка, но с мааааалко повече озаряващи свойства. Пробвах го на 18-20 градуса (вчера в централна Италия беше зима), нормална влажност. След около 2 часа натежа и подчерта малко пори и линии, което е присъщо за по-тежката кремава формула на стиковете по принцип и стоя така до края. За ревютата, които твърдят, че няма трансфер- I call BS. Трансферира си чудесно на телефон, деца, тениска на хора, които прегърнах. Като цяло е красив продукт, но добре забравено старо- хубав стик ФДТ, но не манна. Нормална към суха кожа с неутрален, студен или абсолютно оранжев подтон ще го носи с кеф, но няма да обърне представите ви за грим.

# 164
  • плевен
Ния писа отзив за него на първа страница!

Вчера разносих и новия стик на Диор, нанесен в Сефора, защото и тук липсват подтонове. Няма го моят WO подтон, който брандът предлага. Като цяло цветовете са доста ограничени.
За формулата:
Нанася се лесно, разнася се чудесно и не оставя следи от четка/блендър. Ефектът веднага е чудесен, което според мен е присъщо на доста други формули под формата на стик- Криолан, МУФЕ (rip, за съжаление), Lancome и тн. Ако трябва да го оприлича на някоя формула от съществуващите- тази на YSL е най-близка, но с мааааалко повече озаряващи свойства. Пробвах го на 18-20 градуса (вчера в централна Италия беше зима), нормална влажност. След около 2 часа натежа и подчерта малко пори и линии, което е присъщо за по-тежката кремава формула на стиковете по принцип и стоя така до края. За ревютата, които твърдят, че няма трансфер- I call BS. Трансферира си чудесно на телефон, деца, тениска на хора, които прегърнах. Като цяло е красив продукт, но добре забравено старо- хубав стик ФДТ, но не манна. Нормална към суха кожа с неутрален, студен или абсолютно оранжев подтон ще го носи с кеф, но няма да обърне представите ви за грим.
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт